Installation af Firefox på Windows

(Omdirigeret fra Install Firefox on Windows)

Denne artikel hjælper dig med at hente og installere Firefox i Windows.

Denne artikel gælder kun for en computer med Windows.
Før du installerer Firefox:

1. Besøg websiden http://www.getfirefox.com/ med en browser, fx Microsoft Internet Explorer. Websiden vil automatisk registrere dit styresystem og sprog, og du vil få tilbudt den anbefalede version af Firefox.

FireFox Download Page - Windows
  2. Klik på den grønne download-knap for at hente Firefox.
  3. Klik på knappen Kør for at starte installationen.

4. Følg herefter installationsguiden.

Tillykke! Firefox er nu installeret på din computer.
  5. Dobbeltklik på Firefox-ikonet for at starte programmet.

Installing Firefox - Win4

Første gang du starter Firefox

Du vil blive spugt, om Firefox skal være din standardbrowser. Når du klikker på et link i en mail, på en genvej til et websted eller på et HTML-dokument, åbnes det i din standardbrowser. Hvis du vil have dem åbnet i Firefox, skal du klikke på knappen Ja, så Firefox anvendes som din standardbrowser. Hvis du ikke vil have dem åbnet i Firefox, eller hvis du blot vil prøve at bruge Firefox, så klik på knappen Nej.

Problemløsning

Hvis du har problemer, kan disse artikler måske hjælpe dig:

Del denne artikel: http://mzl.la/KpfkvF