Tilføj søgefeltet til værktøjslinjen i Firefox

Du kan bruge Søgefeltet på siden nyt faneblad eller du kan søge på nettet fra adressefeltet. Du kan også skifte dine søgeindstillinger i Firefox, så du får tilføjet et separat søgefelt.Du kan også tilføje et separat søgefelt til værktøjslinjen i Firefox.

add search bar 57

Følg disse trin for at føje søgefeltet til værktøjslinjen i Firefox:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Søgning.
  3. Vælg Tilføj søgelinjen til værktøjslinjen.
    add search box button 57
  4. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Du kan også tilføje eller fjerne søgefeltet på følgende måde: Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på 57customize-icon.png Tilpas…. Træk søgefeltet op på eller væk fra værktøjslinjen, og klik på knappen Færdig. Læs artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer for detaljer.

Følg disse trin for at tilføje eller fjerne et separat søgefelt:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Flere værktøjer.
  2. Vælg Tilpas værktøjslinje….
    FxMenu-MoreTools-CustomizeToolbar
  3. Træk søgefeltet op på eller væk fra værktøjslinjen, og klik på knappen Færdig.
    Search bar item

For mere information, læs artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.