Brug Adobe Reader til at vise PDF-filer i Firefox

adobe_icon.gif Adobe Reader er et gratis program til visning og udskrivning af PDF-dokumenter.
Programmet inkluderer et Adobe Acrobat browser-plugin til visning af PDF-dokumenter i Firefox og andre webbrowsere. (Firefox bruger som standard den indbyggede PDF-fremviser.)

Mozilla har besluttet at holde op med at understøtte alle NPAPI-plugins undtagen Flash i Marts 2017, når Firefox version 52 udsendes. Læs mere i denne artikel og i dette blog-indlæg.
Selvom Firefox ikke længere understøtter browser-plugin'et fra Adobe, kan du stadig bruge programmet Adobe Reader som din PDF-fremviser i Firefox, som beskrevet nedenunder. Denne artikel forklarer, hvordan du indstiller Adobe Reader og browser-plugin'et på din computer.

Installér og opdatér Adobe Reader

Besøg webstedet Adobe.com for at installere Adobe Reader. Åbn Adobe Reader, klik på menuen Hjælp, og klik så på Søg efter opdateringer… for at kontrollere, om din Adobe Reader inkluderer de seneste tilgængelige sikkerheds- og stabilitetsopdateringer.

Læs siden Adobe Security Bulletins and Advisories for information om sikkerheds- og stabilitetsproblemer, der påvirker Adobe Reader.

Se PDF-filer i Firefox

Klik på det følgende link for at teste, hvordan PDF-filer vises i Firefox:

Firefox vil som standard bruge den indbyggede PDF-fremviser. Hvis du vil bruge Adobe Readers program eller plugin i stedet:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Programmer.Generelt, og rul ned til afsnittet Programmer.
  3. Klik på Portable Document Format (PDF) på listen. Klik på rullemenuen i kolonnen Handling, og vælg at bruge programmet Adobe Acrobat Reader DC (standard) eller plugin'et Adobe Acrobat (i Firefox).

For yderligere information, læs disse artikler:

Bemærk: Adobe Acrobat NPAPI-plugin'et har været kendt for at forårsage problemer i Firefox på Mac OS X. Læs artiklen PDF files are blank or cause an error message on Mac, hvis du vil vide mere.

Sådan får du hjælp til Adobe Reader

Hvis du har brug for mere hjælp til Adobe Readers program eller plugin, så besøg Adobe Reader forums og Adobe Reader product support.

Baseret på information fra Adobe Reader (mozillaZine KB)