Actualitza Firefox a la darrera versió

Revision Information
  • Revision id: 18736
  • Created:
  • Creator: annaarnall
  • Comentari: canvis de tracatament fets (tu > vós)
  • Reviewed: No
  • Ready for localization: No
Revision Content

El Firefox s'actualitza automàticament. Aquest article explica com funciona el procés d 'actualització i com comprovar manualment si hi ha actualitzacions disponibles.

Nota: Si utilitzeu la versió empaquetada del Firefox que distribueix Linux, haureu d'esperar que en llancin la versió actualitzada. Aquest article s'adreça als usuaris que han instal·lat el Firefox manualment (sense utilitzar el gestor de paquets).

Com funcionen les actualitzacions automàtiques?

Per defecte, el Firefox està configurat per cercar les actualitzacions automàticament.

1. Quan hi ha una actualització disponible, apareixerà automàticament un quadre de diàleg Actualització del programa, que conté la llista de les actualitzacions per als components de Firefox que teniu instal·lats al vostre sistema. Per començar a actualitzar el programari , feu clic a l'OK. Es baixaran les noves versions de les actualitzacions seleccionades i s'instal·laran.
  2. Quan s'acabi el procés d'instal·lació, heu de reiniciar el Firefox. Per tancar el Firefox i obrir-lo de nou, feu clic a Finalitza.
  3. Un cop el Firefox es reiniciï, ja estaran disponibles totes les versions actualitzades dels components.
  • Les actualitzacions es baixen en segon pla i s'instal·len després de reiniciar el Firefox.
  • Si al cap de 24 h una actualització encara no s'ha instal·lat, es mostrarà un avís que donarà l'opció de reiniciar el Firefox i instal·lar-la.

Update Win4 Update Mac4 Update Lin4

Nota: El Firefox no actualitzarà els connectors automàticament (com l'Adobe Flash, el Quicktime o el Java). Cal que els actualitzeu des de la pàgina de comprovació dels connectors de Mozilla.

Com es comprova si hi ha actualitzacions manualment?

Podeu comprovar si hi ha actualitzacions noves en qualsevol moment.

1. A la part superior de la finestra del Firefox, feu clic al botó Firefox, aneu al menú Ajuda i seleccioneu Quant al Firefox. Si teniu Windows XP: aneu al menú Ajuda i seleccioneu Quant al Firefox.A la barra de menús, feu clic al menú Firefox i seleccioneu Quant al Firefox.A la part superior de la finestra del Firefox, feu clic al menú Ajuda i seleccioneu Quant al Firefox.
  2. La finestra Quant al Firefox s'obrirà i el Firefox començarà a cercar actualitzacions. Si les actualitzacions estan disponibles, començaran a baixar-se automàticament. Si el Firefox ja està actualitzat, tanqueu la finestra Quant al Firefox.
    Update Win1 Update Mac1 Update Lin1
  3. Quan s'hagin baixat les actualitzacions i estiguin llestes per a la instal·lació, feu clic al botó Aplica les actualitzacions. El Firefox es reiniciarà i les actualitzacions s'instal·laran.
    Update Win2 Update Mac2 Update Lin2
  1. A la part superior de la finestra del Firefox, feu clic al menú Ajuda i seleccioneu Comprova si hi ha actualitzacions....A la barra de menú, feu clic al menú Ajuda i seleccioneu el menú Comprova si hi ha actualitzacions.... S'obrirà la finestra Software Update.

2. Si les actualitzacions més importants estan disponibles, feu clic al botó Aconsegueix la nova versió per iniciar el procés d'actualització.

b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264099043-211-2.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264102928-31-2.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264100909-839-2.jpg
    • Si no hi ha actualitzacions disponibles, feu clic a AcabaFet per tancar la finestra.
  3. Quan les actualitzacions estiguin preparades per ser instal·lades, heu de reiniciar el Firefox. Per reiniciar i instal·lar les actualitzacions, feu clic a Reinicia el Firefox.

b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264099043-211-3.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264102928-31-3.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264100909-839-3.jpg

Com es configuren les opcions de les actualitzacions?

Podeu configurar el Firefox perquè cerqui les actualitzacions automàticament o perquè desactivi les actualitzacions automàtiques.

1. At the top of the Firefox window, click on the Firefox button and then select Options.At the top of the Firefox window, click on the Tools menu and then select Options.On the menu bar, click on the Firefox menu and select Preferences....At the top of the Firefox window, click on the Edit menu and select Preferences.

Click the menu button New Fx Menu and choose Options.Preferences.

2. Aneu a la pestanya Avançat.
  3. Aneu a la pestanya Actualització, on es mostren les opcions per actualitzar automàticament.

Options - Advanced - Win3 Prefs - Advanced - Mac3 Prefs - Advanced - Lin3
  4. Opcions d'actualització:
    • Comproveu automàticament si hi ha actualitzacions del: seleccioneu el que voleu que cerqui el Firefox. Podeu cercar actualitzacions de l'aplicació del Firefox, de qualsevol complement instal·lat (llevat dels connectors — utilitza la pàgina de cerca dels connectors per actualitzar-los) i de motors de cerca.
      • Per deshabilitar la cerca automàtica de les actualitzacions, desmarqueu totes tres opcions.
        Si deseleccioneu l'opció del Firefox, no rebreu cap de les actualitzacions importants de seguretat que us permeten navegar de manera segura, llevat que periòdicament les cerqueu manualment i les instal·leu.
    • Quan es trobin actualitzacions del Firefox: trieu com voleu que el Firefox gestioni les actualitzacions que ha trobat.
      • Demana'm què vull fer: El Firefox us deixa triar si voleu baixar i instal·lar les actualitzacions. Si no trieu aquesta opció, les podeu baixar més tard.
      • Baixa-les automàticament i instal·la-les: el Firefox baixa automàticament i instal·la les actualitzacions que ha trobat. Si voleu que us avisi en cas que les descàrregues deshabilitin algun complement instal·lat, seleccioneu aquesta opció.
    • Per revisar totes les actualitzacions que s'han baixat i instal·lat, feu clic a Mostra l'historial d'actualització.
  5. Click OK to close the Options window.Click Close to close the Preferences window.Close the Preferences window. Close the about:preferences page.

Tinc problemes amb les actualitzacions. Què puc fer?

Aquests articles us ajudaran en temes relacionats amb l'actualització del Firefox :

Basat en la informació de Software Update (mozillaZine KB)