Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Bliv forbundet - få adgang til Wi-Fi- og mobilnet". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Gennemgang af afvist revision

1. https://support.mozilla.org/da/kb/bliv-forbundet-faa-adgang-til-wi-fi-og-mobilnet/compare?locale=da&to=84316&from=84314 må gerne gennemgåes da den har rettelse af stavefejl.
  2. more options

Ja, den indeholder en fejlrettelse. Men den er baseret på en revision, som indfører en hel masse andre fejl. Derfor er den afvist. Hvis du havde foretaget denne ene fejlrettelse ud fra den nuværende artikel, var den fluks blevet godkendt.

Ja, den indeholder en fejlrettelse. Men den er baseret på en revision, som indfører en hel masse andre fejl. Derfor er den afvist. Hvis du havde foretaget denne ene fejlrettelse ud fra den nuværende artikel, var den fluks blevet godkendt.