Afspil videoer i fuldskærm i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 84505
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Skabelonen "UpdateAndroid" findes ikke eller har ingen godkendt revision.

Firefox til Android har indbyggede knapper så du kan forstørre indlejret videoer, så de vises i hele skærmens størrelse. Denne artikel viser hvordan "fuldskærmstilstand" slås til og fra med et tryk på en knap.

Sådan gøres det:

1. Når du trykker på en understøttede video, vil fuldskærms-ikonet blive vist på videoens knapper. Tryk på ikonet for at forstørre videoen:
    android expand video
  2. Tryk igen på fuldskærms-ikonet, for at mindske videoen tilbage sin til oprindelige størrelse:
    android original size
Tip: Drej enheden i fuldskærmstilstand, for at ændre videoens orientering.