Angiv en startside i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 122370
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: KimLudvigsen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Ja
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold
Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Angiv din foretrukne webside som startside i Firefox til Android, og få den vist, når du åbner Firefox.

1. Tryk på knappen Menu (enten under skærmen på nogle enheder eller øverst i det højre hjørne af browseren), og tryk så på Indstillinger (du skal måske først trykke på Mere).
  2. Tryk på Tilpas, og tryk så på Hjem.
  3. Tryk på Angiv en startside. Indtast adressen til den ønskede webside i feltet.
    set homepage
  4. Tryk på OK.

Startsiden vil blive vist, næste gang du starter Firefox til Android.

Angiv din foretrukne webside som startside i Firefox til Android, og få den vist, når du åbner Firefox.

1. Tryk på knappen Menu (enten under skærmen på nogle enheder eller øverst i det højre hjørne af browseren), og tryk så på Indstillinger (du skal måske først trykke på Mere).
  2. Tryk på Generelt, og tryk så på Hjem.
  3. Tryk på en af de følgende muligheder:
    • Angiv en startside: Lader dig angive en webside som startside. Indtast adressen til den ønskede webside i feltet.
    • Firefox-startside: Viser dine mest besøgte websider.
  4. Tryk på OK.

Startsiden vil blive vist, næste gang du starter Firefox til Android.