Showing questions tagged: Show all questions

IFRAME is not displayed

Dear friends, I have Firefox Browser 127.0 (64-bit) installed. IFRAME is not displayed on some websites. Example: https://www.rollerfreunde-untermain.de/gaeste.htm Att… (read more)

Dear friends,

I have Firefox Browser 127.0 (64-bit) installed. IFRAME is not displayed on some websites.

Example: https://www.rollerfreunde-untermain.de/gaeste.htm

Attached you will find a screen shot.

Can anyone say why this is the case?

Kind regards Uwe

Asked by haller-mtl 30 minutes ago

Nieprzychodzące wiadomości Email

Mam problem z kontem e-mail. Dotyczy on konta obsługi klienta sklepu internetowego. Od kilku dni maile z Amazon, Allegro, Emag itp w ogóle nie dochodzą. Nie wiem co jest … (read more)

Mam problem z kontem e-mail. Dotyczy on konta obsługi klienta sklepu internetowego. Od kilku dni maile z Amazon, Allegro, Emag itp w ogóle nie dochodzą. Nie wiem co jest tego powodem, nic w ustawieniach nie było zmieniane, stało się to z dnia na dzień. Jak mogę to naprawić?

Asked by Krajo 35 minutes ago

Firefox for Android PDF viewer gets frozen on large PDF files

Firefox for Android gets frozen when using it to open large PDF files. I have been meaning to change my default PDF viewer app, but once Firefox has been set as the defau… (read more)

Firefox for Android gets frozen when using it to open large PDF files. I have been meaning to change my default PDF viewer app, but once Firefox has been set as the default PDF viewer for Android, there will no way to change this default; as Firefox default's don't have the option to be deleted through Android's App Info menu.

Asked by jorgemo341 48 minutes ago

\Answered flag sometimes not set on IMAP reply. VERY random.

Name Thunderbird Version 115.12.1 Build ID 20240618125055 IMAP account on HostGator. In the last 9 months or so, every once in a while (sometimes several times in a … (read more)

Name Thunderbird Version 115.12.1 Build ID 20240618125055

IMAP account on HostGator.

In the last 9 months or so, every once in a while (sometimes several times in a row!) when replying to a message, Thunderbird does not set the \Answered flag on the IMAP server.

I enabled IMAP logging and finally caught this happening. The reply is sent and copied to the Sent folder, as it should, but the original email is never flagged as \Answered.

I can't seem to see a pattern why Thunderbird skips this step, occasionally.

Asked by FCTR 4 hours ago

firefox 115.12esr slow to startup

Firefox 115.12esr slow to startup takes up to 10 second to load the first time now Firefox was fine in version 112.esr. to bad Firefox forces updates, even when the updat… (read more)

Firefox 115.12esr slow to startup takes up to 10 second to load the first time now Firefox was fine in version 112.esr. to bad Firefox forces updates, even when the update make Firefox worse. https://snipboard.io/QF0ERT.jpg of course it works faster without extensions, that does not mean anything. I would reinstall the older version but Mozilla fixed so we cannot. I do not have time to reinstall all the extension so I am left with a useless Firefox. To bad Firefox does not allow reinstall of extension automatically, a reset of Firefox would also make Firefox useless; I am at a loss to how to continue to support Mozilla and not switch to another browser?

Asked by alannsandiego 9 hours ago

unable to receive e-mails since 30/05/2024

Good morning. I have been unable to receive e-mails since 30/05/2024. Has the fact that I received an e-mail message from "Mail@voice" <mboudreaux@firmgroupagency.com&… (read more)

Good morning. I have been unable to receive e-mails since 30/05/2024. Has the fact that I received an e-mail message from "Mail@voice" <mboudreaux@firmgroupagency.com> on 31/05/2024, got to do with the problem. I would be grateful could help solve the problem. Thank you. Emyr Davies.

Asked by emyr330 1 week ago

Last reply by emyr330 12 hours ago

The spell check does not work. Every German word is underlined in red, although German is set as the language in every system.

I would like to use Firefox as a browser on my Linux Mint device. As I said in the headline, I have set all languages in the system as well as in Firefox to German and un… (read more)

I would like to use Firefox as a browser on my Linux Mint device. As I said in the headline, I have set all languages in the system as well as in Firefox to German and uninstalled and reinstalled the dictionary. So when I write something in Firefox it is underlined in red and when I right click for the context menu where word suggestions are made, only English is displayed and if I then scroll down and want to add another language as a spell checker, Firefox sends me to the add-on administration, which didn't help me. Because no matter what I do, only English (USA) is displayed as the language for spelling. Is there perhaps no way to change this, or is there another method?

Many thanks in advance.

Leo Krause

Asked by Leo Krause 13 hours ago

Last reply by Leo Krause 13 hours ago

Thunderbid is incredibly slow (doing almost anything)

Starting a few months ago Tbird suddenly became noticeably slower, and it's only continued/possibly gotten worse, despite several version updates (which I was hoping woul… (read more)

Starting a few months ago Tbird suddenly became noticeably slower, and it's only continued/possibly gotten worse, despite several version updates (which I was hoping would fix it). Currently I'm on version is 115.12.1 (64-bit)

I do have several accounts (all pop) and many folders, but nothing different than before the issue began.

I only have 2 add-ons enabled; Remove Duplicate Messages & SmartTemplates. I've of course disabled them and restarted TBird but it didn't help at all.

I've compacted and repaired all folders.

I've created additional folders to reduce the size of larger folders.

The only thing that helped a bit was troubleshoot mode, which definitely made it a bit better going from email to email and folder to folder, and especially with moving emails from one folder to another (which is usually very, very slow and I see it on the bottom saying "moving email 1 of 10 to folder xyz...moving email 2 of 10 to folder xyz...", even if they are simple/small emails). However, sending emails still took over 5 seconds (see screenshot attached), so that might be a separate issue.

In terms of sending emails, whenever I try to send any email it sits on the sending screen for several seconds or more. My internet is fine (2gb fiber, previously 1gb cable), speed tests max out at the 1gb my laptop can handle. Laptop is 2-3 years old high-end Eluktronics, with no other issues.

Given the above, and that troubleshoot mode did seem to help a bit (but straight out turning off add-ons didn't help), what can I try to adjust (while not in troubleshoot mode)?

Thank you very much!

Asked by newbie9999 17 hours ago

Thunderbird freezes when I have a few "log in to account xxxx failed"

Hello, I have been using TB for a long time wiht no mayor problem. I recently had a problem with the hosting services of 2-3 of the email addresses I use in TB and when I… (read more)

Hello, I have been using TB for a long time wiht no mayor problem. I recently had a problem with the hosting services of 2-3 of the email addresses I use in TB and when I now open TB I can click once on the pop up (say on cancel), but when the next pop up message appears (with the same message but for another email address) TB freezes.

Asked by mettodo 18 hours ago

No tabs loading after update to 127

FF just updated to 127. Every time I open it I get the whole intro shebang about migrating, extensions, etc. When I finally get to "Start Browsing" none of my tabs or boo… (read more)

FF just updated to 127. Every time I open it I get the whole intro shebang about migrating, extensions, etc. When I finally get to "Start Browsing" none of my tabs or bookmarks will load. I have cleared the cache, tried reinstall and no change. What's next, please?

TIA Toby

Asked by kymarto 19 hours ago

Picture In Picture mode isnt sticky

Im using Ubuntu 22.04 LTS Intel cpu I7 9th gen NVIDIA gpu but i disabled it My problem is that the Picture in Picture mode isnt sticky if i press anything it vanishes fro… (read more)

Im using Ubuntu 22.04 LTS Intel cpu I7 9th gen NVIDIA gpu but i disabled it My problem is that the Picture in Picture mode isnt sticky if i press anything it vanishes from view.

Asked by Mcmunhuu 22 hours ago

Last reply by Mcmunhuu 22 hours ago

Thunderbird freezes mouse and kg every 3s while updating / syncronizing email database

Have used Thunderbird for 10+ years, as interface to Gmail. Lovely product. 3 days ago I had to reinstall a station but when Thunderbird does its updating after reconnect… (read more)

Have used Thunderbird for 10+ years, as interface to Gmail. Lovely product. 3 days ago I had to reinstall a station but when Thunderbird does its updating after reconnecting to gmail address for the 10GB of emails, it behaves damn irregular: - periodic freezes of mouse and keyboard, for about 0.3 seconds every 3 to 5 seconds. - Thunderbird message says downloading email number out of total number of emails (very slowly advancing) but every 3 seconds it starts downloading email 1 of those emails - station has cumulated some 20 hours working, most of these left to finish syncronizing. Usually in 2 - 3 hours there is time enough.

This happens only when Thunderbird runs, when I close it the station runs fine. Same hardware on the station as before..

Did you encounter this? Thanks.

Asked by bordmail4 23 hours ago

Issue with connecting via Password Manager

I am using Thunderbird to connect to a personal POP & SMTP server. I have recently migrated to a new desktop and moved the old profile folder to the new computer (so … (read more)

I am using Thunderbird to connect to a personal POP & SMTP server. I have recently migrated to a new desktop and moved the old profile folder to the new computer (so I would keep all the emails). Everything was transferred successfully, including the profile settings.

When I open Thunderbird, I am asked for my password and it all goes well if I enter it manually. If I check the "Use Password Manager to remember this password" box, I am met with a "User to server X with username and password failed" - error and a "Sending of password for user did not succeed" - error. I am entering the exact same password in both cases, yet it only fails when I try to save it.

Asked by hamsterushh 1 day ago

Last reply by hamsterushh 1 day ago

Thunderbird suddenly stopped working

Hi, Thunderbird suddenly stopped working today,, can not receive emails or send emails. I can log directly into web client and emails are sitting there have confirmed se… (read more)

Hi,

Thunderbird suddenly stopped working today,, can not receive emails or send emails. I can log directly into web client and emails are sitting there have confirmed settings with my hosting company and everything is working their end they have also confirmed the settings are correct in Thunderbird

Asked by hollywoodshouse 1 day ago

unable to write email to the mailbox thunderbird

Hi, I have been configured my Gmail account in Mozilla thunderbird client version 115.12.0 in Windows 11 system. Have been receiving an error message frequently as below… (read more)

Hi,

I have been configured my Gmail account in Mozilla thunderbird client version 115.12.0 in Windows 11 system. Have been receiving an error message frequently as below "Unable to write email to the mailbox. Make sure the file system allows you write Privileges, and you have enough disk space to copy the mailbox."

System has enough space and memory and please advise.

Asked by edpmadurai edpmadurai 1 day ago