Showing questions tagged: Show all questions

No links will open to web pages

Hello, I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times. I refreshed at least three times. I did the run command prompt exercise. I… (read more)

Hello,

I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times.

I refreshed at least three times.

I did the run command prompt exercise.

I went through the all troubleshooting methods possible.

Can you call me at [removed phone# from support forum]

Please have someone connect with me maybe through Google, take over my computer, and locate the problem.

Google and Edge browsers work very well. I wonder whether the competitors want you to fail for users to go with another browser.

Asked by onewalkdav 17 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 26 minutes ago

PDF files being saved in a different location than

Hii, I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default locatio… (read more)

Hii,

I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default location, i.e. C:\Users\kumbi\Downloads. All the files get saved in this location except those in PDF format.

The files in the PDF format, for some reason, get saved to the Temp folder: C:\Users\kumbi\AppData\Local\Temp.

I also use another system where the situation is the same.

I have checked all the configurations and settings and could not figure out a fix for this problem.

Please let me know how do I fix this. I am looking forward to your response.

Regards,

B. Bipin Kumar

Asked by Bipin Kumar 8 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 33 minutes ago

Autofill address not working anymore

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore. Autofill card still works, bu… (read more)

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore.

Autofill card still works, but not addresses.

Asked by allanrivers99 10 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 42 minutes ago

Messages not showing

In a sub folder, no messages show, but, above where they should be (above the column titles), it tells me there are 2 messages. How do I get to see them and stop this eve… (read more)

In a sub folder, no messages show, but, above where they should be (above the column titles), it tells me there are 2 messages. How do I get to see them and stop this ever happening again?

Asked by agnarjohanson 7 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 48 minutes ago

Linux save dialog limitations

I've just tried to save something from firefox on linux(Manjaro KDE) and was baffled that there doesn't seem to be a way to manually enter the path and navigate to it in … (read more)

I've just tried to save something from firefox on linux(Manjaro KDE) and was baffled that there doesn't seem to be a way to manually enter the path and navigate to it in the save dialog. In addition to that, there are many locations missing and I can't seem to find a way to add new custom or favorites ones either.

All that combined means it was impossible to save my file directly to a network location, which is something I very often need to do. It just seems insane for such a basic feature to be missing and I've found a 4 years old thread about it meaning nothing has been done to fix this since? https://support.mozilla.org/en-US/questions/1279125

The only way I can see would be to mount the network path(not a good solution for one offs) and navigate to it(a symlink can make it closer to one of the existing shortcut but still annoyingly require more clicks) every time but that's very tedious since most of my saving is on a specific server drive.

Asked by SamKook 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 50 minutes ago

iMac Firefox Won't Open

After wipe of drive and reinstallation of Ventura by the Apple Store, and migration from Time Machine, Firefox won't launch. It's there, but it won't open. Click the ic… (read more)

After wipe of drive and reinstallation of Ventura by the Apple Store, and migration from Time Machine, Firefox won't launch. It's there, but it won't open. Click the icon and the icon moves as if it were going to launch, but the app doesn't open. If I were to reinstall Firefox, would it sync with my settings and Bookmarks?

Asked by John 5 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

Sync not working due to a downed server

For now one week, I cannot sync my browser using Firefox sync. When checking the logs, I always see : Sync.Resource WARN GET request to https://sync-788-us-west-2.s… (read more)

For now one week, I cannot sync my browser using Firefox sync. When checking the logs, I always see :

Sync.Resource WARN GET request to https://sync-788-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/208380794/info/collections failed: [Exception... "The connection was refused" nsresult: "0x804b000d (NS_ERROR_CONNECTION_REFUSED)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available

I have tested on multiples wifi network and mobile data and still the same error. After checking, it seem that this server is down, and I don't know were to report this.

Is this the right place to report this or is it a thing I can do to fix that ?

Thanks

Asked by cfouche3005 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

Deceptive Site warning

When I try to go to my webmail I sometimes am presented with a Deceptive Site Ahead warning. I am quite happy that although the SSL might not be current that the website… (read more)

When I try to go to my webmail I sometimes am presented with a Deceptive Site Ahead warning.

I am quite happy that although the SSL might not be current that the website is safe for me to go there. How do I stop this annoying feature from activating?

Asked by Paul Barrow 2 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

search bar interruption.

I notice when i am typeing something, the firefox line is only less than a quarter and is not going all the way to the opposite side, it quickly vanishes, and a white sea… (read more)

I notice when i am typeing something, the firefox line is only less than a quarter and is not going all the way to the opposite side, it quickly vanishes, and a white search bar appears.

Asked by siddium414 2 hours ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

Tabs won't load after update, except for support.mozilla.orgg

Firefox automatically updated to 123.0. Now the only tabs that will open are to support.mozilla.org or similar mozilla.org links. Everything was fine this morning, but no… (read more)

Firefox automatically updated to 123.0. Now the only tabs that will open are to support.mozilla.org or similar mozilla.org links. Everything was fine this morning, but now nothing works. This is problematic because I have a lot of tabs open for different sites that I work on daily.

Asked by narniansatx 4 hours ago

Last reply by cor-el 3 hours ago

Not showing bookmarks toolbar on all tabs

For years, I have had the Bookmark Toolbar always show on my initial page and all tabs at the top of page. Something happened and now it does not. I have tried resettin… (read more)

For years, I have had the Bookmark Toolbar always show on my initial page and all tabs at the top of page. Something happened and now it does not. I have tried resetting per instructions and it will show on my current page but then not show up my new tab and will disappear from the initial page. I tried a refresh to correct and that did not work either. I was able to get them to show on the left side of the screen but I much prefer them at the top and want to get back to that layout.

Asked by Patman 3 hours ago

Last reply by cor-el 3 hours ago

How to get rid of unrequested invasive rendered area debugging overlay?

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find … (read more)

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find any description of such a thing happening, let alone how to get rid of it. I tried removing build-in distro-default preferences and had complete audit of all my custom preferences in about:config but none changed that behavior. I even updated to 124b4 but this also haven't changed anything. Naturally, nuking entire profile is not an option, I might as well replace the whole browser. So, how do I get rid of this thing?

Asked by F0X 5 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

Loading home page jumps to bottom

My client's website is loading incorrectly on Firefox. When the homepage loads, it jumps down to the contact form at the bottom. This doesn't occur on other browsers. … (read more)

My client's website is loading incorrectly on Firefox. When the homepage loads, it jumps down to the contact form at the bottom. This doesn't occur on other browsers.

Asked by heklawiter 6 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 4 hours ago

Firefox is blocked (so slow than it seems blocked)

Hello, I have a problem with Firefox on (only) the vive.com site. It shows a fast (same as Chrome/Opera) loading, but only on firefox it stays @ 99% a very long time, whe… (read more)

Hello, I have a problem with Firefox on (only) the vive.com site. It shows a fast (same as Chrome/Opera) loading, but only on firefox it stays @ 99% a very long time, whereas on other browsers, in the instant, you can see the content of the page. You can test for example on that page: https://developer.vive.com/resources/vive-sense/

I work in a society where I need to have a brower with proxy support & security (firefox is the best to me) but that can work without waiting minutes to access a page, whereas it has been downloaded fast.

Opera is fast on vive.com, but that shit doesn't have proxy support, so I need configure firewall, put a gateway, and I really hate, it's a pure security fail (never put a gateway on windows, microsoft takes the control of your windows and scan your datas). We don't wish that in our society.

So I'm there to report you that, I think there is a problem and I really don't understand what can do firefox to make the user wait so much time, and it's not related to the processor, it's the same on my crappy laptop or on a brand new powerful 3D station. With opera, it's really in a second, and with firefox, it's a minute. Really weird.

Asked by Erlend Levin 11 hours ago

Last reply by cor-el 5 hours ago

Google Meet "You can't join this video call" as a guest user

I am using Firefox as a browser to scrape data from Google Meet. However, while it works fine on Google Chrome, I encounter an error when using Firefox, which states: 'Yo… (read more)

I am using Firefox as a browser to scrape data from Google Meet. However, while it works fine on Google Chrome, I encounter an error when using Firefox, which states: 'You can't join this video call.'

Asked by Abhishek Negi 1 day ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

The Firefox browser screen freezes when attempting to copy via right-click in PowerPoint web.

--> While using Right-click copy to copy a content in OWA PowerPoint is freezing the entire web screen. --> We are seeing this issue with Linux, MAC and Windows as … (read more)

--> While using Right-click copy to copy a content in OWA PowerPoint is freezing the entire web screen. --> We are seeing this issue with Linux, MAC and Windows as well with the Firefox version of 122.0 and 123.0 updates. --> As a workaround we were able to copy the contents using the keyboard shortcut but would like to get the support for the issue with right-click copy. --> This issue has been observed across our ARM environment.

Please let us know if there is any fix for this issue.

Asked by kaviya.nandagopal 11 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 6 hours ago

Hi i have a video funnel , opening in chrome and not opening in Firefox , please help

This link works great in Chrome and Firefox it Doesn't play video [https://videofunnels.ai/pages/2/HS9EGS1N] Please inform me email shahid1business@gmail.com Thanks… (read more)

This link works great in Chrome and Firefox it Doesn't play video

[https://videofunnels.ai/pages/2/HS9EGS1N]


Please inform me email shahid1business@gmail.com

Thanks Shahid mohammed

I did ask Mozilla and they said ask community. I changed several settings options and doesn't work

Asked by shahid1business 8 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

How to find blocklist

I accidentally blocklisted Tumblr - and the popup says to go to options, but when I look, there is nowhere for me to remove Tumblr from the blocklist nor can I find the b… (read more)

I accidentally blocklisted Tumblr - and the popup says to go to options, but when I look, there is nowhere for me to remove Tumblr from the blocklist nor can I find the blocklist itself.

Asked by Mardenlily 9 hours ago

Last reply by cor-el 7 hours ago

Firefox crashes

Whenever firefox has multiple tabs open and on any single tab youtube is running i find youtube to crash lag and even crack itself by audio playing with struck video. FYI… (read more)

Whenever firefox has multiple tabs open and on any single tab youtube is running i find youtube to crash lag and even crack itself by audio playing with struck video. FYI the same issue is not experienced in other browsers like brave for instance . I hope you provide attention to this problem and solve this issue as soon as possible and as I mostly use firefox to browse and use its dev tools.

Asked by aftab98856 2 months ago

Last reply by cor-el 6 hours ago