Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة
  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Youtube videos not playing.

Since updating to Firefox 5 I can no longer play Youtube videos. I get a black box with no audio or video. Youtube does work on Safari. I've updated Adobe Flash, with no … (read more)

Since updating to Firefox 5 I can no longer play Youtube videos. I get a black box with no audio or video. Youtube does work on Safari. I've updated Adobe Flash, with no improvement.

Asked by j.simon@me.com 9 years ago

Answered by Matt_G 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

FireFox 13 Beta won't log in to my Google Calendar Web Page

I just upgraded from FireFox 12 to FireFox 13 Beta, and it seems to have solved the problems I was having with slow loading web pages in FF12. However, I find that I can… (read more)

I just upgraded from FireFox 12 to FireFox 13 Beta, and it seems to have solved the problems I was having with slow loading web pages in FF12. However, I find that I can't log in to my Google Calendar with FF13 Beta, although I can with other browsers - I.E., Opera, Chrome.

Any suggestions?

Asked by tlstrieg 8 years ago

Answered by tlstrieg 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

All text displaying too large, Ctrl+0 doesn't fix

Turned on Firefox this afternoon to find all text rendering about 30% too big. Icons in tabs and on bookmark bar are too big, as well. If I press Ctrl+- twice, then it lo… (read more)

Turned on Firefox this afternoon to find all text rendering about 30% too big. Icons in tabs and on bookmark bar are too big, as well. If I press Ctrl+- twice, then it looks normal, but Ctrl+0 sets everything to abnormally large again. Gmail in particular looks wrong no matter what I set the zoom to, as if the UI is too big but the text is too small.

I have no idea what's going on. Restarting Firefox multiple times didn't help. Disabling every addon and plugin didn't help.

Asked by ProfessorProf 7 years ago

Answered by jscher2000 7 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Facebook wont load, I tried everything....EVERYTHING!

I installed Firefox 22.0 on My PC and It did a great job as a browser.....BUT!! when I log in on FB the only thing that it shows up is my profile pic and this facebook ti… (read more)

I installed Firefox 22.0 on My PC and It did a great job as a browser.....BUT!! when I log in on FB the only thing that it shows up is my profile pic and this facebook title above and below is empty....no posts just a clear page.....I deleted the cookies and all but I just installed firefox so there wasnt much cookies and reset the firefox and all what the other people recommended but eventhough sometimes Fb load correctly.....which made me go wild I mean why FB opens randomly like this.....I didnt install any anti-virus programs yet and I disabled my Firewall.......Just Tell me what should I do....Thx

Asked by AbrahamX 7 years ago

Answered by jscher2000 7 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Cannot copy/paste links into Facebook comments

For some reason, starting about 10 days ago, I can no longer paste links into Facebook comment fields. I can paste text; but when I copy a link and try and paste it, noth… (read more)

For some reason, starting about 10 days ago, I can no longer paste links into Facebook comment fields. I can paste text; but when I copy a link and try and paste it, nothing happens; it's as though I never copied the link.

I've followed the suggestions in this thread: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1006323#answer-660703

1 - reloaded from the server 2 - cleared cookies 3 - disabled all extensions and restarted in safe mode

Nothing has helped.

I *can*, however, paste when I'm using Chrome, so it's almost certainly a Firefox issue (as compared to a Facebook problem).

Any suggestions/fixes will be most appreciated!

Asked by cjpalermo21 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Firefox keeps loading pages forever... or stops loading pages

Hi everyone... the issue I have is pretty much this: I open a website, or some websites, and one of them keeps loading forever and it makes the other sites also loading … (read more)

Hi everyone... the issue I have is pretty much this:

I open a website, or some websites, and one of them keeps loading forever and it makes the other sites also loading forever. So, Firefox stops working as if there was no response from the servers...

If I open a new tab, it goes to the same and loads forever, but never gets to actually load any content at all...

The only way to fix this is by closing the window, and starting all again...

There is no particularly site, sometimes happens with Hotmail, Emol.com (chilean newspaper site), a forum, or just any site...

I have this issue since Firefox 6, but it was a lot less recurrent, I was able to use almost normally... it the problem comes, just restart the browser... the same solution...

Also, I'm pretty sure is NOT a net issue, since I don't have any problem at all with Internet Exlorer, or any other software.

I usually use FF in Private Browsing, but this problem occurs in both normal and private mode.

What I think it could be? I noticed EVERY page that makes the issue come up, has flash content... maybe Flash Player is the guilty, or the Plugin-Container handling it...

Things I have tried:

  • Re-installing the browser as admin
  • Clearing Recent History (Everything)

I guess that's all, any question or suggestion, please post it, I'll be checking this thread as often as I can.

Thanks for your attention, even if you just readed this.


PS: Sorry for my english, I speak spanish...

Asked by FrancoFA 9 years ago

Answered by Hasan 9 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Firefox 12 incorrectly caching pages

After upgrading from Firefox 11 to 12 I'm having serious problems with Firefox over-caching pages. For example if you: Go to a URL where you can enter comments. If after… (read more)

After upgrading from Firefox 11 to 12 I'm having serious problems with Firefox over-caching pages.

For example if you: Go to a URL where you can enter comments. If after comments are entered you are sent back to the same URL Firefox is showing the old page (without your new comments). You have to do a refresh to see the new page (with the new comment)

Even if the page has PHP headers: header('Cache-Control: no-cache, no-store, must-revalidate'); header('Pragma: no-cache'); header('Expires: 0');

Firefox ignores this too.

Asked by dave111223 8 years ago

Answered by Matt_G 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Latest version of Adobe Flash Player not working in Firefox13

I upgraded to the latest version of Firefox (13.0) and then installed the latest version of Adobe Flash Player 11.3.300.257. Now when I try view on-line video clips the… (read more)

I upgraded to the latest version of Firefox (13.0) and then installed the latest version of Adobe Flash Player 11.3.300.257. Now when I try view on-line video clips the area on the page where the video player would normally display is a "blank" white space. This occurs on any site where there a video clip or amination The upgrade of the flash player however works perfectly with Internet Explorer. Please advise

Asked by rgm121 8 years ago

Answered by rgm121 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Can't copy translated text from Google Translate web page?

It seems this happened after Firefox latest update. I can't seem to be able to copy the translated text box in Google Translate. I tried using IE and that worked. Hope… (read more)

It seems this happened after Firefox latest update. I can't seem to be able to copy the translated text box in Google Translate. I tried using IE and that worked. Hopefully you guys can test it on your side to see if it's working for you?

I also tried it with disabling Adblock Plus, but that didn't help.

Asked by DJ_Andre 8 years ago

Answered by thebigchief 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Firefox won't play html5 video on Amazon Prime.

I got amazon prime. I go to play a video. It asks for me to install Flash despite the fact Firefox supports encrypted html5 video. Is this supposed to happen? … (read more)

I got amazon prime. I go to play a video. It asks for me to install Flash despite the fact Firefox supports encrypted html5 video.

Is this supposed to happen?

Asked by UltimateAnsweris42 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

problems connecting to local librairy website after installing norton security

it's a public wifi but uses encrypted WEP. I can immediately connect to the building next door which is an unprotected public wifi. very strange and occured after I insta… (read more)

it's a public wifi but uses encrypted WEP. I can immediately connect to the building next door which is an unprotected public wifi. very strange and occured after I installed Norton Security last december. I haved checked laptop and wifi unit and they are ok. HP pavillion dv6 with Broadcom internal wifi.

Asked by benttwo 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

I can't play my games on Facebook.Adobe Flash player plugin Crashed keeps coming up.I have updated adobe,did not help.

I cant play my games (FarmVille FrontierVille) On Facebook,Adobe Flash player plugin crashed keeps coming up.I have updated to the newest file.No good. URL of affected s… (read more)

I cant play my games (FarmVille FrontierVille) On Facebook,Adobe Flash player plugin crashed keeps coming up.I have updated to the newest file.No good.

URL of affected sites

http://Facebook.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by AnonymousUser 10 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

incomplete loading of websites

I'm having problems with just some websites. They begin to load normally but never complete. So I can often see all or part of the page, but can't interact - e.g. I can… (read more)

I'm having problems with just some websites. They begin to load normally but never complete. So I can often see all or part of the page, but can't interact - e.g. I can get into an e-mail program (e.g. Yahoo) and maybe open an e-mail, but I'm unable to reply to it. Or only part of the page loads and then hangs. Or sometimes none of the page loads it just hangs for a half hour showing a white screen. Other sites load fully and normally.

This has happened with Yahoo Mail, Ebay, Hotmail and some other sites.

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8 Mac Book Pro

Asked by docsterx 10 years ago

Answered by cor-el 10 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Firefox cannot play youtube videos (only from youtube, other video sites work fine)

Since about a week ago firefox in my laptop cannot play videos from youtube (only from youtube, videos from other sites and flash games work fine), both on the site or em… (read more)

Since about a week ago firefox in my laptop cannot play videos from youtube (only from youtube, videos from other sites and flash games work fine), both on the site or embedded on other site. It just shows "an error occured. Please try again later" I'm using firefox 13.0.1 and the latest flash plugin. My laptop is i5 with win7 64 bit and it's clean, no virus or malware.

I've tried all the solution posted here but nothing works. I've tried uninstall-reinstall both firefox and flash, disabled add-ons, safe mode, downgrade to earlier flash, uninstall realplayer, changed dns, reconfigured my modem, called my good-for-nothing ISP (perhaps connection related?), still cannot play videos from youtube.

I've tried using different computer, I used my old winxp pc with older version of firefox (with same configuration as the firefox I'm using in my laptop) and my ipad, they can play videos but the playback is stuttering which never happened before. Strangely enough, I tried chrome (on the same laptop) and it works well, no stutters. Does this problem has something to do with firefox updates, flash updates, both, or something else?

Please help me, I don't want to go back and forth between browsers just to see video in youtube and I really don't want to change browser. Thanks!

Asked by Redcoolerfan 8 years ago

Answered by uric 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Youtube reply button in comment section does not work

As of today the "reply" button in the comment section on any youtube video has stopped working, Usually it brings up an input field when clicked, but now I get nothing ex… (read more)

As of today the "reply" button in the comment section on any youtube video has stopped working, Usually it brings up an input field when clicked, but now I get nothing except a blue glow around the button (cropped picture of what I see)

So far I have attempted the following with no success

  • restarting firefox
  • restarting the computer
  • reinstalling latest version of flash

The button works if I access a video page through internet explorer, but I despise that browser.

Asked by Viruzzz 8 years ago

Answered by Viruzzz 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

typing in url for my company website sends it to https index page in Firefox, but not IE or Chrome, and the behavoir is not wanted

After upgrading Firefox to version 14.0.1 i noticed when i typed in my company's website address that firefox went to the https:// version of the site when it never did t… (read more)

After upgrading Firefox to version 14.0.1 i noticed when i typed in my company's website address that firefox went to the https:// version of the site when it never did that before.

Example, if you type in amazon.com in the URL bar, you briefly see that firefox turns the url to https://www.amazon.com before being auto directed to the normal www.amazon.com site.

My website did not have a secure index page and people were getting a server generated message until I found this issue out.

Is there a setting in Firefox to prevent the URL bar from selecting a secure connection first? This behavior does not occur in the most recent versions of I.E. or Chrome browsers on a desktop.

Any help would be greatly apprecaited

Asked by jdmasonneu 8 years ago

Answered by Aurora025 8 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

iCloud website has massive usability issues - is it compatible?

I cannot use iCloud.com in Firefox at all. Starting from the login prompt there are many issues. From the e-mail field, you cannot use Tab to move to password field, only… (read more)

I cannot use iCloud.com in Firefox at all. Starting from the login prompt there are many issues. From the e-mail field, you cannot use Tab to move to password field, only mouse. From the password field, you do not see the eye icon to show password (IE only?), and cannot use the clickable arrow to continue, only enter. Once signed in, you can click any of the icons such as Mail or Calender, but not the Help "?" in the corner. From inside any and all of the services (Mail, Reminders, etc) you lose complete control of any of the buttons, options, scrolling menus - everything. The back button on the website (iCloud icon) does not work, forcing you to use the browser back button. Clicking on another service presents the same issues - absolutely nothing is usable, clickable, or scrollable. It seems like Javascript has completely failed - though that is an uneducated guess in the dark.

This occurs on Windows 8 64bit and Firefox 18/19 Beta. I have gone through many troubleshooting steps and it has made no difference in the slightest. I have cleared all caches several times, from inside Firefox and through 3rd party utilities. Tested in Safe Mode to no avail. Manually removed several add-ons, checked all add-ons are fully up-to-date (as always), and reset all Firefox settings to default (except Hardware Acceleration that causes graphics issues in 8 - does not help iCloud.com enabled, though). It works fully in all other browsers with similar add-ons without issue. I have not done a full, complete reset and profile removal - that is next. However, I have a gut feeling that is not the issue at hand. I performed a clean install of Windows 8 and a clean install of Firefox less than 2 weeks ago.

Asked by djdisconess 7 years ago

Answered by djdisconess 7 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

firefox 49.0.2 stopped playing videos on wisn 12 weather

Actually just prior to this update, i click on wisn http://www.wisn.com/weather and it will not give error message but doesn't play the weather update morning video. I h… (read more)

Actually just prior to this update, i click on wisn http://www.wisn.com/weather and it will not give error message but doesn't play the weather update morning video. I have used it forever, but suddenly nothing, no message. I tried it in safe mode, I tried it turning off adblockerplus, I tried to figure out if anything was blocking or stopping, my java is enabled, and yet, nothing. please help me discern what steps to do. i also cleared cache/history. it doesn't work in safe mode etc... so its not one of my add ons. I hadn't put any new ones on in long while, anyhow, i really really like to watch morning short video of weather instead of turning on tv, but now I can't . I would love to have some problem solving steps if anyone can provide them. I tried to "automatically add" troubleshooting information at the bottom of this page to submit it, but it takes me to "not found" so is that my computer or your website issue?

Asked by dobydoby 4 years ago

Answered by jscher2000 4 years ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Twitter web player embed doesn't work on certain site

Just a forewarning, I'm kindly asking to not have any political arguments or time-wasting here. On this page http://www.infowars.com/pathetic-hardly-anyone-shows-up-to-ti… (read more)

Just a forewarning, I'm kindly asking to not have any political arguments or time-wasting here. On this page http://www.infowars.com/pathetic-hardly-anyone-shows-up-to-tim-kaine-florida-rally, there are multiple embedded HTML5 videos from Twitter. I am able to view the videos fine other ways, but not as they are embedded on that specific URL for me. I already tried safe mode, and the videos on that page would still not display. What I get instead is in the attached screenshot. Clicking the play or any other buttons in that blank white box does nothing.

Unfortunately, the videos embedded in the page play as intended on Google Chrome, and they even work on my Firefox only IF I go to the respective pages on twitter.com and play them.

I tried comparing the inspect element tool between both Chrome and Firefox, and I can only tell that Chrome has a LOT more coding for that 'player container' as it's called.

I do use both AdBlock Plus and NoScript, and disabling both (along with all other add-ons) surprisingly didn't fix the issue.

I'm running FF 49.0.2.

Thank you to anyone who might have the same issue or be able to help.


Once again, this is not an error with the way the specific site or page is encoded, because the page's player works on Google Chrome. Just not Firefox.

Also, I have noticed this same issue with other videos from Twitter on the same site (infowars.com) on my Firefox.

Asked by Techno769 4 years ago

Answered by Techno769 4 years ago