Åbn adressebogen via en systemkommando

Revisionsinformation
  • Revision id: 122941
  • Oprettet:
  • Lavet af: Stegemüller
  • Kommentar: Oversættelse "fra bunden"
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Af og til vil du måske åbne adressebogen uden at åbne hele applikationen. Det kan gøres ved at kalde applikationen gennem en kommandolinje.

Tryk Windows Key + R tasten for at åbne dialogboksenKør. Indtast:

"C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" -addressbook

NOTE: Hvis du bruger 64-bit versionen af Windows, er Thunderbird muligvis installeret i Program Files (x86) mappen. Hvis det er tilfældet, så indtast:

"C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" -addressbook

Åbn et terminalvindue (Application > Utilities > Terminal) og indtast:

cd /Applications/Thunderbird.app/Contents/MacOS

./thunderbird-bin -addressbook

Åbn Terminal og indtast:

cd <thunderbird_installation_directory>

./thunderbird-bin -addressbook

Hvis du ofte har behov for at åbne adressebogen udenfor Thunderbird, kan du lave en genvej til kommandoen. I Windows vil genvejen fx se ud som herunder:

"C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" -addressbook

Du finder en komplet liste over mulighederne med Thunderbird kommandolinje her på Command Line Options siden i Mozilla Developer Center.