Fiverr.com no longer works properly.

Since the lastest "update", (version 105.0.1) I can no longer access my messages inboxes on Fiverr.com. I get a drop-down message telling me that the website is slowing … (read more)

Since the lastest "update", (version 105.0.1) I can no longer access my messages inboxes on Fiverr.com. I get a drop-down message telling me that the website is slowing the browser and advising me to stop the page. Are you kidding me?! I'm TRYING to get some WORK done here! If I can't do it with Firefox, then I'll just have to quit using Firefox (again!) until you fix what you broke. You are interfering with my LIVELIHOOD here and I'm not having it!

Asked by thomasrose17 26 minutes ago

Firefox not displaying anything, not opening any pages, reinstall does not help

I was getting an unspecified bug with Mozilla VPN that wouldn't let me launch it, update it, or sign out of it. I decided to uninstall and reinstall it. Uninstalling the… (read more)

I was getting an unspecified bug with Mozilla VPN that wouldn't let me launch it, update it, or sign out of it. I decided to uninstall and reinstall it. Uninstalling the VPN required me to close out of Firefox. I did so. When I relaunched it after the uninstall so I could go download the new VPN files, Firefox was still displaying the tab titles but nothing else, not even the urls of the pages. The entire browser was completely blank except for the tabs. No other pages are accessible either. I tried restarting the computer. It didn't work. I tried uninstalling Firefox, restarting the computer, and reinstalling Firefox. It didn't work. I tried a clean reinstall where I deleted every scrap of leftover data I could find. It didn't work. I got a VCRUNTIME140_1.DLL error during an install attempt, which I attempted to fix by updating Visual Studio as outlined here https://support.mozilla.org/en-US/questions/1352013 and that didn't fix it either.

Asked by emma.elizabeth.crisp 55 minutes ago

Last reply by emma.elizabeth.crisp 31 minutes ago

Can no longer play media with Firefox ESR 102.x

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox. No video will play in youtube, for instance… (read more)

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox.

No video will play in youtube, for instance (it just loads endlessly as if it would start, but it doesn't).

Can't use radio websites either. Anything with a "play" button (video or sound) does nothing.

This has been tested with a clean profile, a clean install, after allowing autoplay in the settings.

Is there any info on what exactly changed between ESR 91 and 102 that might explain this ? There has been no system change, If I reinstall 91 instead it works again as usual.

No issues anywhere else on the endpoints (Edge, Windows), this is on Windows 10 if it makes any difference.

Tanks for any help on this.

Asked by OdeonFF 5 days ago

Last reply by OdeonFF 1 hour ago

Edit Firefox Dictionary

Accidentally added a misspelling to the Firefox dictionary. Thought it would be easy to locate and edit the dictionary. Enabled 'show hidden files.' On XYplorer, and Wi… (read more)

Accidentally added a misspelling to the Firefox dictionary. Thought it would be easy to locate and edit the dictionary.

Enabled 'show hidden files.'

On XYplorer, and Windows File Explorer can find not a single trace of 'persdict.dat' in my profiles folder.

It would be really helpful if you could advise what the next step would be. Thanks.

Asked by sra97 1 day ago

Last reply by sra97 3 hours ago

autofill save is no longer working

since updating to firefox 78.15.0esr iOS 10.11.6 my autofill is no longer working, that is, even though I hitting the blue SAVE button, nothing is being saved edit: mov… (read more)

since updating to firefox 78.15.0esr iOS 10.11.6 my autofill is no longer working, that is, even though I hitting the blue SAVE button, nothing is being saved



edit: moved thread from Firefox for iOS (for iPhone/iPad) to Firefox section as you have macOS

Asked by francgolfa 1 day ago

ASP.Net File Upload Does Not Work on Mobile Devices/Responsive Mode in Firefox

Hello Team, On our profile page, we allow users to change their profile picture and to upload that picture we are using ASP.Net FileUpload control. This functionality wo… (read more)

Hello Team,

On our profile page, we allow users to change their profile picture and to upload that picture we are using ASP.Net FileUpload control.

This functionality works fine when use website from computers, however when we try to do same from any mobile device (Android/IOS), it does not work. Basically, on server side when we are trying to get file and upload in DB, we are getting FileUploadControl.HasFile = False.

Asked by siddharth.kavitake 3 hours ago

Megapixel ip Camera self loading software. Cannot view images

Megapixel ip Camera self loading software. Cannot view images. shows this:- If it`s the first time you open browser, please download and install FF ACTIVE X TOOLS, and th… (read more)

Megapixel ip Camera self loading software. Cannot view images. shows this:-

If it`s the first time you open browser, please download and install FF ACTIVE X TOOLS, and the download and drag ACTIVE X Hosting Pugin to Firefox to intall

Underneath:-

Clich here download control. After install refresh the page.

Having followed the "instructions" the it still will not open to view.

G.

Asked by Gadgetman1943 3 hours ago

Unable to sync devices.

This is the message when the sync between devices failed. Wrong state for fxaccounts:pair_supplicant_metadata. Valid expected states: PendingConfirmations, PendingLocalCo… (read more)

This is the message when the sync between devices failed. Wrong state for fxaccounts:pair_supplicant_metadata. Valid expected states: PendingConfirmations, PendingLocalConfirmation. Current state: Errored.

Asked by Joe Michaels 3 hours ago

Printers view problem

Good morning, I have problem with printing on Firefox. On the earlier version view in the filed printers look:" name_printer on print server" but now its look: "\\print_s… (read more)

Good morning, I have problem with printing on Firefox. On the earlier version view in the filed printers look:" name_printer on print server" but now its look: "\\print_server\name_printer". Please check this because this problem occurs in many users in my company.

This problem not occurs in Google Chrome. Thank you for handling the matter quickly. :)

Asked by m.aniolek 4 hours ago

Last reply by m.aniolek 4 hours ago

Acronis reported that Firefox browser was infected with ransomware - Now FF will not launch - No permissions

Hi all, On 19 Sept 2022, upon booting my Macbook Pro, Acronis popped up a message to advise that Firefox was infected with ransomware. It listed the files and asked if I… (read more)

Hi all,

On 19 Sept 2022, upon booting my Macbook Pro, Acronis popped up a message to advise that Firefox was infected with ransomware. It listed the files and asked if I wanted to delete or quarantine the files. I elected to quarantine them so that I could investigate the claim/issue. Acronis reported that the files were now quarantined. From that point on, I could not launch Firefox. I deleted the app, and downloaded the latest FF from Mozilla and installed it. When I attempt to launch it, a popup states that I do not have the required permission to launch the app. (see image) I have checked Acronis and have taken a screen shot of the problem files (see image). In an effort to clear the Macbook Pro of any residual issues, I ran a full scan with CleanMyMac X MAS, and cleared all caches and redundant files. This ran and reported the job done and zero malware found. Kaspersky Total also reports no malware found. I downloaded the current Mac release of FF again and installed it, but still cannot launch it because I don’t have the relevant permissions. The app properties have been checked and as Admin, I have all relevant permissions. However I still cannot launch FF browser. Any advice/recommendations would be welcome, as Firefox is my main browser, after Safari.

Asked by r.oberin 5 hours ago

A small amount of videos don't end, but only when sound is disabled

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with … (read more)

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with me.

Since a day or two ago, I've been experiencing a problem where a small number of videos play, but once they get to right before the end, it'll abruptly stop. The play button looks as though the video is still playing even though it's really not, and clicking the play button does nothing. The only way to get the video to play again is to either refresh the page, move the progress bar back to a previous part of the video, or go all the way to the end of the video, in which case it'll allow me to replay it. The videos this problem happens on are completely random, but the problem persists on the same exact videos. This happens with both direct links to videos (i.e. videos like this one) and "embedded" videos (like videos on Reddit, TikTok, YouTube, etc). However, this only happens if the video has no sound or the sound is off, whether I've muted the tab or turned the sound off on the video directly. It also doesn't matter if the video is looped.

There's also a slightly different variation of this issue that seems to happen less often. With this problem, videos will stop right before the end like the videos that have the other problem, but only for a few seconds - after that, the video will end like normal and I can replay it.

I've tried restarting my computer, playing the problematic videos in a private window, disabling all of my extensions, using Troubleshoot Mode, refreshing Firefox, and even uninstalling and reinstalling Firefox. This problem does NOT happen on Microsoft Edge. I'm 99% sure it's because of the new update (105.0), as this issue has only started happening after I updated to it. I updated to 105.0.1 earlier today, and it's still happening. I'm thinking of going back to 104.0.2 if this glitch doesn't get fixed (or at least I don't get help) soon, because I know this issue will seriously get annoying after a while.

Two of the videos that have this problem are this video and this video. Note that both have the secondary version of this problem. I would have uploaded a video of the problem to this post, but this website doesn't let me, so I attached the best screenshot I could take instead.

Any help would be appreciated!

Asked by David_H23 3 days ago

Last reply by David_H23 6 hours ago

repeated Mozilla logo notification opens Instagram on Macbook air desktop- 9/25/22 only

Yesterday, whenever I looked at Instagram on my iPhone 8 (software is up-to-date/ current), a Mozilla icon would appear with a tiny iPhone icon that said, "notification f… (read more)

Yesterday, whenever I looked at Instagram on my iPhone 8 (software is up-to-date/ current), a Mozilla icon would appear with a tiny iPhone icon that said, "notification from iPhone." When I clicked on it, it would either take me to the Instagram login page of a particular Instagram account I follow, or else take me to my own Instagram profile page. I did not sign into Instagram in the open tab upon receiving these notification. I'm including some screenshots so you can see how it appeared on my screen. The other Instagram accounts besides my own that would appear in my Firefox browser tab were both people in the UK, for what it's worth, contacts of mine on Whatsapp also.

I just found it kind of creepy and thought I should report it to Mozilla.

Thanks, JJ

Asked by jenjusti11 7 hours ago

Facebook scrolling out of control

Currently @ Ver. 102.0.1 Problem remains. Since the update to 102.0 my Win10 PC has problems with the page update. When the scroll slider gets near the bottom the page, n… (read more)

Currently @ Ver. 102.0.1 Problem remains. Since the update to 102.0 my Win10 PC has problems with the page update. When the scroll slider gets near the bottom the page, new images begin to load. This reload results in 3-15+ newly loaded Fb posts scrolling past so fast as to be invisible. I have to keep my cursor on the scroll slider and, when the loading begins, start scrolling up if I want to have any chance to easily find the last post I was reading. I have seen this behavior, grossly exaggerated, when I was viewing a video. The reload caused the viewing to pause and upwards of 15 newly loaded posts scrolled past in this rapid manner. My work requires that I am able to view pages of Facebook posts and this is now massively time-consuming and intolerable. I may have to change browsers in spite of my reluctance to do so.

Asked by Helium2 2 months ago

Last reply by Helium2 10 hours ago