Afinstaller Firefox fra din computer

Revisionsinformation
  • Revision id: 71417
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: resterende engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel beskriver hvordan Firefox programmet fjernes fra understøttede styresystemer. Hvis du planlægger at afinstaller og geninstaller Firefox for at rette problemer du måske har, så kan det være du først skulle læse Fejlsøg og diagnosticer Firefox-problemer.

Hvis du også vil fjerne dine Firefox profiler (brugerdata og indstillinger som bogmærker, historik, adgangskoder, osv.) kan du følge instruktionerne i fjern brugerdata og indstillinger.

Afinstaller Firefox

For at afinstaller Firefox, følg disse trin:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på AfslutAfslut Close 29 .

Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut. Klik på Firefox-menuen øverst på skærmen, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut.

2. Klik på Start menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.
    Control Panel - WinXP
  3. I vinduet Kontrolpanel, klik på Tilføj eller fjern programmer. Vinduet Tilføj eller fjern programmer vil blive åbnet.
  4. Fra listen af aktuelt installeret programmer, vælg Mozilla Firefox.
  5. For at afinstaller, klik på knappen Fjern til højre for Mozilla Firefox.
    Hvis Afinstallings guiden ikke køre, kan du starte den manuelt ved at køre helper.exe, der som standard findes i C:\Program Files\Mozilla Firefox\uninstall\helper.exe.
  6. I Mozilla Firefox Afinstallerings guiden der åbner, klik på Næste.
  7. Klik på Afinstaller.
    • Hvis Firefox stadig er åben, skal du lukke Firefox for at forsætte med at afinstaller.
    • Hvis du vil fjerne dine Firefox brugerdata og indstillinger, så marker boksen der siger Remove my Firefox personal data and customizations. Hvis du vælger denne mulighed, vil Firefox ikke gemme dine bogmærker, gemte adgangskoder og anden data hvis den installeres igen.
    • For at give feedback om din Firefox oplevelse til udvikler holdet, vælg Fortæl os hvad du synes om Firefox.
  8. Klik på Finish.
  9. For at fjerne andre filer og mapper der ikke bliver fjernet ved afinstallering, skal du manuelt slette Firefox installations mappen, som standard er den placeret i C:\Program Files\Mozilla Firefox.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på AfslutAfslut Close 29 .

Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut. Klik på Firefox-menuen øverst på skærmen, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut.

2. Klik på Start menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.
    Control Panel - Win7
  3. I vinduet Kontrolpanel, klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer.
    Uninstall a program - Win7
  4. Fra listen med installerede programmer, vælg Mozilla Firefox.
  5. For at begynde afinstallationen, klik på knappen Fjern øverst på listen.
    Hvis Guiden Afinstallation ikke køre, kan du starte den manuelt ved at køre helper.exe, som findes på en af disse placeringer som standard:
    (32-bit Windows) C:\Program Files\Mozilla Firefox\uninstall\helper.exe
    (64-bit Windows) C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\uninstall\helper.exe
  6. I Guiden Mozilla Firefox Afinstallation som åbnes, klik på Næste.
  7. Klik på Afinstaller.
    • Hvis Firefox stadig er åben, skal du lukke Firefox for at forsætte afinstallationen.
    • Hvis du vil fjerne dine Firefox brugerdata og indstillinger, så sæt en markering i boksen hvor der står Remove my Firefox personal data and customizations. Hvis du vælger denne indstilling, vil Firefox ikke bevare din bogmærker, gemte adgangskoder og andet data hvis den installeres igen.
    • For at give feedback på dit Firefox oplevelse til udvikler holdet, vælg Fortæl os hvad du synes om Firefox.
  8. Klik på Finish.
  9. For at fjerne andre filer og mapper der ikke blive fjerne ved afinstallation, skal du manuelt slette Firefox installations mappen, som finder på en af disse placeringer som standard:
    • (32-bit Windows) C:\Program Files\Mozilla Firefox
    • (64-bit Windows) C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på AfslutAfslut Close 29 .

Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut. Klik på Firefox-menuen øverst på skærmen, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut.

2. Fra Start Skærmen, klik på Desktop tile. Desktop view vil åbne.
  3. Fra Desktop, hold markøren i det nederste højre hjørne for at få adgang til the Charms.
  4. Vælg Kontolpanel fra Settings charm. Vinduet Kontolpanel vil åbne.

Control Panel - Win8
  5. I vinduet Kontrolpanel, klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer.
    Uninstall a program - Win7
  6. Fra listen med installerede programmer, vælg Mozilla Firefox.
  7. For at begynde afinstallationen, klik på knappen Fjern øverst på listen.
    Hvis Guiden Afinstallation ikke køre, kan du starte den manuelt ved at køre helper.exe, som findes på en af disse placeringer som standard:
    (32-bit Windows) C:\Program Files\Mozilla Firefox\uninstall\helper.exe
    (64-bit Windows) C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\uninstall\helper.exe
  8. I Guiden Mozilla Firefox Afinstallation som åbnes, klik på Næste.
  9. Klik på Afinstaller.
    • Hvis Firefox stadig er åben, skal du lukke Firefox for at forsætte afinstallationen.
    • Hvis du vil fjerne din Firefox brugerdata og indstillinger, så sæt et marker i boksen hvor der står Remove my Firefox personal data and customizations. Hvis du vælger denne indstilling, vil Firefox ikke bevarer dine bogmærker, gemte adgangskoder og andre data hvis den installeres igen.
    • For at give feedback på din Firefox oplevelse til udvikler holdet, vælg Fortæl os hvad du synes om Firefox.
  10. Klik på Finish.
  11. For at fjerne andre filer og mapper der ikke blive fjerne ved afinstallation, skal du manuelt slette Firefox installations mappen, som finder på en af disse placeringer som standard:
    • (32-bit Windows) C:\Program Files\Mozilla Firefox
    • (64-bit Windows) C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox
  1. Åbn mappen Applications i Finder.
  2. Træk Firefox programmet til Trash.

Din afinstallation af Firefox er færdig.

Hvis du installerede Firefox med den distributions-baseret pakkemanager, skal du bruge den samme måde til at afinstallere den - Læs Installer Firefox på Linux for detaljer. Hvis du hentede og installerede pakkemanageren fra Firefox download side, så fjern simpelthen mappen firefox i din hjemmemappe for at afinstaller Firefox.

Fjern bruger data og indstillinger

At afinstallere Firefox med standard indstillinger sletter ikke din brugerprofil, hvilket inkludere personlig information så som bogmærker, adgangskoder og cookies. Hvis du også vil fjerne denne information, kan du fjerne mappen der indeholder din Firefox profil, som er placeret i en separat placering fra Firefox programmet.

1. Hvis du vil bevarer dine bogmærker, adgangskoder, cookies og andre brugerdate og indstillinger, så læs Tag backup af og gendan information i Firefox-profiler.
  2. Slet mappen firefox der indeholder dine profil mapper og filen profiles.ini Slet mappen Firefox der indeholder mappen Profiles og filen profiles.ini - læs How do I find my profile? for placeringen.

Baseret på information fra Uninstalling Firefox (mozillaZine KB)