X
Pritisnite ovdje da biste otišli na mobilnu verziju stranice.

Forum podrške

youtube is not autoplaying it works on my other browser

Objavljeno

I've recently had to do a clean install of windows 10 and since then I cannot autoplay in youtube. I have unblocked adblocker, I've set autoplay to "on," I've downloaded and reinstalled firefox, installed flash again, but none of that seems to work. I'm having the same problem with South-Park Studios as well; there it simply just doesn't play anything even before my reinstall of windows. Both work in other browsers fine. Only Firefox doesn't work.

I've recently had to do a clean install of windows 10 and since then I cannot autoplay in youtube. I have unblocked adblocker, I've set autoplay to "on," I've downloaded and reinstalled firefox, installed flash again, but none of that seems to work. I'm having the same problem with South-Park Studios as well; there it simply just doesn't play anything even before my reinstall of windows. Both work in other browsers fine. Only Firefox doesn't work.

Dodatni detalji o sistemu

Instalirani priključci

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Aplikacija

  • Korisnički agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0

Više informacija

hellosct1 15 rješenja 149 odgovora

Hi,

I share the tutorial that will help you solve your video problems

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows

best regard

Hi, I share the tutorial that will help you solve your video problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows best regard