Brug startskærmen til at søge på nettet, i bogmærker m.m.

Revisionsinformation
  • Revision id: 90612
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Midlertidig udgave
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Startskærmen viser de mest besøgte websider, og den lader dig nemt søge på nettet, i dine bogmærker og i din browserhistorik - alt sammen fra samme sted. Læs mere om startskærmens funktioner, og hvordan du tilpasser den til dit behov.

Sådan virker startskærmen

Startskærmen indeholder sider med dine Mest besøgte websteder, Bogmærker og Historik.

Få adgang til dine mest besøgte websteder

Når du starter Firefox, vil du straks have adgang til dine mest besøgte websteder. Oversigten vil ændres i takt med dine vaner.

Top Sites 25

Du kan fastlåse et websted, så det altid vises her.

• Tryk og hold på webstedets miniature, og vælg så Fastgør websted på menuen. En mærkat øverst til højre på miniaturen viser, at webstedet er fastgjort.
    Pinned site 25

Når du starter Firefox, vil du straks have adgang til dine mest besøgte websteder. Oversigten vil ændres i takt med dine vaner.

Top Sites 26

Du kan fastlåse et websted, så det altid vises her.

• Tryk og hold på webstedets miniature, og vælg så Fastgør websted på menuen. En lille tegnestift ved siden af navnet viser, at webstedet er fastgjort.
    Pinned site 26
Vil du ikke have vist dine meste besøgte websteder? Du kan vælge at få vist dine bogmærker, din læseliste eller din historik i stedet for. Læs mere i afsnittet Tilpas siderne på startskærmenFlyt rundt på, skjul, eller angiv en standardside.

Søg på nettet, i din bogmærker og i din browserhistorik fra samme sted

Startskærmen giver dig mulighed for at søge efter alt fra ét sted.

• Tryk på adressefeltet, eller åbn et nyt faneblad, og begynd at skrive. Du vil få vist bogmærkede websider og besøgte websider sammen med websøgninger.
    Awesome search 26

Du kan selvfølgelige også rulle gennem din bogmærker eller din historik, hvis du foretrækker det.

• Tryk på adressefeltet, eller åbn et nyt faneblad, og vælg så Bogmærker eller Historik i stedet for at skrive.
    Awesome browse 25
  • Vælg Historik eller Bogmærker fra skærmen Mest besøgte websteder, eller åbn nyt faneblad.
    Awesome browse 26
Tip: Du kan på din Android-enhed få adgang til dine bogmærker, historik m.m. på din desktop-computer ved at benytte Firefox Sync.

Tilpas startskærmen

Tilpas siderne på startskærmen

Læs hvordan du angiver en standardside, og hvordan du skjuler uønskede sider.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
    android setting
  2. Tryk på Tilpas, og tryk så på Hjem.
  3. Tryk på en side: Historik, Mest besøgte websteder, Bogmærker eller Læseliste.
  4. Vælg Brug som standard, hvis du vil have vist den pågældende side som den første side, når du starter Firefox til Android. Eller vælg Skjul, hvis du ikke vil have siden vist. Hvis en side er skjult, er dens navn nedtonet på oversigten. Du kan få siden vist ved at trykke på den og så vælge Vis.

Flyt rundt på, skjul og angiv en standardside

Du kan vælge, hvilken side du vil se som standardside - den side som vises først, når du starter Firefox. Du kan også flytte rundt på siderne og skjule dem, som du ikke bruger.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere).
    android setting
  2. Tryk på Tilpas, og tryk så på Hjem.
  3. Tryk på en side: Historik, Mest besøgte websteder, Bogmærker eller Læseliste for at få vist følgende indstillingsmuligheder:
    • Brug som standard: Tryk på Brug som standard, hvis du vil angive siden som standardside, så den vises først, når du starter Firefox til Android.
    • Skjul eller Vis: Tryk på Skjul, hvis siden ikke skal vises på startskærmen. Hvis siden allerede er skjult, kan du vælge Vis for atter at få den vist på startskærmen.
    • Skift rækkefølge: Tryk på Skift rækkefølge, og benyt så enten Flyt op eller Flyt ned for at ændre sidernes rækkefølge på startskærmen. Siderne vil blive vist i samme rækkefølge, som de vises på denne menu.

Aktivér søgeforslag

Aktivér søgeforslag for at få vist Googles søgeforslag ud for dine søgeord.

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), og sæt så flueben ud for Vis søgeforslag.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), tryk på Tilpas, og sæt så flueben ud for Vis søgeforslag'.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), tryk på Tilpas, tryk på Søgeindstillinger, og sæt så flueben ud for Vis søgeforslag'.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), tryk på Tilpas, tryk på Søg, og sæt så flueben ud for Vis søgeforslag'.

Tilføj søgetjenester, og vælg en standardtjeneste

Vil du søge på YouTube eller bruge DuckDuckGo som søgetjeneste?

1. Besøg det websted, hvis søgetjeneste du vil benytte, fx youtube</!-- -->.com.
  2. Tryk og hold i webstedets søgefelt, og vælg så Tilføj som søgetjeneste.
Søg på et specifikt websted. Nogle websteder tilbyder deres egen søgetjeneste. Benyt ovenstående trin for at tilføje sådan en søgetjeneste til Firefox, så du kan benytte den direkte fra Firefox' søgefelt.

Skift standardsøgetjeneste:

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Funktioner (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), og tryk så på Tilføjelser.
  2. Tryk på den søgetjeneste, du vil benytte som standard, og vælg Brug som standard.
  1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), tryk på Tilpas, og tryk så på Søgeindstillinger.
  2. Tryk på den søgetjeneste, du vil benytte som standard, og vælg Brug som standard.
  1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), tryk på Tilpas, og tryk så på Søg.
  2. Tryk på den søgetjeneste, du vil benytte som standard, og vælg Brug som standard.

Vis webadressen (URL'en) i adressefeltet i stedet for at vise websidens navn

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere). Rul ned og tryk på Titellinje, og vælg så Vis sidens adresse.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (på nogle telefoner skal du først trykke på menupunktet Flere), og tryk så på Vis. Tryk på Titellinje, og vælg Vis sidens adresse.