Brug berøringsbevægelser i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 84011
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Mange af de berøringsbevægelser du allerede bruger til at navigere i Android, kan også bruges i Firefox.

Zoom ind og ud

Dobbelt-tryk på skærmen eller brug en knibebevægelse, for at zoome ind og ud på siden. Lær mere om at bruge berøringsbevægelser til at zoome i Zoom ind og ud på websteder i Firefox til Android.

Tryk og hold for at få flere muligheder

Hvis du trykker og holder længe på skærmen vil det udløse genvejsmenuen for det som du trykker på.

• Links: Åbn i et nye faneblad, kopier, del, eller føj til dine bogmærker.
  • Billeder: Kopier, del, eller gem billedet på din enhed.
  • Bogmærk links: Åbn i et nyt faneblad, del, rediger hvordan det vises i din liste, fjern den, eller føj til din startskærm.
  • Historik links: Åbn i et nyt faneblad, del, fjern, eller føj til din startskærm.
  • Tekst: Tryk og hold på noget tekst for at vælge ordet. Brug så de orange indikatorer på begge sider af ordet for at markere mere tekst, hvis du ønsker. Tryk og hold på det markerede tekst, for at kopiere, dele, eller for at markere alt teksten på siden.
  • Webadresser: Del, abonner, eller tilføj en side til din startskærm. Hvis siden har sin egen søgefunktion som bruger OpenSearch standarden, så har du mulighed for at tilføj webstedet som en søgetjeneste. Så kan du søge på webstedet direkte fra søgelinjen.

Find rundt på Awesome-skærmen

Awesome-skærmen viser dine faneblade over Mest besøgte websteder, Bogmærker, og Historik. Du kan trykke på en af dem for at gå til til deres faneblade.

Til Android 4.1 Jelly Bean og senere: Du kan også stryge til venstre eller højre på Awesome-skærmen for at bladre gennem de tre faneblade.