Aktiver tilføjelser, der blev deaktiveret ved en opdatering af Firefox

Fra og med Firefox version 57 er det kun tilføjelser, der er lavet med WebExtensions API'er, der vil virke i Firefox. Hvis du ikke ved, om dine tilføjelser berøres, så læs artiklerne Teknologien bag tilføjelser i Firefox moderniseres og ofte stillede spørgsmål for mere information.

Når du opdaterer Firefox, kontrollerer programmet automatisk, om dine tilføjelser (udvidelser og temaer) er kompatible, og om der findes en nyere version af dem. Hvis en tilføjelse ikke kan opdateres, og den nuværende version ikke længere er kompatibel med Firefox, deaktiveres den. Denne artikel hjælper dig med at finde opdateringer af tilføjelser eller med at finde alternativer, hvis der ikke findes en kompatibel version.

Incompatible - Win
Bemærk: Hvis en tilføjelse er deaktiveret, og du får vist teksten (tilføjelsens navn) kunne ikke verificeres til brug i Firefox, så læs artiklen Signering af tilføjelser i Firefox.

Søg efter nye versioner af dine tilføjelser

Firefox kontrollerer en gang i døgnet, om der er kommet nye versioner af dine tilføjelser, og opdaterer dem i så fald automatisk. Du kan til enhver tid søge efter opdateringer manuelt:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke..
  2. Klik på TilføjelserTilføjelser og temaer for at åbne fanebladet Tilføjelser.
  3. Klik på tandhjulet Add-on Tools Icon for at åbne en rullemenu, og klik så på menupunktet Søg efter opdateringer. Hvis Firefox finder opdateringer, installeres de automatisk.
    Extension Update Win 1
  4. Klik på linket Genstart nu for at færdiggøre installationen, hvis det vises.
    Extension Update Win 2

Søg efter opdateringer på tilføjelsens webside

Nogle tilføjelser findes i forskellige versioner til de forskellige versioner af Firefox, og de kan ikke opdateres via fanebladet Tilføjelser. Støder du på sådan en tilføjelse, kan du måske finde en opdatering på tilføjelsens webside.

1. Find den inkompatible tilføjelse på fanebladet Tilføjelser. Klik på linket Mere for at få vist flere informationer om tilføjelsen, og klik så på linket ud for Webside for at åbne tilføjelsens webside.
  2. Installér den nyeste version af tilføjelsen fra dens webside.
Bemærk: Hvis der ikke findes en version af tilføjelsen, som virker, kan du prøve at kontakte udvikleren for at høre, om der er planer om en opdatering. Du kan normalt finde kontaktoplysninger på tilføjelsens webside.

Søg efter alternativer

Hvis du ikke kan finde en virkende version af en tilføjelse, kan du prøve at søge efter en alternativ tilføjelse med de samme funktioner. Du kan søge efter alternativer på Mozillas websted Tilføjelser til Firefox.