Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Brug af faneblade i Firefox til Android". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Åbn link i faneblad med privat browsing > Åbn link i privat faneblad

1. Jeg har forslået ændring til strengen "Åbn link i faneblad med privat browsing" i https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1122173 så denne artikel kan kontrolleres når strengen engang er blevet ændret.

Jeg har forslået ændring til strengen "Åbn link i faneblad med privat browsing" i https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1122173 så denne artikel kan kontrolleres når strengen engang er blevet ændret.