Showing questions tagged: Show all questions

After latest update, Thunderbird does not open.

After the latest update, Thunderbird does not open. On line instructions say to erase some programs in it's file location. Did that, and the program booted. However, toda… (read more)

After the latest update, Thunderbird does not open. On line instructions say to erase some programs in it's file location. Did that, and the program booted. However, today, it will not open again. Can you fix this issue with another release, or should I try to go back to the previous release? If so, how to go back to the previous release without losing all my set up? It is not practical to have to erase those files every time I want to check mail. Thanks, JT King jtking@zoho.com Catdoctor12@gmail.com

Asked by JTK 54 minutes ago

Last reply by david 32 minutes ago

Proton Emails Don't Show Attached Inline Pictures

Windows 11 Firefox browser 125.0.1 In Proton Mail, when I receive an email with an picture attached inline, I get the following error message: "Your browser could not ve… (read more)

Windows 11 Firefox browser 125.0.1

In Proton Mail, when I receive an email with an picture attached inline, I get the following error message: "Your browser could not verify the remote server's identity. The image might be hosted using the http protocol." Is this issue with settings in Proton or Firefox? How do I fix this? See image below. Thank you.

Asked by 2doxiedad 1 day ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

Resetting Thunderbird after Cox.net e-mail has transitioned to Yahoo.com e-mail

Cox.net is transitioning from in-house e-mail to e-mail handled by Yahoo.com. Our cox.net addresses are supposed to (and apparently have) transitioned so that they still… (read more)

Cox.net is transitioning from in-house e-mail to e-mail handled by Yahoo.com. Our cox.net addresses are supposed to (and apparently have) transitioned so that they still work, but are processed through pop.mail.yahoo.com.

It is my turn to be transitioned and I have been successful in doing so to the extent that I can send and receive using my address(es) ...@cox.net through Yahoo web mail and on my Samsung phone. I have not, however, been successful in either sending or receiving mail using Thunderbird on my desktop.

I have been successfully using Thunderbird with POP settings for years with four different cox.net addresses. [I'm currently just trying to get two of them working -- unsuccessfully.]

I am using Windows 10 on a Dell desktop. I am using Thunderbird 115.9.0 (32 bit). I have reset the POP and SMTP settings as directed by Yahoo. One of the errors I receive is: "Error with Account .... Sending of password for ...@cox.net did not succeed. Mail server pop.mail.yahoo.com responded (SYS/TEMP) Server Error - Please try again later." It then asks me to retry or enter a new password. I have checked the passwords saved by Thunderbird and they are correct.

I suspect, that with all the Cox accounts being newly routed through Yahoo servers that I am not the only Thunderbird user experiencing this problem. Does anyone have any suggestions? Is it likely to help if I uninstall and reinstall Thunderbird? Would I loose all my mail, etc. if I did that? [I did the delete and add account in my phone and that was successful, but I wasn't concerned about losing mail there as it is all on my desktop.]

Thanks in advance. billb1111

Asked by billb1111 2 days ago

Last reply by christ1 1 hour ago

Firefox will not start

I have uninstalled and reinstalled firefox and restarted my computer but it still will not load. When i first reinstall it it comes up but will not connect to the intene… (read more)

I have uninstalled and reinstalled firefox and restarted my computer but it still will not load. When i first reinstall it it comes up but will not connect to the intenet.

Asked by LACanyon 19 hours ago

Last reply by zeroknight 2 hours ago

Firefox page flickers

I recently got a new computer. Installed firefox onto it. Brought over my profile with all my data and bookmarks. But for the life of me, the page would just sporadically… (read more)

I recently got a new computer. Installed firefox onto it. Brought over my profile with all my data and bookmarks. But for the life of me, the page would just sporadically flicker. I tried messing with the settings; performance settings; hardware acceleration. I tried refreshing firefox. But nothing.

Asked by anger01 15 hours ago

Last reply by zeroknight 3 hours ago

thunderbird email

I received notification that my mailbox was full but I can't delete anything from the inbox, sent items or trash. It appears to delete but then it comes back. I've gone t… (read more)

I received notification that my mailbox was full but I can't delete anything from the inbox, sent items or trash. It appears to delete but then it comes back. I've gone through the process of menu, help, profile, mail, trash but it doesn't seem to fix the problem. I've tried updating and it says it's updated. Any help would be appreciated! Thank you!

Asked by karouspa 7 hours ago

Last reply by david 6 hours ago

Thunderbird high disk usage

Thunderbird ściąga mi cały czas pocztę i dubluje. Zapycha mi komputer. WIem, ze mam skrzynkę 50Gb a na dyzku mam prawie 200 Gb w pliku, wg mnie ściąga raz na jakiś czas p… (read more)

Thunderbird ściąga mi cały czas pocztę i dubluje. Zapycha mi komputer. WIem, ze mam skrzynkę 50Gb a na dyzku mam prawie 200 Gb w pliku, wg mnie ściąga raz na jakiś czas pocztę. Co mam zrobić? Arek

translation...

Thunderbird downloads and duplicates my mail all the time. It's clogging up my computer. I know that I have a 50Gb mailbox and I have almost 200Gb of files on my disk, so I think it downloads e-mail from time to time.

Asked by naroznik 1 day ago

Last reply by david 7 hours ago

Thunderbird won't open

My Thunderbird has been working properly for about 30 years, but now refuses to open. Message received says 'Authentication failed'. This happens repeatedly (for at least… (read more)

My Thunderbird has been working properly for about 30 years, but now refuses to open. Message received says 'Authentication failed'. This happens repeatedly (for at least 20-30 times) and appears to relate to my password. It suggests 'Retry' or 'Enter new password'. The 'Retry' repeats as before so I check the Saved Passwords and enter the one saved. I get the same message. I am using Version 115 and have been for some time.

Could this be related to a change of Profile? There must be a way to reset the password? I have checked all the settings and no errors appear, all settings confirmed.

I have thought about a Recovery Mode and seem to remember seeing a message that I do have that. I just don't know how to access it.

Asked by Graham Jones 4 days ago

Last reply by Toad-Hall 8 hours ago

What is ExQuilla and why do I need it?

I recently changed ISP carriers (from Network Solutions to Intermedia). The transfer was slow but everything worked just fine. Then, a few weeks later, I received a noti… (read more)

I recently changed ISP carriers (from Network Solutions to Intermedia). The transfer was slow but everything worked just fine. Then, a few weeks later, I received a notice from "ExQuilla" asking me to sign up & pay, which I did not do. Monday morning, my Thunderbird email was frozen. I was able to go to the ISP's online portal to access my email and still can but I prefer Thunderbird which I have been using for decades. Mozilla has always been free other than donations. Is ExQuilla a part of Mozilla? Tim J Email hidden for privacy reasons

Asked by tim288 3 days ago

Last reply by James 3 days ago

Filter subject by whole word only.

We have a ministry known as ECAM (it's an acronym).. How can I filter on subject lines without also getting every subject containing the word became? Paul-----… (read more)

We have a ministry known as ECAM (it's an acronym).. How can I filter on subject lines without also getting every subject containing the word became?


Paul-----

Asked by pwright2b 20 hours ago

Last reply by Wayne Mery 13 hours ago

Firefox randomly switches to dark mode (Fennec for Android)

Sometimes I use the browser while the system is in dark mode. Then I switch system to light mode. FF recognizes it and switches to light mode accordingly. Then I … (read more)

  1. Sometimes I use the browser while the system is in dark mode.
  2. Then I switch system to light mode. FF recognizes it and switches to light mode accordingly.
  3. Then I use it in light mode for a little more.
  4. Then some time passes (maybe a few hours), I don't use FF during that time.
  5. Then, I tap on FF icon, the browser starts, but immediately switches back to dark mode, while the system is still in light mode.
  6. I have to close FF by swiping on it in task switcher, and then tap on the app again.
  7. FF now uses light/dark theme according to system.

Device: Motorola Edge 30 Neo with stock Android 14.

I am using Fennec: 124.1.0 (Build #1241020), 516df33ca9+ GV: 124.0.1-20240326023132 AS: 124.0

Asked by lajby95 1 week ago

Last reply by Paul 21 hours ago

Image files as attachments vs. part of body text

I'm using the latest version of THUNDERBIRD for WINDOWS (now 10 HOME), but this problem has existed for years with previous versions of THUNDERBIRD and former releases of… (read more)

I'm using the latest version of THUNDERBIRD for WINDOWS (now 10 HOME), but this problem has existed for years with previous versions of THUNDERBIRD and former releases of WINDOWS, both HOME & PRO releases. And, it seems to be very specific. When i receive e-mails from (especially) 2 friends who both use AOL as their e-mail client, when I receive them, the imaged files (or memes) are always 'converted into attachments, and what shows in the Body Text of the e-mails is empty boxes. Yet, when I get e-mails from others, including from commercial sources, if there are images within the Body Text, they are present there. This IS very annoying because many times the e-mails I get from these two friends are technical e-mails, with clarifying images as part of the Body Text. When I have mentioned this to them, their responses are that n one else complains, only me, and so the problem MUST BE at my end, but that doesn't make sense, since when I receive e-mails from others (Gmail, etal.) any included images are fully where they belong. ++++++++++++++++++++ Secondly, WHY is it that when there are threaded e-mails in the Sent folder, the ARROW to expand the thread appears at the left side, but in the Delete folder the ARROW appears between the title of the e-mail & the next column? This IS very annoying!!!! Also, when I'm in the DELETE folder, sometimes only two options appear at the right side: Archive Delete, BUT in other incidences, there's a plethora of alternative options, and the Delete option is positioned in a different place. More often than not, I click on the option to send it e-mail to the Archive folder, when I really wanted to Delete it permanently. Another major annoyance!!!! Thank you robert herold

 17mkombi@gmail.com   OR   rhh.jr5387@gmail.com

Asked by karl 20 hours ago

Last reply by MarkRH 14 hours ago

.....

I downloaded thunderbird and have a mailfence address. Am i using thunderbird or mailfence. If i'm using thunderbird,how much storage do i get?.

Asked by jonn4 1 day ago

Last reply by James 16 hours ago

.....

im unable to progress further than this and it wont matter because im not interested in any email service that doesnt have at least and preferably more than 15gb storage … (read more)

im unable to progress further than this and it wont matter because im not interested in any email service that doesnt have at least and preferably more than 15gb storage like gmail. send reply to- [removed from support forum]

Asked by jonn4 17 hours ago

Last reply by Matt 16 hours ago