Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

tiles have completely gone since firefox updated..now it's permanently blank

  • 3 odgovori
  • 2 ima ovaj problem
  • 7 views
  • Posljednji odgovor poslao JohnTucker

more options

I installed a new os firefox installed and then updated to the latest version 56.0

web pages have to be refreshed to display properly (pic 1) newtab tiles are completely gone.. this is really frustrating.

apart from my issue I really can't understand why the option under "options" in newtab, doesn't give you the chance to enter custom urls for this....

anyways, my tiles are gone and I cannot seem to get them back. help please, thanks

Priloženi snimci ekrana

Izabrano rješenje

I didn't transfer anything over... just wiped all traces of firefox from my pc, then after the above suggestion worked, I simply logged in. thanks

cor-el said

Try to create a new profile to test if your current profile is causing the problem. If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.
Pročitajte ovaj odgovor sa objašnjenjem 👍 1

All Replies (3)

more options

Try to create a new profile to test if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

more options

thanks for your suggestion, i've done that and as you can see from the image, it's working, when creating a new profile.

more options

Odabrano rješenje

I didn't transfer anything over... just wiped all traces of firefox from my pc, then after the above suggestion worked, I simply logged in. thanks

cor-el said

Try to create a new profile to test if your current profile is causing the problem. If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

Izmjenjeno od strane JohnTucker