Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Login not possible anymore on Letterboxd.com and other websites since update to FF 104

  • 2 отговора
  • 0 имат този проблем
  • 13 изгледи
  • Последен отговор от vanecx

more options

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anymore on Letterboxd since the update. It's not a problem of username or password. When I click "Sign in", nothing happens except a page refresh, but I'm still not logged in. Other strange behaviour on that site since the update: most of the images don't appear. For example on this page : https://letterboxd.com/films/# all the movie covers are just blank.

The website does work properly when using Firefox in private mode though (both login and images work fine), so this makes me think it's related to my other issue mentioned above.

OS: Ubuntu 22.04 Firefox 104.0.2

EDIT after posting this question: I just found out that I can't login on Google either. I enter my username, password, then it asks me to validate on another apparel that it's really me, which I do, and nothing happens so I can't login. It works normally in private mode.

Hello, This issue might or might not be related to [[https://support.mozilla.org/en-US/questions/1389719|this other issue]] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anymore on Letterboxd since the update. It's not a problem of username or password. When I click "Sign in", nothing happens except a page refresh, but I'm still not logged in. Other strange behaviour on that site since the update: most of the images don't appear. For example on this page : https://letterboxd.com/films/# all the movie covers are just blank. The website does work properly when using Firefox in private mode though (both login and images work fine), so this makes me think it's related to my other issue mentioned above. OS: Ubuntu 22.04 Firefox 104.0.2 EDIT after posting this question: I just found out that I can't login on Google either. I enter my username, password, then it asks me to validate on another apparel that it's really me, which I do, and nothing happens so I can't login. It works normally in private mode.
Прикачени екранни снимки

Променено на от vanecx

Избрано решение

It works for you in Private Mode... I assume there are no add-ons running in Private Mode. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Try downloading Firefox from Mozilla, run firefox-bin from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release


it works for me. see screenshots


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20220913 KDE Plasma Version: 5.25.5 KDE Frameworks Version: 5.98.0 Qt Version: 5.15.5 Kernel Version: 5.19.8-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v5 @ 2.90GHz Memory: 62.7 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P530 Product Name: HP ZBook 17 G3

Прочетете този отговор в контекста 👍 1

Всички отговори (2)

more options

Избрано решение

It works for you in Private Mode... I assume there are no add-ons running in Private Mode. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Try downloading Firefox from Mozilla, run firefox-bin from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release


it works for me. see screenshots


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20220913 KDE Plasma Version: 5.25.5 KDE Frameworks Version: 5.98.0 Qt Version: 5.15.5 Kernel Version: 5.19.8-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v5 @ 2.90GHz Memory: 62.7 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P530 Product Name: HP ZBook 17 G3

Полезно?

more options

Hello @jonzn4SUSE

Thank you for answer!

I had indeed tested with the addons deactivated, I forgot to mention it in the first message. On your recommendation, I tried the troubleshoot mode. First I tried by selecting "Open", and the troubleshoot mode had the same issues. Then I tried again, this time by making a refresh instead. For some weird reason, the installer was stuck for more than 20 minutes on "Almost done" so I stopped it. But a few minutes later, when I was busy replying to you to explain it didn't work, a window opened to inform me that it was done :D And surprise, the problem was solved! So thank again you for the good advice :)

(and the other problem mentioned is also solved in the same time - my guess is that a long time ago, I must have changed something in the Firefox settings, and that change which I don't remember was transfered in the latest version)

Have a good weekend :)

Полезно?

Задаване на въпрос

Трябва да влезете в профила си, за да отговаряте на публикации. Моля, започнете нов въпрос, ако все още нямате акаунт.