Brug startskærmen til at søge på nettet, i bogmærker m.m.

Startskærmen viser de mest besøgte websider, og den lader dig nemt søge på nettet, i dine bogmærker og i din browserhistorik - alt sammen fra samme sted. Læs mere om startskærmens funktioner, og hvordan du tilpasser den til dit behov.

Sådan virker startskærmen

Startskærmen indeholder sider med dine Mest besøgte websider, Bogmærker og Historik.

Få adgang til dine mest besøgte websider

Når du starter Firefox, vil du straks have adgang til dine mest besøgte websider. Oversigten vil ændres i takt med dine vaner.

Top Sites 26

Du kan fastlåse en webside, så den altid vises her.

• Tryk og hold på websidens miniature, og vælg så Fastgør webside på menuen. En lille tegnestift ved siden af navnet viser, at websiden er fastgjort.
    Pinned site 26
Vil du ikke have vist dine meste besøgte websider? Du kan vælge at få vist dine bogmærker, din læseliste eller din historik i stedet for. Læs mere i afsnittet Tilpas siderne på startskærmen.

Søg på nettet, i din bogmærker og i din browserhistorik fra samme sted

Startskærmen giver dig mulighed for at søge efter alt fra ét sted.

• Tryk på adressefeltet, eller åbn et nyt faneblad, og begynd at skrive. Du vil få vist bogmærkede websider og besøgte websider sammen med websøgninger.
    Awesome search 26

Du kan selvfølgelige også rulle gennem din bogmærker eller din historik, hvis du foretrækker det.

• Vælg Historik eller Bogmærker fra skærmen Mest besøgte websider, eller åbn nyt faneblad.
    Awesome browse 26

Startskærmen giver dig mulighed for at søge i bogmærker, historik, åbne faneblade og søgetjenester fra ét sted.

Tryk på adressefeltet, eller åbn et nyt faneblad, og begynd at skrive. Firefox vil vise dig en liste med:

• Søgeforslag fra din standardsøgetjeneste.
    search suggestions 41
  • Bogmærker som matcher din søgning (disse vises med en stjerne).
    bookmark search android
  • Sider i din historik som matcher din søgning.
    history results android 41
  • Åbne faneblade som matcher din søgning (vises med teksten Skift til faneblad)
    Android switch to tab jelly bean 480 wide
  • Søgetjenester som du kan vælge mellem nederst på skærmen.
    quick search android

Du skal blot trykke på den ønskede mulighed!

• Du kan få adgang til dine søgeindstillinger direkte fra adressefeltet. Tryk på adressefeltet, og tryk så på forstørrelsesglasset.
    quick search settings
Tip: Du kan på din Android-enhed få adgang til dine bogmærker, historik m.m. på din desktop-computer ved at benytte Firefox Sync.

Tilpas startskærmen

Angiv en startside i Firefox til Android

Tilgængelig i nyere versioner af Firefox til Android

Læs, hvordan du angiver en startside i artiklen Angiv en startside i Firefox til Android.

Tilpas siderne på startskærmen

Læs hvordan du angiver en standardside, og hvordan du skjuler uønskede sider.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne på browseren), og tryk så på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
    android setting
  2. Tryk på Tilpas, og tryk så på Hjem.
  3. Tryk på en side: Historik, Mest besøgte websteder, Bogmærker eller Læseliste.
    • Brug som standard: Tryk på Brug som standard, hvis du vil angive siden som standardside, så den vises først, når du starter Firefox til Android.
    • Skjul eller Vis: Tryk på Skjul, hvis siden ikke skal vises på startskærmen. Hvis siden allerede er skjult, kan du vælge Vis for atter at få den vist på startskærmen.
    • Skift rækkefølge: Tryk på Skift rækkefølge, og benyt så enten Flyt op eller Flyt ned for at ændre sidernes rækkefølge på startskærmen. Siderne vil blive vist i samme rækkefølge, som de vises på denne menu.

Aktivér søgeforslag

Aktivér søgeforslag for at få vist Googles søgeforslag ud for dine søgeord.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne på browseren).
  2. Tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
  3. Tryk på Tilpas, og tryk så på Søgeindstillinger.
  4. Sæt flueben ud for Vis søgeforslag.

Aktivér søgehistorik

Aktivér søgehistorik for at få vist forslag fra din historik:

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne på browseren).
  2. Tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
  3. Tryk på Tilpas, og tryk så på Søgeindstillinger.
  4. Sæt flueben ud for Vis søgehistorik.

Tilføj søgetjenester

Vil du søge på YouTube eller bruge DuckDuckGo som søgetjeneste?

1. Besøg det websted, hvis søgetjeneste du vil benytte, fx youtube</!-- -->.com.
  2. Tryk og hold i webstedets søgefelt, og vælg så Tilføj som søgetjeneste.
Søg på et specifikt websted. Nogle websteder tilbyder deres egen søgetjeneste. Benyt ovenstående trin for at tilføje sådan en søgetjeneste til Firefox, så du kan benytte den direkte fra Firefox' søgefelt.

Vælg en anden søgetjeneste som standard

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne på browseren).
  2. Tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
  3. Tryk på Tilpas, og tryk så på Søg.
  4. Tryk på den søgetjeneste, du ønsker at benytte som standard, og vælg Brug som standard.

Vis webadressen (URL'en) i adressefeltet i stedet for at vise websidens navn

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne på browseren).
  2. Tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
  3. Tryk på Vis, og tryk så på Titellinje.
  4. Tryk på Vis sidens adresse.