Brug søgefeltet i Firefox

Få let adgang til alle dine foretrukne søgetjenester i Firefox' indbyggede søgefelt. Søgefeltet er let at tilpasse, så du kan tilføje, fjerne, eller flytte rundt på dine søgetjenester med nogle få klik.

Få let adgang til alle dine foretrukne søgetjenester i Firefox' søgefelt.

Bemærk: Hvis du bruger en oversat version af Firefox, vil søgefeltet og indstillinger beskrevet herunder måske ikke gælde for dig. Disse ændringer vil være tilgængelige i kommende versioner af Firefox.

Brug søgefeltet

Indtast dit søgeord i søgefeltet øverst i browseren eller på siden Nyt faneblad. Firefox sender dig til siden med søgeresultater for den valgte søgetjeneste.

Search Bar - Win1 Search Bar - Mac1 Search Bar - Lin1 Search1 29 - Win Search1 29 - Mac Search1 29 - Lin search bar 31

Skift søgetjeneste

Du kan se, hvilken søgetjeneste Firefox bruger, ved at se på logoet i søgefeltet. Du kan til enhver tid skifte til en anden søgetjeneste.

• Fra værktøjslinjen: Klik på pilen ved siden af ikonet, og vælg din ønskede søgetjeneste fra listen.
Search Bar - Win3 Fx8 Search Bar - Lin3 Search2 29 - Win Search2 29 - Mac Search2 29 - Lin switch search 33
  • Fra siden Nyt faneblad: Klik på logoet, og vælg din foretrukne søgetjeneste fra listen:
change search tab 31 search new page 33
Bemærk: Ændringer i det ene søgefelt påvirker også det andet.

Tilgængelige søgetjenester

Firefox leveres som standard med følgende søgetjenester:

• Google til at søge på nettet med Google
    Bemærk: Google-søgninger er som standard krypterede for at beskytte mod aflytning.
  • Bing til at søge på nettet med Microsoft Bing
  • Amazon.com til at søge efter produkter i Amazon.com-butikken
  • DuckDuckGo er en søgetjeneste til brugere, som ikke vil spores, når de søger
  • eBay for at finde ting til salg eller auktion på eBay

• Wikipedia (da) til at søge i den danske udgave af Wikipedia, den frie encyklopædi
Bemærk: Vælger du en ny søgetjeneste, vil den blive brugt, indtil du skifter igen.
Tilpas dine søgeindstillinger: Hvis disse indstillinger ikke er de rigtige for dig kan du nemt ændre dem. Læs artiklen Skift dine søgeindstillinger i Firefox eller Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox for flere oplysninger.

Brug af søgefeltet

1. Bare skriv i søgefeltet i din værktøjslinje eller i et nyt faneblad.
    new search 34
  2. Efterhånden som du skriver i søgefeltet i værktøjslinjen viser din standardsøgetjeneste dig forslag for at hjælpe dig med at søge hurtigere. Disse forslag er baseret på populære søgninger eller på dine tidligere søgninger (hvis det er aktiveret).
    search suggestions 34
  3. Tryk på tasten returnEnter for at søge med din standardsøgetjeneste eller vælg en anden søgetjeneste ved at klikke på logoet.

Tilgængelige søgetjenester

Firefox leveres som standard med følgene søgetjenester:

• Yahoo til at søge på nettet med Yahoo
  • Google til at søge på nettet med Google
    Bemærk: Google-søgninger er som standard krypterede for at beskytte mod aflytning.
  • Bing til at søge på nettet med Microsoft Bing
  • Amazon.com til at søge efter produkter i Amazon.com-butikken
  • DuckDuckGo er en søgetjeneste til brugere, som ikke vil spores, når de søger
  • eBay for at finde ting til salg eller auktion på eBay

• Wikipedia (da) til at søge i den danske udgave af Wikipedia, den frie encyklopædi
Tilpas dine søgeindstillinger: Hvis disse indstillinger ikke er de rigtige for dig kan du nemt ændre dem. Læs artiklen Skift dine søgeindstillinger i Firefox eller Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox for flere oplysninger.