Angiv en startside i Firefox til iOS

Revisionsinformation
  • Revision id: 130483
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Oversat til dansk
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Ser din skærm anderledes ud? I så fald bruger du måske en gammel version af Firefox. Hent den nye version fra App Store!

Angiv din foretrukne webside som startside i Firefox, så den åbnes, når du trykker på knappen Hjem.
ios 5 home button

Sådan angiver du en startside:

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen, og tryk så på ikonet Indstillinger (du skal muligvis først stryge til den næste side).
  2. Tryk på Startside for at åbne siden Indstillinger for Startside.
  3. Indtast adressen til den ønskede webside. Hvis siden i forvejen er åbnet, kan du i stedet trykke på Anvend nuværende side, du har desuden mulighed for at indsætte en kopieret adresse ved at trykke på Anvend kopieret link.
  4. Hvis du vil føje en genvej til din menu, så tryk på kontakten ud for Vis ikonet Startside i menuen, så den bliver orange switchonios.
  5. Tryk på Indstillinger i det øverste venstre hjørne for at gemme dine ændringer og vende tilbage til forrige skærm.
  6. Tryk på Færdig i det øverste venstre hjørne for at afslutte.

Du kan nu få åbnet websiden ved at trykke på Hjem.