X
Pritisnite ovdje da biste otišli na mobilnu verziju stranice.

Forum podrške

Sivun koko pysyvästi asetukseen 120%

  • Nema odgovora
  • 1 ima ovaj problem
  • 3 pregled
Objavljeno

Olen kokenut ja erittäin tyytyväinen Firefox käyttäjä. Onnistuin aiemmin saamaan sivukoon asetuksen pysyvästi 120%:iin, jolloin esim. hs.fi täyttää sopivasti sivun koko sen leveydeltä ja verkkolehteä on vaivattomampi lukea hieman suurennettuna. Miten sivukoko asetus 120% saadaan Firefoxiin oletusarvoksi ts. pysyväksi, jollei sitä itse muuta jolo pienemmäksi tai suuremmaksi ?

NYT EN ONNISTU SAAMAAN FIREFOXIIN PYSYVÄÄ ASETUSTA, JOLLA AVAUSSIVU HS.FI OLISI HETI KOKOA 120%. JOUDUN JOKA KERRAN ERIKSEEN SUURENTAMAAN SIVUKOKOA 100%:STA 120%:IIN. SE TUNTUU VAIVALLOISELTA, KUN OLIN JO EHTINYT TOTTUA SIIHEN, ETTÄ AVAUSSIVU HS.FI AUKEAA SUORAAN KOKOON 120%. MITEN TÄMÄ ASETUS TEHDÄÄN ? OLEN TUTKINUT LÄPI SEKÄ ALOITUSSIVUN ETTÄ MUUT ASETUKSET, MUTTA EN OLE LÖYTÄNYT RATKAISUA. KERRAN SIIS JO ONNISTUIN, MUTTA ASETUS MENI POIS PÄÄLTÄ TEHDESSÄNI MUITA SÄÄTÖJÄ FIREFOXIIN.

Olen kokenut ja erittäin tyytyväinen Firefox käyttäjä. Onnistuin aiemmin saamaan sivukoon asetuksen pysyvästi 120%:iin, jolloin esim. hs.fi täyttää sopivasti sivun koko sen leveydeltä ja verkkolehteä on vaivattomampi lukea hieman suurennettuna. Miten sivukoko asetus 120% saadaan Firefoxiin oletusarvoksi ts. pysyväksi, jollei sitä itse muuta jolo pienemmäksi tai suuremmaksi ? NYT EN ONNISTU SAAMAAN FIREFOXIIN PYSYVÄÄ ASETUSTA, JOLLA AVAUSSIVU HS.FI OLISI HETI KOKOA 120%. JOUDUN JOKA KERRAN ERIKSEEN SUURENTAMAAN SIVUKOKOA 100%:STA 120%:IIN. SE TUNTUU VAIVALLOISELTA, KUN OLIN JO EHTINYT TOTTUA SIIHEN, ETTÄ AVAUSSIVU HS.FI AUKEAA SUORAAN KOKOON 120%. MITEN TÄMÄ ASETUS TEHDÄÄN ? OLEN TUTKINUT LÄPI SEKÄ ALOITUSSIVUN ETTÄ MUUT ASETUKSET, MUTTA EN OLE LÖYTÄNYT RATKAISUA. KERRAN SIIS JO ONNISTUIN, MUTTA ASETUS MENI POIS PÄÄLTÄ TEHDESSÄNI MUITA SÄÄTÖJÄ FIREFOXIIN.
Priloženi snimci ekrana
Citiraj

Dodatni detalji o sistemu

Aplikacija

  • Korisnički agent: Mozilla/5.0 (Android 9; Mobile; rv:68.0) Gecko/68.0 Firefox/68.0

Više informacija

Morate se prijaviti na račun da biste odgovarali na poruke. Molimo postavite novo pitanje, ako još uvijek nemate račun.