Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

A biztonságos kapcsolat sikertelen, több oldalnál is

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 38 views
  • Last reply by RayzenD

more options

Se a facebook, se a gmail nem tölt be tegnap óta, próbáltam mindent amit írtak hogy csinálni kell ilyen esetben, töröltem a sütiket és a gyorsító tárat, újra raktam a Firefoxot, amit ha úgy raktam újra hogy állítson vissza mindent alapértelmezettre akkor működött, viszont ma megint visszatért a hiba. Más böngészővel működnek az oldalak, csak Firefox-xal nem.

Facebook nem fontos annyira, viszont a gmail nagyon is, sok fontos dolog jön oda nekem, és szeretném elérni.

Se a facebook, se a gmail nem tölt be tegnap óta, próbáltam mindent amit írtak hogy csinálni kell ilyen esetben, töröltem a sütiket és a gyorsító tárat, újra raktam a Firefoxot, amit ha úgy raktam újra hogy állítson vissza mindent alapértelmezettre akkor működött, viszont ma megint visszatért a hiba. Más böngészővel működnek az oldalak, csak Firefox-xal nem. Facebook nem fontos annyira, viszont a gmail nagyon is, sok fontos dolog jön oda nekem, és szeretném elérni.

Chosen solution

Kasperskynél Beállítások -> Személyes adatok böngészése beállításai, ott Adathyűjtés blokkolása alatt kategóriák és kizárások, majd ott oda kell adni manuálisan azokat az oldalakat amiknél előjön.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Szia! Az ilyen jellegű hibákat jellemzően vírusirtó programok okozzák, vagy kiegészítők okozzák. Amint látom használsz Kaspersky-t, szóval nagy valószínűséggel azzal lesz a gond. Az ilyen programok jellemzően saját tanúsítványokat telepítenek, hogy elemezzék a titkosított adatforgalmat, ezt érdemes kikapcsolni, viszont hogy pontosan hogyan kell, azt nem tudom megmondani, mert nem használok ilyesmit.

more options

Szia! Ha a vírusirtó program okozza, akkor ha kikapcsolom az egész vírusirtót, és annak a kiegészítőjét a firefoxban, akkor elméletileg meg kéne meg kéne szűnnie a problémának, viszont ez nem történt meg. Tehát vagy valami mást is ki kell kapcsolni, vagy nem ez a probléma.

more options

Chosen Solution

Kasperskynél Beállítások -> Személyes adatok böngészése beállításai, ott Adathyűjtés blokkolása alatt kategóriák és kizárások, majd ott oda kell adni manuálisan azokat az oldalakat amiknél előjön.