Instal·lació del Firefox a Windows

(Redirected from Install Firefox on Windows)

Instal·lar el Firefox al vostre ordinador és el primer pas perquè pugueu començar a usar-lo. Aquest article us mostrarà com instal·lar el Firefox al Windows.

Nota: Si us esteu actualitzant d'una versió antiga del Firefox, vegeu actualització del Firefox

Abans d'instal·lar el Firefox, assegureu-vos que l'ordinador compleix amb els requisits del sistema perquè funcioni correctament.

Instal·lació del Firefox al Windows

Visiteu la pàgina de descàrrega del Firefox amb qualsevol navegador (ex. el Microsoft Internet Explorer). Se us detectarà automàticament el sistema operatiu i la llengua del vostre ordinador, i se us recomanarà la millor edició del Firefox en el vostre cas. Si us voleu baixar el Firefox en una altra llengua o per a un sistema operatiu diferent del detectat, cliqueu a "Altres sistemes i llengües" per a veure la llista de totes les opcions disponibles.

Baixeu el fitxer d'instal·lació a qualsevol lloc de l'ordinador. Es recomana que sortiu de tots els programes que estigueu executant. Feu doble clic al fitxer per a iniciar l'instal·lador del Firefox.

• (Windows Vista) Si feu servir el Windows Vista, és possible que us aparegui una sol·licitud de Control de Compte d'Usuari. En aquest cas, permeteu que es faci la instal·lació tot clicant Continua.

Sereu rebut amb una pantalla de benvinguda.

Cliqueu a Següent per a continuar. Això us durà a la pantalla de Tipus d'Instal·lació. Per defecte, hi ha seleccionada la Standard.

Probablement voldreu fer la instal·lació estàndard. Aquesta us instal·larà el Firefox amb la configuració més comuna, que funcionarà per a la majoria d'usuaris. Si voleu més informació sobre opcions per a personalitzar la instal·lació, vegeu Custom installation of Firefox on Windows.

• Assegureu-vos que heu marcat Utilitza el Firefox com el meu navegador per defecte si voleu que el Firefox s'obri quan cliqueu sobre un enllaç a la vostra aplicació de correu, en una drecera d'Internet o en un document HTML.

Cliqueu a Següent.

En aquest punt començarà el programa instal·lador (copiant fitxers al vostre ordinador). Això pot tardar uns quants minuts.

Un cop la còpia de fitxers s'ha completat, podeu tancar l'instal·lador clicant a Finalitza.

Si la casella "Executa el Mozilla Firefox ara" està marcada, el Firefox començarà per primer cop just després de fer clic a Finalitza.

Solució de problemes

Felicitats, heu instal·lat el Firefox!