Brug af faneblade i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 92635
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

I Firefox til Android kan du let åbne og håndtere flere faneblade. Denne artikel viser dig hvordan.

Hvor er mine faneblade?

Sådan ser du dine faneblade i Firefox til Android:

1. Fanebladet med tallet øverst til højre på skærmen viser, hvor mange åbne faneblade du har. Tryk på det for at se alle dine faneblade.
    Android Numeric Tab Icon phone 480 2
  2. Firefox viser dine åbne faneblade som miniaturebilleder (på tablets vil denne liste være øverst i portræt-tilstand og til venstre i landskab-tilstand). Besøg et faneblad ved at trykke på det.
    Android Tab List phone 480
  3. Tryk på X ved siden af et faneblad, for at lukke det.
Hvis du bruger Firefox på en tablet, så læs artiklen Getting started with the Firefox for Android tablet browser.

Hvordan åbner jeg et faneblad?

Åbn et tomt faneblad

1. Tryk på faneblad-ikonet for at åbne oversigten over faneblade.
    numeric tab
  2. Tryk på + (plus-symbolet) øverst til højre på skærmen for at åbne et nyt faneblad.
    new tab
  3. Det nye faneblad vil indlæse startskærmen, der bl.a. indeholder siderne Mest besøgte websteder, Bogmærker og Historik. Du kan vælge en af mulighederne på startskærmen, eller du kan indtaste en ny søgning eller en adresse til et websted i adressefeltet.
  1. For at åbne et link i et nyt faneblad skal du trykke og holde på linket. Det vil åbne en genvejsmenu.
  2. Tryk på Åbn link i nyt faneblad i genvejsmenuen. Eller tryk på Åbn link i faneblad med privat browsing, hvis du ikke ønsker, at Firefox skal gemme websiden i din historik.
    Mobile Tabs9
  3. Du skifter til et nyt faneblad ved at åbne oversigten over faneblade, hvor du kan trykke på miniaturebilledet af det ønskede faneblad.
    Klik på Skift, som vises umiddelbart efter, du har åbnet et nyt faneblad, for hurtigt at skifte til det nye faneblad.
    switch tab 33

Private faneblade

Skift til Privat browsing, hvis Firefox ikke skal gemme din browser- og søgehistorik. Tryk på faneblad-ikonet øverst på skærmen, og tryk så på maske-ikonet.

private tabs

Du får åbnet en oversigt over faneblade, du har åbnet i Privat browsing. Du kan åbne et nyt privat faneblad ved at trykke på plus-ikonet private plus.

Hvordan deler jeg mine faneblade?

Med Firefox Sync kan du dele faneblade med andre enheder.

Hent synkroniserede faneblade til din Android-enhed

Hvis du har åbne faneblade på andre enheder, kan du få adgang til dem på din Android-enhed ved at trykke på tallet øverst på skærmen og så trykke på Sync-ikonet.

synced tabs

Hvis du har åbne faneblade på andre enheder, kan du finde dem på din startskærm.

1. Tryk på adressefeltet for at åbne startskærmen.
  2. Rul til venstre, indtil du ser siden Synkroniserede faneblade:
    m36 sync tabs
  3. Fanebladene vil være grupperet efter de enheder, de er åbne på.
Tip: Træk ned på Sync-skærmen for manuelt at genindlæse synkroniserede faneblade.

Send et faneblad fra din Android-enhed

Hvis du har et åbent faneblad på din Android-enhed, kan du bruge funktionen Send faneblad til enheder til at åbne fanebladet på en anden computer:

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på knappen Del android share (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Vælg Send faneblad til enheder i rullemenuen.
  3. Vælg den enhed, som du vil dele fanebladet med, og tryk så på Send.
    share tab
  4. Fanebladet vil blive indlæst på din anden enhed, næste gang den synkroniseres (hvilket typisk sker inden for et minut). Hvis du har sendt fanebladet til en bærbar computer, og du vil have indlæst fanebladet hurtigere, kan du klikke på menuen Funktioner og vælge Synkroniser nu.

Hvordan lukker jeg faneblade?

Åbn oversigten over faneblade, og tryk på X ved siden af det faneblad, som du vil lukke.

Hvis du ved en fejl er kommet til at lukke et faneblad, kan du gendanne det sidst lukkede faneblad ved at trykke på Fortryd, som vises, når du lukker et faneblad.

recover tab android

Luk alle åbne faneblade

For at lukke alle dine åbne faneblad skal du trykke på fanebladsliste-ikonet, tryk på menuknappen Skabelonen "androidmenulocation" findes ikke eller har ingen godkendt revision., og tryk så på Luk alle faneblade.

close all tabs android

Vis eller genåbn tidligere åbnede faneblade

Du kan se en oversigt over tidligere åbnede faneblade på startskærmen (tryk på adresselinjen for at åbne startskærmen). Stryg til højre, indtil du ser siden Seneste faneblade. Her kan du genåbne de enkelte faneblade eller du kan genåbne en hel session ved at trykke på Åbn alle:

recent tabs android