Actualitza Firefox a la darrera versió

Revision Information
  • Revision id: 18724
  • Created:
  • Creator: annaarnall
  • Comentari: I have translated the whole article.
  • Reviewed: No
  • Ready for localization: No
Revision Content

El Firefox s'actualitza automàticament. Aquest article explica com s'actualitza i com cercar manualment les actualitzacions disponibles.

Nota: Si utilitzes la versió empaquetada del Firefox que distribueix Linux, hauràs d'esperar que en llancin la versió actualitzada. Aquest article s'adreça als usuaris que han instal·lat Firefox manualment (sense haver utilitzat l'assistent del paquet del distribuïdor).

Com funcionen les actualitzacions automàtiques?

Per defecte, el Firefox està configurat per cercar les actualitzacions automàticament.

1. Quan una actualització està disponible, es mostra automàticament el quadre de diàleg Software Update, que conté la llista de les actualitzacions per als components de Firefox que tens instal·lats al teu sistema. Per començar a actualitzar el programari , fes clic a l'OK. Es baixaran les noves versions de les actualitzacions seleccionades i s'instal·laran.
  2. Quan s'acabi el procés d'instal·lació, has de reiniciar el Firefox. Per tancar el Firefox i obrir-lo de nou, feu clic a Fet.
  3. Un cop el Firefox es reiniciï, ja estaran disponibles totes les versions actualitzades dels components.
  • Les actualitzacions es baixen en segon pla i s'instal·len després de reiniciar el Firefox.
  • Si al cap de 24 h una actualització encara no s'ha instal·lat, es mostrarà un avís que donarà l'opció de reiniciar el Firefox i instal·lar-la.

Update Win4 Update Mac4 Update Lin4

Nota: El Firefox no actualitza els connectors automàticament (com Adobe Flash, Quicktime or Java). Actualitza'ls a la pàgina web dels connectors de Mozilla.

Com se cerquen les actualitzacions?

Pots cercar les actualitzacions en qualsevol moment.

1. A la part superior de la finestra del Firefox, fes clic al botó Firefox, vés al menú Ajuda i selecciona Quant al Firefox. Si tens Windows XP: vés al menú Ajuda i selecciona Quant al Firefox.A la barra de menús, fes clic al menú Firefox i selecciona Quant al Firefox.A la part superior de la finestra del Firefox, fes clic al menú Ajuda i selecciona Quant al Firefox.
  2. La finestra Quant al Firefox s'obrirà i el Firefox començarà a cercar actualitzacions. Si les actualitzacions estan disponibles, començaran a baixar-se automàticament. Si el Firefox ja està actualitzat, tanca la finestra Quant al Firefox.
    Update Win1 Update Mac1 Update Lin1
  3. Quan s'hagin baixat les actualitzacions i estiguin llestes per a la instal·lació, fes clic al botó Aplica les actualitzacions. El Firefox es reiniciarà i les actualitzacions s'instal·laran.
    Update Win2 Update Mac2 Update Lin2
  1. A la part superior de la finestra del Firefox, fes clic al menú Ajuda i selecciona Comprova si hi ha actualitzacions....A la barra de menú, fes clic al menú Ajuda i selecciona el menú Comprova si hi ha actualitzacions.... S'obrirà la finestra Software Update.

2. Si les actualitzacions més importants estan disponibles, fes clic al botó Aconsegueix la nova versió per iniciar el procés d'actualització.

b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264099043-211-2.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264102928-31-2.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264100909-839-2.jpg
    • Si no hi ha actualitzacions disponibles, fes clic a AcabaFet per tancar la finestra.
  3. Quan les actualitzacions estiguin preparades per ser instal·lades, has de reiniciar el Firefox. Per reiniciar i instal·lar les actualitzacions, fes clic a Reinicia el Firefox.

b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264099043-211-3.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264102928-31-3.jpg b513a14c34322eef221cf4c407eda5bf-1264100909-839-3.jpg

Com es configuren les opcions de les actualitzacions?

Pots configurar el Firefox perquè cerqui les actualitzacions automàticament o perquè desactivi les actualitzacions automàtiques.

1. At the top of the Firefox window, click on the Firefox button and then select Options.At the top of the Firefox window, click on the Tools menu and then select Options.On the menu bar, click on the Firefox menu and select Preferences....At the top of the Firefox window, click on the Edit menu and select Preferences.

Click the menu button New Fx Menu and choose Options.Preferences.

2. Vés a la pestanya Avançat.
  3. Vés a la pestanya Actualització, on es mostren les opcions per actualitzar automàticament.

Options - Advanced - Win3 Prefs - Advanced - Mac3 Prefs - Advanced - Lin3
  4. Opcions d'actualització:
    • Comprova automàticament si hi ha actualitzacions del: selecciona el que vulguis que cerqui el Firefox. Pot cercar actualitzacions de l'aplicació del Firefox, de qualsevol complement instal·lat (llevat dels connectors — utilitza la pàgina de cerca dels connectors per actualitzar-los) i de motors de cerca.
      • Per deshabilitar la cerca automàtica de les actualitzacions, desmarca totes tres opcions.
        Si deselecciones l'opció del Firefox, no rebràs cap de les actualitzacions importants de seguretat que et permeten navegar de manera segura, llevat que periòdicament tu mateix les cerquis manualment i les instal·lis.
    • Quan es trobin actualitzacions del Firefox: tria com vols que el Firefox gestioni les actualitzacions que ha trobat.
      • Demana'm què vull fer: El Firefox et deixa triar si vols baixar i instal·lar les actualitzacions. Si no tries aquesta opció, les pots baixar més tard.
      • Baixa-les automàticament i instal·la-les: el Firefox baixa automàticament i instal·la les actualitzacions que ha trobat. Si vols que t'avisi en cas que les descàrregues deshabilitin algun complement instal·lat, selecciona aquesta opció.
    • Per revisar totes les actualitzacions que s'han baixat i instal·lat, fes clic a Mostra l'historial d'actualització.
  5. Click OK to close the Options window.Click Close to close the Preferences window.Close the Preferences window. Close the about:preferences page. Any changes you've made will automatically be saved.

Tinc problemes amb les actualitzacions. Què puc fer?

Aquests articles t'ajudaran en temes relacionats amb l'actualització del Firefox :

Based on information from Software Update (mozillaZine KB)