Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

Pri preposlani zpravy zmizi jeji puvodni text

  • 3 odpovědi
  • 1 má tento problém
  • 11 zobrazení
  • Poslední odpověď od Ansam

more options

Dobry den, prosim o pomoc, pri preposilani zpravy se vymaze puvodni text, priloha vsak zustane. Deje se to pouze u jednoho kontaktu u dalsich je vse OK. Zpravu chci preposlat jako vlozenou..

Diky
Dobry den, prosim o pomoc, pri preposilani zpravy se vymaze puvodni text, priloha vsak zustane. Deje se to pouze u jednoho kontaktu u dalsich je vse OK. Zpravu chci preposlat jako vlozenou.. Diky

Všechny odpovědi (3)

more options

Aj mne sa to stávalo. Aktualizáciou Thunderbirdu na verziu 45.0.2 tieto problémy pominuli a pri preposlaní emailu sa mi pôvodná správa už zobrazuje. Akú verziu Thunderbirdu používate? = Preverte ešte nastavenie toho problémového účtu. Viac obrázok:

Upravil uživatel Ansam dne

more options

Dobry den, dekuji za reakci,..

problem vznikl kdyz byla pouzina verze 38.xxxx, nicmene aktualizace bylo to prvni co jsem udelal.. aktualni verze je 45.2.0, problem vsak pretrvava dale.

Toto vsak dela pouze pokud davam preposlat email pouze od jednoho kolegy, u ostatnich se standatne puvodni text vlozi a je vse OK.

more options

Ak tomu správne rozumiem tak z toho účtu prepošlete hocijaký email v poriadku, iba od JEDINÉHO "kolegy" sú problémy a pri preposlaní sa text z jeho emailu nezobrazí. = Tento problém môže spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu, alebo ho úplne vypnúť. Pokusne ho vypnite (odstráňte). Preverte aby pri tom pokuse nebol v "Správcovi úloh" antivírusový program zapísaný v procesoch. Ak tam je tak ho označte a ukončite.