Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

My "New Firefox Window" option in MAC OS X Finder disappeared

  • Няма отговори
  • 2 имат този проблем
  • 1 изглед
more options

Hi there,

I have recently set up my new MacBook Air, running with OS 10.12. I don't see to have any issues running Firefox, but when I am running the application, I can't right click on the icon in my Dock and select "New Firefox Window" like I did on my old computer. I'm sure it's an easy solution, but do you know how to get that option back? The only way I can open a second window is if I right click a link in the application and select "open new window".

Do you know a solution?

Hi there, I have recently set up my new MacBook Air, running with OS 10.12. I don't see to have any issues running Firefox, but when I am running the application, I can't right click on the icon in my Dock and select "New Firefox Window" like I did on my old computer. I'm sure it's an easy solution, but do you know how to get that option back? The only way I can open a second window is if I right click a link in the application and select "open new window". Do you know a solution?