Historik for Brug Java-plugin til at se interaktivt indhold på websider

Kategori:
Sådan gør du
Revisionshistorik for:
English, Dansk

Show Helpfulness Votes Chart

Revision Status S Skribent Kommentar
Nuværende   Joergen Opdateret
Godkendt   user955666 Opdatering
Godkendt   user955666 Opdatering
Godkendt   Joergen Opdateret fra engelsk
Godkendt   user955666 Punktum fjernet
Ikke gennemgået   user955666 Opdatering af den engelske artikel
Gennemgået   scootergrisen Rettet Sammendrag til søgeresultat
Godkendt   scootergrisen "Java (TM)Platform" > "Java(TM) Platform"
Gennemgået   scootergrisen Opdatering fra en-US artikel
Godkendt   scootergrisen anchor oversat til dansk
Godkendt   scootergrisen opdatering fra den engelske artikel
Ikke gennemgået   scootergrisen tilføjet mellemrum
Godkendt   user955666 Korrektur
Ikke gennemgået   scootergrisen .coms
Godkendt   user955666 Korrektur
Ikke gennemgået   scootergrisen gennemlæst hele artiklen
Godkendt   Joergen Mindre ændringer
Ikke gennemgået   user955666 Updated translation
Godkendt   user955666 Small change in headline
Godkendt   Joergen Changed a few things
Ikke gennemgået   user955666 Pyyh, ikke mindst på grund af Mac'erne. Forhåndsvisningen her er mere forvirrende end en hjælp, så jeg håber, at alt er i orden. Ret som du har lyst og godkend.
Ikke gennemgået   user980516 Finished the text.
Ikke gennemgået   user980516 Første 50 linier
Gennemgået   cityofulysses not completed, just an short bid of the text with title n such.

Du er ved at markere denne revision som klar til oversættelse. Er du sikker på, at du vil fortsætte?

Dokumentets bidragsydere