ট্যাগ লাগানো প্রশ্নগুলো দেখানো হচ্ছে। সমস্ত প্রশ্ন দেখান

page loading very slow

Firefox recently got so much slower than normal. Usually it will take 5-10sec to load a full page .Now it loads very slow that I don't know how much time it takes to full… (আরও পড়ুন)

Firefox recently got so much slower than normal. Usually it will take 5-10sec to load a full page .Now it loads very slow that I don't know how much time it takes to fully load the page.please help me with this problem. Thankyou

Asked by MAGICAL HISTORY 1 দিন আগে

Last reply by MAGICAL HISTORY 23 ঘন্টাসমূহ আগে

site Notification bug for Firefox for Android

The Site Notification for Firefox for Android is broken (don't know if it's just me) I have a notification for IGN website but Whenever I click on any site notification I… (আরও পড়ুন)

The Site Notification for Firefox for Android is broken (don't know if it's just me) I have a notification for IGN website but Whenever I click on any site notification I received it always open a " about:blank " page rather than the actual website.

My phone model is ZTE Blade V50 Vita ZTE 8550 Running android 13

Asked by MrMeme 1 দিন আগে

Last reply by Paul 1 দিন আগে

Firefox download problem

In Android 14 oneUI 6.0 i have an issue while i download, the progress of download doesn't show up, i have checked everything but only the Firefox notification of private… (আরও পড়ুন)

In Android 14 oneUI 6.0 i have an issue while i download, the progress of download doesn't show up, i have checked everything but only the Firefox notification of private search shows up, plus when it is downloading the file i have problems when browsing, like when i use the keyboard The keyboard automatically closes and doesn't allows me to type I don't know if i explain myself clear enough

Asked by ip sans 300 3 দিনসমূহ আগে

Last reply by Paul 1 দিন আগে

Persistent High CPU Usage Across Firefox Versions

Despite updating to the latest Firefox version (127.0) and performing a reset, I continue to face high CPU usage issues. The battery monitor reports extensive CPU consump… (আরও পড়ুন)

Despite updating to the latest Firefox version (127.0) and performing a reset, I continue to face high CPU usage issues. The battery monitor reports extensive CPU consumption for minimal use, even when only a single tab is open. This problem is not exclusive to the main Firefox app; it persists across other Firefox-based browsers as well.

Device: Xiaomi (HyperOS - Android 14) Issue: High CPU usage across multiple Firefox versions Troubleshooting Done: App reset, tried alternative Firefox-based browsers

I urge the development team to investigate this recurring issue, as it significantly affects the performance and battery life of mobile devices. Your prompt attention to this matter would be greatly appreciated by all users experiencing similar problems.

Asked by Ahmed 4 দিনসমূহ আগে

Last reply by Paul 1 দিন আগে

Requesting the new version of Firefox browser to support Browser.EXTRA_APPLICATION_ID

I am writing to request assistance with an issue I am encountering on the latest version of the Firefox browser for Android. My goal is to open specified pages in the sam… (আরও পড়ুন)

I am writing to request assistance with an issue I am encountering on the latest version of the Firefox browser for Android. My goal is to open specified pages in the same tab using Intent from a third-party custom application. However, I have observed that different URLs open in separate tabs, contrary to my expectations.  Current Implementation:  Here is the code snippet I am currently using: java: Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW); intent.setData(uri); intent.putExtra(Browser.EXTRA_APPLICATION_ID, packageName); startActivity(intent); Expected Behavior:  I expect different URLs to open in the same tab without opening new tabs. This functionality is crucial for my application.  Issue Background:  I have researched similar issues and found that users have had comparable needs using Browser.EXTRA_APPLICATION_ID. Unfortunately, it appears that Firefox has not fully addressed this functionality. The EXTRA_APPLICATION_ID is a feature that modern browsers should ideally support to enhance user experience and maintain continuity within a single tab.  References:  I have referred to the following discussions and issues for additional context:  Mozilla Support Forum: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1364869 GitHub Issue: https://github.com/mozilla-mobile/fenix/issues/23329 Request:  I kindly request that the Firefox team consider adapting this functionality officially or provide an alternative solution if it has already been addressed. Any relevant documentation or guidance on achieving this behavior would be highly appreciated.  Thank you for your time and assistance.

Asked by siqi Liu 6 দিনসমূহ আগে

Last reply by Paul 1 দিন আগে

New phone android

I had to get a new phone, and Firefox does not accept my password. I also have it on my tablet, and it's fine, and on my laptop, and the password is correct, but the new … (আরও পড়ুন)

I had to get a new phone, and Firefox does not accept my password. I also have it on my tablet, and it's fine, and on my laptop, and the password is correct, but the new phone tells me "Try again." It was fine on my old phone.

Asked by katgirlblue 1 দিন আগে

Last reply by Paul 1 দিন আগে

Continuity and virtual microphones not showing up

I've removed firefox and reinstalled but for some reason my IOS continuity microphone and my Loopback (Rogue amoeba) virtual devices no longer show in firefox but they sh… (আরও পড়ুন)

I've removed firefox and reinstalled but for some reason my IOS continuity microphone and my Loopback (Rogue amoeba) virtual devices no longer show in firefox but they show up in firefox beta. Is there a setting that masks these devices off from the production branch?

Asked by darren37 1 দিন আগে

Firefox not loading any webpage / crashes MozCrashReason: Shutdown hanging at step AppShutdownNetTeardown. Something is blocking the main-thread.

Hi, my firefox does not load any webpage no matter what Firefox profile I am using (created a new one for tests). I have a Win10 pc with Avast and Comodo installed, the … (আরও পড়ুন)

Hi,

my firefox does not load any webpage no matter what Firefox profile I am using (created a new one for tests). I have a Win10 pc with Avast and Comodo installed, the system with the mentioned software and multiple different Firefox profiles was running since several years without problems.

A month ago I had the same issue with Firefox 126, which I guess was caused by a windows update, where I had trouble getting it installed. But after this (I had to increase the system reserved partition) Firefox was running without any problmes like before ...

Now no pages kan be load and always the crash monitor pops up.

AdapterDeviceID: 0x5916 AdapterDriverVersion: 30.0.100.9865 AdapterSubsysID: 224e17aa AdapterVendorID: 0x8086 Add-ons: formautofill%40mozilla.org:1.0.1,pictureinpicture%40mozilla.org:1.0.0,webcompat%40mozilla.org:125.1.0,default-theme%40mozilla.org:1.3,addons-search-detection%40mozilla.com:2.0.0,google%40search.mozilla.org:1.4,leo_ende_de%40search.mozilla.org:1.1,ecosia%40search.mozilla.org:1.2,wikipedia%40search.mozilla.org:1.3,bing%40search.mozilla.org:1.6,ddg%40search.mozilla.org:1.4,ebay%40search.mozilla.org:1.4 AvailablePageFile: 28210671616 AvailablePhysicalMemory: 6727372800 AvailableVirtualMemory: 138531126534144 BackgroundTaskMode: 0 BuildID: 20240606181944 CPUMicrocodeVersion: 0xf4 ContentSandboxCapable: 1 ContentSandboxLevel: 6 ContentSandboxWin32kState: Win32k Lockdown enabled -- default value is true CrashTime: 1719121467 DOMFissionEnabled: 1 DOMIPCEnabled: 1 EMCheckCompatibility: true GPUProcessLaunchCount: 1 GPUProcessStatus: Running GpuSandboxLevel: 1 HeadlessMode: 0 InstallTime: 1718671975 LastInteractionDuration: 76 LastStartupWasCrash: 0 LauncherProcessState: 0 ModuleSignatureInfo: {"Avast Software s.r.o.":["aswJsFlt.dll","snxhk.dll","aswhook.dll","AavmRpch.dll","aswCmnIS.dll","aswCmnOS.dll","dll_loader.dll","aswCmnBS.dll"],"Comodo Security Solutions, Inc.":["guard64.dll"],"Microsoft Windows":["CryptoWinRT.dll","d3d9.dll","windows.internal.shell.broker.dll","TaskFlowDataEngine.dll","linkinfo.dll","ntshrui.dll","thumbcache.dll","wpnapps.dll","Windows.StateRepositoryPS.dll","cdp.dll","explorerframe.dll","dataexchange.dll","edputil.dll","oleacc.dll","tiptsf.dll","GdiPlus.dll","cscapi.dll","twinapi.dll","ondemandconnroutehelper.dll","MSAudDecMFT.dll","mfperfhelper.dll","msmpeg2vdec.dll","winrnr.dll","pnrpnsp.dll","NapiNSP.dll","wscapi.dll","winmm.dll","wininet.dll","wsock32.dll","windows.staterepositorycore.dll","msdmo.dll","RTWorkQ.dll","mfplat.dll","ktmw32.dll","FWPUCLNT.DLL","OneCoreCommonProxyStub.dll","Windows.Security.Integrity.dll","comctl32.dll","Windows.ApplicationModel.dll","npmproxy.dll","directmanipulation.dll","Windows.Globalization.dll","DWrite.dll","srvcli.dll","urlmon.dll","Windows.UI.Immersive.dll","iertutil.dll","BCP47mrm.dll","InputHost.dll","dbgcore.dll","TextInputFramework.dll","Windows.UI.dll","MrmCoreR.dll","Bcp47Langs.dll","dhcpcsvc6.DLL","dhcpcsvc.dll","DXCore.dll","AppXDeploymentClient.dll","winnsi.dll","MP3DMOD.DLL","OneCoreUAPCommonProxyStub.dll","rasadhlp.dll","UIAnimation.dll","MMDevAPI.dll","AudioSes.dll","twinapi.appcore.dll","WindowManagementAPI.dll","ninput.dll","avrt.dll","ColorAdapterClient.dll","mscms.dll","xmllite.dll","nlaapi.dll","wshbth.dll","wtsapi32.dll","dsreg.dll","d3dcompiler_47.dll","d3d11.dll","WinTypes.dll","dcomp.dll","CoreUIComponents.dll","CoreMessaging.dll","policymanager.dll","netprofm.dll","apphelp.dll","dbghelp.dll","WindowsCodecs.dll","uxtheme.dll","resourcepolicyclient.dll","dwmapi.dll","rmclient.dll","windows.storage.dll","winhttp.dll","propsys.dll","kernel.appcore.dll","dxgi.dll","fwbase.dll","firewallapi.dll","profext.dll","rsaenh.dll","msvcp110_win.dll","ntmarta.dll","IPHLPAPI.DLL","netutils.dll","dnsapi.dll","mswsock.dll","cryptsp.dll","cryptbase.dll","wldp.dll","ntasn1.dll","ncrypt.dll","winsta.dll","msasn1.dll","fltLib.dll","version.dll","devobj.dll","umpdc.dll","powrprof.dll","sspicli.dll","userenv.dll","profapi.dll","bcrypt.dll","ucrtbase.dll","wintrust.dll","crypt32.dll","KERNELBASE.dll","cfgmgr32.dll","bcryptPrimitives.dll","msvcp_win.dll","win32u.dll","gdi32full.dll","user32.dll","imagehlp.dll","oleaut32.dll","ole32.dll","combase.dll","clbcatq.dll","nsi.dll","sechost.dll","shlwapi.dll","SHCore.dll","kernel32.dll","msvcrt.dll","gdi32.dll","rpcrt4.dll","advapi32.dll","ws2_32.dll","psapi.dll","shell32.dll","msctf.dll","setupapi.dll","imm32.dll","ntdll.dll"],"Microsoft Windows Software Compatibility Publisher":["msvcp140.dll","VCRUNTIME140.dll","VCRUNTIME140_1.dll","msvcp140.dll","VCRUNTIME140.dll","VCRUNTIME140_1.dll"],"Mozilla Corporation":["firefox.exe","xul.dll","gkcodecs.dll","libGLESv2.dll","nss3.dll","freebl3.dll","osclientcerts.dll","mozglue.dll","nssckbi.dll","softokn3.dll","lgpllibs.dll","libEGL.dll"]} MozCrashReason: Shutdown hanging at step AppShutdownNetTeardown. Something is blocking the main-thread. Notes: FP(D00-L1000-W0000100-T00) DWrite? DWrite+ WR? WR+ WebGL? EGL? EGL- GL Context? GL Context- GL Context+ WebGL+ ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox QuotaManagerStorageIsNetworkResource: 0 ReleaseChannel: release SafeMode: 0 SecondsSinceLastCrash: 1269 ShutdownProgress: profile-change-net-teardown ShutdownReason: AppClose StartupCacheValid: 1 StartupCrash: 0 StartupTime: 1719121150 SubmittedFrom: Client SystemMemoryUsePercentage: 60

Thank you so much. Best John

Asked by fischerjohn 1 দিন আগে

Last reply by fischerjohn 1 দিন আগে

No Youtube Network Activity on Firefox only (videos won't finish loading)

I have been having consistent issues with Youtube when played on Firefox. Opening the "Stats for Nerds", I see that I have decent connection speed. However, I get a burst… (আরও পড়ুন)

I have been having consistent issues with Youtube when played on Firefox. Opening the "Stats for Nerds", I see that I have decent connection speed. However, I get a burst of network activity, and then it stops. Therefore, i can't watch the video. Refreshing Youtube does not help at all.

Trying on other browsers, I do not have issue. While I sometimes get low network activity, most often than not, I can play Youtube videos fine.

I have done the following:

  • Confirmed that I'm running the latest Firefox version (127.0.0)
  • Cleared Firefox cache
  • Confirmed having issue (sometimes worse as I get no network activity even on refresh) on Firefox Troubleshoot mode

Asked by desmond.wan913 1 দিন আগে

Last reply by TyDraniu 1 দিন আগে

  • মীমাংসিত

Slow gmail sends

I run a dual boot system with Fedora 40 with Thunderbird installed via DNF and Windows 11 Professional with Thunderbird installed from the Mozilla download site. I have… (আরও পড়ুন)

I run a dual boot system with Fedora 40 with Thunderbird installed via DNF and Windows 11 Professional with Thunderbird installed from the Mozilla download site. I have had a Gmail account configured on both sides for some time. Recently I have been seeing very slow (2-3 minutes) outgoing sends from the Gmail account on the Fedora side ( thankfully they are eventually successful), but no such slowdowns from the Windows 11 side. As far as I can tell the accounts on both sides are configured the same (I always take the automatic config option when adding an account). I have also looked at the extra account settings required for OAuth2 authentication with Fedora, and believe they are all correct. I have made sends directly from the Gmail server, and they have no delay, so the problem must be related to communication between Thunderbird and the Gmail server on the Fedora side. Interestingly, I do get the following warning message when opening the Fedora Thunderbird:


Could Not Authenticate -- Imap(imap.gmail.com)

The server for account "imap (imap.gmail.com)" refused the supplied username and password. Do you want to go to the settings for another attempt at logging in, or do nothing?

Login failed, sever replied A000002 NO Invalid credentials (Failure) [AUTHENTICATIONFAILED]


This obviously is a problem, yet it doesn't seem to be fatal, as the server eventually connects, but after the delay. I have checked my account password, and I know it is correct. I would appreciate any insights into what is going on.

Tom Rosmond tomrosmond@gmail.com

Asked by Tom Rosmond 1 দিন আগে

Answered by Matt 1 দিন আগে

Not Responding Error "only" when clicking on email

This just started recently, and I have no clue yet how it started or how to fix it. I have tried several "fixes" listed on the internet, but no luck so far. I'm running… (আরও পড়ুন)

This just started recently, and I have no clue yet how it started or how to fix it. I have tried several "fixes" listed on the internet, but no luck so far. I'm running Thunderbird V 102.5.0 (64 bit) on Windows 11. This does not happen to any other programs that I may be running, only TB and only after I delete the 2nd or 3rd email in my sbcglobal account. It doesn't happen with my gmail account that I have running in TB also. The freeze lasts a couple of minutes, and then reoccurs after I delete 2 or 3 more emails. It seems to only affect my "inbox" and not "sent" or "trash". Sorry if this has been asked and answered before, but I was unable to find it here. Would appreciate any assistance to point me in the direction of a solution. Thanks

Asked by Dennis Zz 2 দিনসমূহ আগে

Last reply by Dennis Zz 1 দিন আগে

Unable to receive messages from my internet provider

I have been unable to receive eMails from my internet provider (Optusnet) in Australia for sometime now. I keep getting a "Time Out" message from Thunderbird. I am using … (আরও পড়ুন)

I have been unable to receive eMails from my internet provider (Optusnet) in Australia for sometime now. I keep getting a "Time Out" message from Thunderbird. I am using the latest version of Windows 11 on my PC.

I have spoken to Optus and confirmed that I am using the correct IMAP (Port 923) and SMTP (Port 25) settings. Is it possible to fix this in the settings menu. Or is this an Optus security issue that they are currently working on.

Kind Regards,

Jay Robertson

Asked by jrober42 1 দিন আগে

Last reply by Matt 1 দিন আগে

  • মীমাংসিত

Youtube Live streaming issue

I just started having an issue while watching Live Streams on Youtube with FireFox. I'll load the live stream and it will run for about a minute then it will switch to t… (আরও পড়ুন)

I just started having an issue while watching Live Streams on Youtube with FireFox. I'll load the live stream and it will run for about a minute then it will switch to the streamers previous recorded stream. I opened Youtube on my iPad and on Edge browser and the Live stream keeps playing the live stream but on FireFox it only lets it run for about a minute before flipping the playback to the previous recorded video of that streamer. I tried clearing my cache for Youtube and I have no extensions running. I have Youtube Premium and run no adblockers. I have also tried safe mode but the problem persists.

Any idea what could be happening?

Asked by JohnD212 1 দিন আগে

Answered by jonzn4SUSE 1 দিন আগে

FireFox 127.0.1 (64 bit) crashes on Windows 10

FireFox just updated itself to the latest version (127.0.1 (64 bit)) on my Windows 10 laptop. Now every time I try to close it, instead of closing, it starts a backgroun… (আরও পড়ুন)

FireFox just updated itself to the latest version (127.0.1 (64 bit)) on my Windows 10 laptop. Now every time I try to close it, instead of closing, it starts a background process and then crashes after about 25 seconds.

Asked by ActsNowAV 2 দিনসমূহ আগে

Last reply by jonzn4SUSE 1 দিন আগে

date calendar opens upwards on window with 60 tabs

I have a form with a date field. it should open the calendar downwards, and does so in a window with 5 tabs open. however in a window with 60 tabs it opens upwards - thu… (আরও পড়ুন)

I have a form with a date field. it should open the calendar downwards, and does so in a window with 5 tabs open. however in a window with 60 tabs it opens upwards - thus loosing it's head and the ability to change month and year. it's near the top of the form.

moving the tab from one window and back, without refresh etc, shows the calendar down wards (window with 5 tabs) or upwards (window with 60 tabs)

this is looking to me like a Firefox bug - I wondered if anyone has come across this interesting behaviour?

I apologise - ths was on my desk top - but i'm away so don't have many details. I can provide screen shots etc when I get back

many thanks

Asked by ruthtoby 2 দিনসমূহ আগে

  • মীমাংসিত

Opening Firefox on Debian 12 stable forces the home directory to remount as read-only

I woke up this morning to my home directory having been remounted as read-only (it has its own dedicated hard drive at /dev/sdd1). I ran e2fsck and things looked good, so… (আরও পড়ুন)

I woke up this morning to my home directory having been remounted as read-only (it has its own dedicated hard drive at /dev/sdd1). I ran e2fsck and things looked good, so I restarted and things were fine again.

However, whenever I open Firefox, it hangs for about 1 full minute before it goes haywire and renders the entire system essentially unusable since being able to access my home directory is vital. The following is visible in dmesg:

[ 2710.362946] Aborting journal on device sdd1-8. [ 2710.363000] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_end_bio:343: I/O error 5 writing to inode 10520593 starting block 44134769) [ 2710.363008] Buffer I/O error on device sdd1, logical block 44134513 [ 2710.363041] EXT4-fs error (device sdd1): ext4_journal_check_start:84: comm glean.dispatche: Detected aborted journal [ 2710.363048] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dx_find_entry:1795: inode #9718667: lblock 2: comm Renderer: error -5 reading directory block [ 2710.363076] EXT4-fs warning (device sdd1): htree_dirblock_to_tree:1082: inode #9701223: lblock 1: comm Cache2 I/O: error -5 reading directory block [ 2710.800016] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm BgIOThr~ool #12: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.812447] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm Backgro~Pool #1: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.884557] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm Backgro~Pool #1: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.980923] EXT4-fs (sdd1): Remounting filesystem read-only [ 2711.049635] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2711.152739] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2711.152757] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D.

All other programs that I use daily do not cause this issue. No clue what to do here. LibreWolf works fine - that's what I'm using now that Firefox breaks everything and basically forces me to restart if I want to use my computer normally.

Asked by noah 6 দিনসমূহ আগে

Answered by noah 1 দিন আগে

  • মীমাংসিত

Videos buffering and/or not playing

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip a… (আরও পড়ুন)

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip around the video (either by clicking around in the loaded section of the progress bar or using +/- seconds buttons), the video begins buffering again before the video resumes. This makes it extremely difficult and frustrating to watch anything that requires me to pause, rewind, or fast forward. I've noticed this issue affect multiple video viewing sites, such as YouTube, Vimeo, and Netflix. My roommate also uses Firefox, but doesn't have this issue, so I know it's not a problem with my internet. I thought it might be a problem with my computer, but I tried to replicate the issue in Chrome and everything worked fine there. The issue has persisted almost a week. I have:

  • Rebooted my computer several times
  • Deleted my history/cache
  • Disabled my extensions
  • Turned off Java scripts in firefox (this disabled my ability to load sites like YouTube completely, so I turned it back on)
  • Updated my computer
  • Updated my graphics drivers
  • Refreshed firefox
  • Uninstalled and reinstalled firefox (and rebooted my computer)
  • Uninstalled and reinstalled firefox AND deleted all the data it stored on my computer (and rebooted my computer)

I am currently using version 123.0.1 of Firefox. My OS is Windows 10 22H2.

Asked by AccidentalRogue 3 মাসসমূহ আগে

Answered by AccidentalRogue 3 মাসসমূহ আগে

YouTube video bug

YouTube video bug that shows the copy / select all floating bar when we double tap to go ahead in the video .. I have attached the screen shot .. ( when I double tap to g… (আরও পড়ুন)

YouTube video bug that shows the copy / select all floating bar when we double tap to go ahead in the video .. I have attached the screen shot .. ( when I double tap to go like +60 sec and more.. this pop up comes.. when you normally double tap to go +10 or +20 sec ahead it doesn't show up.. but when you want to go ahead in the video by tapping... This bug keeps happening! Please do check out the screen shot that I attached!..

Asked by A S H W I N 1 দিন আগে