Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Firefox Constantly Crashing since 33.0.3 Update

I know there is another post about this, but the user didn't give too much information, and the "solution" does nothing to help. I had bunch of tabs open, which I normall… (read more)

I know there is another post about this, but the user didn't give too much information, and the "solution" does nothing to help.

I had bunch of tabs open, which I normally do on Firefox without issue, and Firefox automatically updated itself. Shortly after, Firefox crashed while I was trying to access another web page.

Since then, it will constantly crash. If I restart and restore all my tabs, it will normally crash as soon as I try to use a new tab or type in my old ones. If I leave it alone for a while it seems to work for a matter of minutes before crashing again.

I even reset Firefox, but that did nothing for me. It just seems like it wants to crash no matter what I try.

I had just put Firefox as my default web browser (as I had it this way before, but switched to Chrome when too many problems were occurring from a previous update). I had to go right back to Chrome. While I like to keep all my browsers updated, this is simply ridiculous. I have never crashed so many times from doing what a browser is meant to do.

Anyway I can downgrade back to just version 33.0.0 until another version comes out?

Asked by Heatshiver 5 years ago

Last reply by bluptcrzr 5 years ago

  • Archived

Some videos on YouTube are not working

Vevo or any other official music videos are not playing in Firefox. After loading for 10 seconds, I am getting "An Error occurred" error. I don't have this problem with o… (read more)

Vevo or any other official music videos are not playing in Firefox. After loading for 10 seconds, I am getting "An Error occurred" error. I don't have this problem with other videos. This problem occurred yesterday, although I didn't do any system changes or software updates during the day. In Internet Explorer 11 which using HTML5 Player by default, those videos are starting to play but only after 10 seconds load and not immediately like other videos. When forcing HTML5 Player in Firefox those videos are starting to play after 10 seconds load like in IE but HTML5 Player is very instable in Firefox. Software wise everything is up to date and I already reinstalled both Firefox and IE but the problem is still there. Even System Restore didn't help. Net research also didn't bring any solutions.

Asked by United123 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

once again after a years of working, videos are freezing again after update

A year ago, I had a video freezing problem. disabling hardware accelorator appeared to work, but doesn't work now for same exact problem. tried other solutions that… (read more)

A year ago, I had a video freezing problem. disabling hardware accelorator appeared to work, but doesn't work now for same exact problem. tried other solutions that were suggested a yer ago. Nothing work. It appeared that the video problem fixed itself. This is very fustrating that this is happening again and makes me believe that firefox never solved the initial problem after a year

Asked by shutterclicker 5 years ago

Last reply by alan_r 5 years ago

  • Archived

web page music loads in IE but not Firefox. Have downloaded Windows Media Player Firefox plug in but still nothing. Any other suggestions?

Can't get any sound when I open one webpage in Firefox but sound works in Internet Explorer. sound files are .wmv and mp3 format. I have Windows Media Player Firefox Plu… (read more)

Can't get any sound when I open one webpage in Firefox but sound works in Internet Explorer. sound files are .wmv and mp3 format. I have Windows Media Player Firefox Plug in installed and set to always activiate. Also have Quicktime & Shockwave activated. Any suggestions. Operating system is Windows 7. Thanks

Asked by rmrail 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Immediate crash for gmail.com, Facebook.com, wikipedia.org, plugin check page

Hi all, I'm on a Mac Mini running 10.9.5 and Firefox 34.0.5 (which is the latest for my system, as of this writing). I'd been running Firefox without issues for a long ti… (read more)

Hi all,

I'm on a Mac Mini running 10.9.5 and Firefox 34.0.5 (which is the latest for my system, as of this writing). I'd been running Firefox without issues for a long time, but a few days ago I started it up and found that trying to reach the following sites all result in an immediate crash: 1) GMail.com (looks like it crashes once it redirects to gmail.com/intl/en/mail/help/about.html) 2) https://www.facebook.com 3) wikipedia.org 4) https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/

I'm finding that each of these addresses will cause Google Chrome to revert to its "Aw Snap!" error message — but Safari will display all of them without any problem.

Here are some things I've tried to solve this: 1) zapped PRAM, reset SMC, ran Apple Hardware Test, repaired disk permissions; 2) COMPLETELY uninstalled Firefox and all associated files/preferences, then started over with a completely new profile; 3) completely uninstalled both Flash and Java, then reinstalled them (I do need Java, unfortunately); 4) ran Firefox in Safe Mode, which doesn't solve the problem; 5) did a whole bunch of things to ensure that all the fonts on my system are valid, and are where they need to be

The only thing that's worked so far is to restart my Mac in Safe Boot Mode, and that plus the fact that these sites crash Firefox and Chrome but not Safari are my only clues... I just don't know what to make of them.

Anyone have any ideas? Something all those sites have in common maybe?

Asked by SetTheRay 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

what settings to enable for A java plug-in to pick up entire file-path for upload

Hi, I'm trying to file income tax returns from India. The tax authorities use a Java plug in for signing and uploading xml files. When I try to do this, I get the error m… (read more)

Hi, I'm trying to file income tax returns from India. The tax authorities use a Java plug in for signing and uploading xml files. When I try to do this, I get the error message "Cannot read the file for signing <<file name>>".

Please help resolve.

Asked by gkolathu 4 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

My NPAPI plugin shows up in Plugins list, but my test page using that plugin via an Object tag doesn't work properly, complains "TypeError: plugin(...).xxx"

Hi, We've written a NPAPI plugin to wrap our native player engine and enable the users to write an web based player. I'm running into a problem where my NPAPI plugin show… (read more)

Hi,

We've written a NPAPI plugin to wrap our native player engine and enable the users to write an web based player. I'm running into a problem where my NPAPI plugin shows up in Plugins list, but my test page using that plugin via an Object tag doesn't work properly, complains "TypeError: plugin(...).xxx is not a function". This was working until 4 hours back on my browser.

This is how my object tag looks like in my test html file,

<object id="plugin0" type="application/x-mmfr" width="900" height="450" > <param name="onload" value="pluginLoaded" /> </object>


I've my plugin installed properly and registry values are proper too and also Firefox shows up the plugin in the Plugins list in "about:plugins".

Once it stopped working, I tried uninstalling the Firefox and reinstall again, but still the problem persists.

Could someone please shed some light here on what I could be doing wrong? And also the same code works in my team member's system and our plugin works well in Firefox browser.

Thanks, Prem

Asked by cpremkumar 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

The plugin check page is not working

The plugins do not get checked and there is no link displayed to update flash or any other plugin. The page also logically broken - it only checks plugins that are enable… (read more)

The plugins do not get checked and there is no link displayed to update flash or any other plugin.

The page also logically broken - it only checks plugins that are enabled 100%

I have noscript installed but it's not showig as having blocked anything.

I'm not interested in running Firefox in safemode . Whether it works in safemode is besides the point because safe mode messes up my browser layout upon return to non-safemode and typing get flash into google is a lot quicker than messing around going to safe mode.

Asked by Kvoter 4 years ago

Last reply by jscher2000 4 years ago

  • Archived

Did plugin.load_flash_only get re-enabled in Firefox 55? I thought this was depricated in Firefox 53.

I was troubleshooting an issue where Firefox was not loading an Extension as expected in Firefox 55 32bit. From looking at the Javascript calls the old Plugin which is st… (read more)

I was troubleshooting an issue where Firefox was not loading an Extension as expected in Firefox 55 32bit. From looking at the Javascript calls the old Plugin which is still available was able to be loaded by Firefox. We found that plugin.load_flash_only was set to False on the affected browser. When we changed this back to plugin.load_flash_only = True, the extension then properly loaded.

I thought from documentation that the workaround was disabled in Firefox 53+? Was this recently changed or inadvertently re-enabled?

Asked by olesideburns 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

Why my addons and dictionaries has been removed or disabled after installing GimpShop?

Hey there I tired to install GimpShop, which suppose to be already customised to look like a PSH version of Gimp. However the installer makes some funny business and all… (read more)

Hey there

I tired to install GimpShop, which suppose to be already customised to look like a PSH version of Gimp. However the installer makes some funny business and all the crapware possible: toolbars, addons etc. I stopped the installation and removed the crapware using AdwCleaner, SpyBot 2.0 and Eset Online Scanner. However, my dictionaries, add-ons in both Firefox and Gimp were either disabled or removed.

So, here are my questions:

1. Why where they disabled or removed? BTW I couldn't reactive them. 2. Why Firefox is the only browser that installs without asking addons form freeware installers (which very often you can not uncheck their installations)? Chrome has less crap and Opera never has anything unwanted installed. 3. Why Firefox keeps hanging up ale slowing down the system when there is only one heavy page? Or keeps freezing when Adobe Flash in YouTube constantly crashes?

Asked by AlecClaire 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

Banco do Brasil plugin não instala

I am not able to install the Banco do Brasil Internet Banking plugin on Mozilla Firefox. The installation fails on the last step saying is was not possible to activate th… (read more)

I am not able to install the Banco do Brasil Internet Banking plugin on Mozilla Firefox. The installation fails on the last step saying is was not possible to activate the plugin. Diagnostics Report generated is below: 12/17/2014 15:35:58 INICIANDO... 12/17/2014 15:35:58 1.3.9.0 12/17/2014 15:35:58 Usuário: voney 12/17/2014 15:35:58 6.1.7601 12/17/2014 15:35:58 true 12/17/2014 15:35:58 Verificando se Mozilla Firefox está instalado... 12/17/2014 15:35:58 Mozilla Firefox instalado. 12/17/2014 15:35:58 [Funcionamento do Serviço] Verificando... 12/17/2014 15:35:58 [Funcionamento do Serviço] Ok. 12/17/2014 15:35:58 [Permissões dos arquivos do StormFish] Verificando... 12/17/2014 15:35:58 [Permissões dos arquivos do StormFish] Ok. 12/17/2014 15:35:58 [Desinstalação do Stormfish] Verificando... 12/17/2014 15:35:58 [Desinstalação do Stormfish] Limpando... 12/17/2014 15:36:08 [Desinstalação do Stormfish] Ok. 12/17/2014 15:36:08 [Instalação do StormFish] Verificando... 12/17/2014 15:36:08 [Instalação do StormFish] Efetuando download do instalador... 12/17/2014 15:36:14 [Instalação do StormFish] Instalando... 12/17/2014 15:36:29 [Instalação do StormFish] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Permissões dos arquivos do Plugin] Verificando... 12/17/2014 15:36:29 [Permissões dos arquivos do Plugin] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Limpeza do cache no Internet Explorer] Verificando... 12/17/2014 15:36:29 [Limpeza do cache no Internet Explorer] Limpando... 12/17/2014 15:36:29 [Limpeza do cache no Internet Explorer] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Instalação do Plugin no Internet Explorer] Verificando... 12/17/2014 15:36:29 [Instalação do Plugin no Internet Explorer] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Ativação ActiveX no Internet Explorer] Verificando... 12/17/2014 15:36:29 [Ativação ActiveX no Internet Explorer] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Sites confiáveis no Internet Explorer] Verificando url(s) dos domínios confiáveis... 12/17/2014 15:36:29 [Sites confiáveis no Internet Explorer] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Ativação do Plugin no Internet Explorer] Verificando... 12/17/2014 15:36:29 [Ativação do Plugin no Internet Explorer] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Limpeza do cache no Mozilla Firefox] Verificando... 12/17/2014 15:36:29 [Limpeza do cache no Mozilla Firefox] Limpando... 12/17/2014 15:36:29 [Limpeza do cache no Mozilla Firefox] Ok. 12/17/2014 15:36:29 [Sites confiáveis no Mozilla Firefox] Verificando url(s) dos domínios confiáveis... 12/17/2014 15:36:30 [Sites confiáveis no Mozilla Firefox] Ok. 12/17/2014 15:36:30 [Segurança no Mozilla Firefox] Verificando... 12/17/2014 15:36:30 [Segurança no Mozilla Firefox] Ok. 12/17/2014 15:36:30 [Ativação Plugin no Mozilla Firefox] Verificando... 12/17/2014 15:36:30 [Ativação Plugin no Mozilla Firefox] Não foi possível habilitar. 12/17/2014 15:36:30 Foram detectados problemas durante a execução do processo. 12/17/2014 15:36:30 CONCLUÍDO. Any clue how I could overcome this? Tks.

Asked by Voney 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

How to get icon in CentOS 7?

I manually installed Firefox Quantum (60.0.2) from the tarball. After unpacking, I copied all the files to /opt/firefox. Now the application icon doesn't show up in the… (read more)

I manually installed Firefox Quantum (60.0.2) from the tarball. After unpacking, I copied all the files to /opt/firefox. Now the application icon doesn't show up in the Launcher or Taskbar when I launch FF. How do I get it to appear? I can find a few versions of firefox.png on the system - I assume it's just a matter of getting the icon into the right folder. But which one? I'm running CentOS 7 with the default desktop and theme, etc.

Thanks!

Asked by jbvidex 1 year ago

Last reply by Seburo 1 year ago