Aktiver eller deaktiver cookies

Revisionsinformation
  • Revision id: 169086
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Cookies er små filer som websteder kan placere på din computer. De kan indeholde oplysninger, som fx indstillinger på webstedet og login-oplysninger. Denne artikel beskriver, hvordan du aktiverer og deaktiverer cookies i Firefox.

Sådan ændrer du indstillinger for cookies

Bemærk: Cookies er som standard aktiveret i Firefox.

Kontrollér og skift indstillinger:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og rul ned til afsnittet Historik.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
  4. Sæt flueben ud for Accepter cookies fra webstederAccepter cookies fra websteder for at aktivere cookies, og fjern fluebenet for at deaktivere dem.
    PrivacyCookiesFx56CustomHistory-cookiesFx57CustomHistory
  5. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil:
      De udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
      Jeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
  6. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
  3. Vælg Accepter cookies og websteds-data fra websteder (anbefalet) for at aktivere cookies. Vælg Bloker cookies og websteds-data (kan forhindre websteder i at fungere) for at deaktivere cookies.
    Fx60Settings-CookiesAndSiteDataFx61settings-CookiesAndSiteData
  4. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil:
      De udløberDe udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
      Jeg lukker FirefoxJeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed , og find afsnittet Cookies og websteds-data.
Fx63settings-AcceptCookies
  1. Vælg Accepter cookies og websteds-data for at aktivere cookies. Vælg Bloker cookies og websteds-data, og brug rullemenuen ud for Type blokeret til at vælge det type cookies, du vil blokere.
  2. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil:
      De udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
      Jeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
  3. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Meddelelse om cookie-fejl på websteder

Hvis et websted viser dig en meddelelse om, at du ikke tillader cookies, så læs artiklen Websteder siger at cookies er blokeret - Fjern blokeringen.