Instal·lació del Firefox | How to

Instal·lació del Firefox

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Instal·lar el Firefox al vostre ordinador és el primer pas perquè pugueu començar a usar-lo. Aquest article us mostrarà com instal·lar el Firefox.

Abans d'instal·lar-lo, assegureu-vos que el vostre ordinador compleix els requisits del sistema perquè hi funcioni correctament.

En cas que no compleixi aquests requisits, hauríeu de descarregar-vos la latest update to Firefox 2.

A quin sistema operatiu instal·lareu el Firefox?

vista.jpg Instal·lació del Firefox a Windows

macos.jpg How to download and install Firefox on Mac

linux.jpg Instal·lació del Firefox a Linux

Basat en la informació d'Installing Firefox (mozillaZine KB)

These fine people helped write this article: DianaCC. You can help too - find out how.
Get support for another platform:
Customize this article

Firefox