X
Pritisnite ovdje da biste otišli na mobilnu verziju stranice.

Forum podrške

Youtube just displays a bunch of boxes, no text.

Objavljeno

Suddenly Youtube is not displayed correctly anymore (see image attached). No text, no logos. Just the videos themselves are still playing.

I already tried safe mode, no change. Also tried deleting all cookies. Also tried incognito mode. I'm using Firefox ESR (60.6.3esr) under Debian Testing. Any ideas?

Suddenly Youtube is not displayed correctly anymore (see image attached). No text, no logos. Just the videos themselves are still playing. I already tried safe mode, no change. Also tried deleting all cookies. Also tried incognito mode. I'm using Firefox ESR (60.6.3esr) under Debian Testing. Any ideas?
Priloženi snimci ekrana

Izmjenjeno od strane javra

Izabrano rješenje

For some reason it now works again. Maybe it was just a connection problem?

Pročitajte ovaj odgovor sa objašnjenjem 0

Dodatni detalji o sistemu

Instalirani priključci

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Aplikacija

  • Korisnički agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

Više informacija

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4308 rješenja 60484 odgovora
Objavljeno

This is just with YouTube?

https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history

Remove History For One Site

Open the History Manager <Control><Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any settings.

This is just with YouTube? https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history Remove History For One Site Open the History Manager '''<Control><Shift> H.''' In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select '''Forget About This Site.''' This should remove all information, including any settings.

Odabrano rješenje

For some reason it now works again. Maybe it was just a connection problem?

For some reason it now works again. Maybe it was just a connection problem?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4308 rješenja 60484 odgovora
Objavljeno

Well, whatever. Safe surfing.

Well, whatever. Safe surfing.