Търсене в помощните статии

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

All Websites load slow

  • 13 отговора
  • 5 имат този проблем
  • 14 изгледи
  • Последен отговор от philipp

more options

Websites load a snails pace. Gmail takes about a minute load. Simple browsing of other websites results in yellow "a web page is slowing down your browser" error bars. Other browsers are working properly. I have already tried a tune up "refresh firefox".

Всички отговори (13)

more options

hi, can you capture a performance profile once that happens and share it here? https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Performance/Reporting_a_Performance_Problem

more options

thanks, unfortunately it's the avast security software on your system that is interfering and slowing down js execution in firefox in this case...

more options

I have already tried temporarily turning off AVG but the problem remained.

more options

no, the performance profile shows that avast security software (not avg is interfering) in your case...

more options

Is there a work around for this?

more options

i am not familiar with avast - their module causing the issue is dubbed "aswJSFlt.dll" (so probably related to js filtering). you can try to disable script scanning in their webshield settings until they come up with an update that fixes this problem: https://support.avast.com/en-gb/article/167/

more options

I don't have any avast software installed. Nor do I remember installing it.

more options

oh, they seem to belong to the same company now - so probably avg is using avast components now as well. avg also has various options related to script scanning apparently: https://help.avg.com/en/avg_free/17/settings_sh_web_basic.html

if these don't work, try to remove it altogether for testing purposes once.

more options

I have already tried temporarily disabling avg including the webshield

more options

disabling may not be enough - try to uninstall it

more options

That seems to have solved the issue.

more options

thanks for testing. we are also in contact with the security vendor, so hopefully they will come up with a fix soon. we're tracking the issue in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1438829