সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Low FPS + other problems with WebGL (games etc) only after signing into Sync

  • 4 উত্তরসমূহ
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 5 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা cor-el

more options

A lot of webGL apps are very low framerate (and lie about their framecounts), for example: https://webglsamples.org/blob/blob.html This runs smoothly at 60 fps in chromium, but in firefox it behaves badly. The fps counter flickers as either 53 or 80, but in reality it is maybe 15fps or lower and very stuttery. The resolution, number of blobs, or size of the window does not change anything.

  • If I enter Troubleshooting Mode, it all returns to working order. The FPS is fixed

I have tried disabling ALL extensions, changing to the default theme, disabling hardware acceleration, deleting cache+cookies+history

I installed firefox developer edition and checked it there, and it was at 60 fps, until I logged into Sync, when it then dropped.


I use KDE manjaro linux and have hardware that is definitely good enough to run the content at high framerates normally (everything works perfect in chromium)

A lot of webGL apps are very low framerate (and lie about their framecounts), for example: https://webglsamples.org/blob/blob.html This runs smoothly at 60 fps in chromium, but in firefox it behaves badly. The fps counter flickers as either 53 or 80, but in reality it is maybe 15fps or lower and very stuttery. The resolution, number of blobs, or size of the window does not change anything. *If I enter Troubleshooting Mode, it all returns to working order. The FPS is fixed I have tried disabling ALL extensions, changing to the default theme, disabling hardware acceleration, deleting cache+cookies+history I installed firefox developer edition and checked it there, and it was at 60 fps, until I logged into Sync, when it then dropped. I use KDE manjaro linux and have hardware that is definitely good enough to run the content at high framerates normally (everything works perfect in chromium)

All Replies (4)

more options

I'm using Nightly and logged into sync. Here is what I get. see screenshot Is there a reason for that version of Firefox?

Operating System: openSUSE Tumbleweed 20211202 KDE Plasma Version: 5.23.4 KDE Frameworks Version: 5.88.0 Qt Version: 5.15.2 Kernel Version: 5.15.5-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 4 × Intel® Core™ i7-4810MQ CPU @ 2.80GHz Memory: 31.0 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa DRI Intel® HD Graphics 4600

jonzn4SUSE দ্বারা পরিমিত

more options
more options

cor-el said

What items do you include in syncing ?

Every option is checked.'


'

jonzn4SUSE said

I'm using Nightly and logged into sync. Here is what I get. see screenshot Is there a reason for that version of Firefox?

I used the default firefox, nightly, and developer to see if there was any difference, but they all behave the same

more options

You can try to enabled one item at the time to see if you can identify syncing what data is causing issue. You can start with the Settings,