Brug søgefeltet i Firefox

Hvor er mit søgefelt? Søgefeltet vises som standard ikke i nye versioner af Firefox (version 57 og nyere versioner). Læs hvordan du får det tilbage i artiklen Søgefeltet er forsvundet - Sådan får du det tilbage.

Du kan bruge søgefeltet i Firefox til at søge på internettet med dine foretrukne søgetjenester.

Brug af søgefeltet

1. Bare skriv i søgefeltet i din værktøjslinje eller på siden Nyt faneblad.
    search bar 57
  2. Efterhånden som du skriver i søgefeltet i værktøjslinjen, viser din standardsøgetjeneste dig forslag for at hjælpe dig med at søge hurtigere. Læs artiklen Søgeforslag i Firefox for mere information.
    Fx57SearchBarSuggestions
  3. Tryk på tasten ReturEnter for at søge med din standardsøgetjeneste eller vælg en anden søgetjeneste ved at klikke på logoet.
  1. Bare skriv i søgefeltet i din værktøjslinje eller på siden Nyt faneblad.
    new search 34
  2. Efterhånden som du skriver i søgefeltet i værktøjslinjen, viser din standardsøgetjeneste dig forslag for at hjælpe dig med at søge hurtigere. Læs artiklen Søgeforslag i Firefox for mere information.
    firefox search bar 49
  3. Tryk på tasten ReturEnter for at søge med din standardsøgetjeneste eller vælg en anden søgetjeneste ved at klikke på logoet.

Tilgængelige søgetjenester

Firefox leveres som standard med følgende søgetjenester:

• Google til at søge på nettet med Google
  • Bing til at søge på nettet med Microsoft Bing
  • Amazon.co.uk til at søge efter produkter i Amazon.co.uk-butikken
  • DuckDuckGo er en søgetjeneste til brugere, som ikke vil spores, når de søger

• Wikipedia (da) til at søge i den danske udgave af Wikipedia, den frie encyklopædi
Tilpas dine søgeindstillinger: Hvis disse indstillinger ikke er de rigtige for dig, kan du nemt ændre dem. I artiklerne Skift dine søgeindstillinger i Firefox og Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox kan du læse, hvordan du gør det.