Brug sidepanelet i Firefox til at få adgang til bogmærker, historik og synkroniserede faneblade | Sådan gør du

Brug sidepanelet i Firefox til at få adgang til bogmærker, historik og synkroniserede faneblade

Firefox indeholder knappen Sidepaneler, som giver dig nem adgang til dine bogmærker, historik og synkroniserede faneblade. Denne artikel fortæller, hvordan du tilføjer knappen, og hvordan du bruger funktionen.

sidebar button 57

Tilføj knappen Sidepaneler

1. Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på menupunktet Tilpas. Et faneblad åbnes med alle de knapper, du kan føje til Firefox.
  2. Træk knappen Sidepaneler hen på værktøjslinjen.
    customize sidebar 57
  3. Klik på knappen Færdig for at gemme dine ændringer.
Læs mere om at tilpasse dine Firefox-knapper og værktøjslinjer i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.

Slå et sidepanel til og fra

1. Klik på knappen Sidepaneler, og vælg det sidepanel, som du vil aktivere.
  2. Klik igen på knappen Sidepaneler, og vælg det sidepanel, som du vil deaktivere.

Flyt sidepanelet til venstre eller højre

Sidepanelet vises som standard til venstre, men du kan også flytte det over i højre side af vinduet.

1. Klik på pilen ved siden af Bogmærker for at udvide menuen.
  2. Vælg Flyt sidepanelet til højre.
    move sidebar 57