Brug søgefeltet i Firefox

Du kan bruge søgefeltet i Firefox til at søge på internettet med dine foretrukne søgetjenester.

Brug af søgefeltet

1. Bare skriv i søgefeltet i din værktøjslinje eller i et nyt faneblad.
    new search 34
  2. Efterhånden som du skriver i søgefeltet i værktøjslinjen viser din standardsøgetjeneste dig forslag for at hjælpe dig med at søge hurtigere. Læs artiklerne Søgeforslag i Firefox og Use popular search suggestions in the Firefox Search bar for mere information.
    search suggestions 34
  3. Tryk på tasten returnEnter for at søge med din standardsøgetjeneste eller vælg en anden søgetjeneste ved at klikke på logoet.

Tilgængelige søgetjenester

Firefox leveres som standard med følgende søgetjenester:

• Google til at søge på nettet med Google
  • Bing til at søge på nettet med Microsoft Bing
  • Amazon.com til at søge efter produkter i Amazon.com-butikken
  • DuckDuckGo er en søgetjeneste til brugere, som ikke vil spores, når de søger

• Wikipedia (da) til at søge i den danske udgave af Wikipedia, den frie encyklopædi
    Bemærk: Ovenstående søgninger er som standard krypterede for at beskytte mod aflytning.
  • eBay for at finde ting til salg eller auktion på eBay
Tilpas dine søgeindstillinger: Hvis disse indstillinger ikke er de rigtige for dig, kan du nemt ændre dem. I artiklerne Skift dine søgeindstillinger i Firefox og Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox kan du læse, hvordan du gør det.