সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

[Solved with Firefox 64] HTML Audio does not work until I restart "Windows Audio" process in Services.msc

  • 2 উত্তরসমূহ
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 9 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা bolbol

more options

When I open a new tab and want to watch an HTLM video (mostly Youtube, not flash vidoes) on it, the sound does not work. When I restart the Windows Audio service as advised on this video https://www.youtube.com/watch?v=lAGK783bb-E the sound goes back to working on all open tabs, but won't work on new tabs. So I have sound working on some tabs and not on the new ones.

I do not have this issue on Chrome.

Solutions I tried and that did not work:

- modify the register using https://ccm.net/forum/affich-19119-no-sound-from-web-browser

- solutions given here https://support.mozilla.org/en-US/kb/what-to-do-if-firefox-wont-play-any-sounds

- check the volume mixer

- uninstall audio driver

- restart in safe mode

- refresh firefox.

Thanks for your help,

Bolb

When I open a new tab and want to watch an HTLM video (mostly Youtube, not flash vidoes) on it, the sound does not work. When I restart the Windows Audio service as advised on this video https://www.youtube.com/watch?v=lAGK783bb-E the sound goes back to working on all open tabs, but won't work on new tabs. So I have sound working on some tabs and not on the new ones. I do not have this issue on Chrome. Solutions I tried and that did not work: - modify the register using https://ccm.net/forum/affich-19119-no-sound-from-web-browser - solutions given here https://support.mozilla.org/en-US/kb/what-to-do-if-firefox-wont-play-any-sounds - check the volume mixer - uninstall audio driver - restart in safe mode - refresh firefox. Thanks for your help, Bolb

bolbol দ্বারা পরিমিত

All Replies (2)

more options
more options

Hi cor-el, I already re-installed the drivers and checked the services, this did not solve the problem.