Hjælp andre brugere

Red verden fra din sofas bekvemmelighed

Vi har brug for din hjælp!

Hjælp over 400 millioner brugere! Firefox Support drives af frivillige - og her kommer du ind i billedet.

Hvorfor skulle jeg hjælpe?

Du kan hjælpe milioner af Firefox-brugere med at få mest ud af deres favorit-browser. Dine bidrag vil nå ud til millioner af brugere verden over, og du kan gøre det fra din sofas bekvemmelighed!

Om os

Mozilla Support består af et fællesskab af entusiastiske frivillige og ansatte, som prøver at hjælpe vores brugere over hele kloden. Hjælp med, og bliv en del af et fantastisk eventyr!