Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة

After being offline, sometimes Firefox can't connect until restarted

Sometimes, if the computer is offline and Firefox is open, when the computer goes back online Firefox can't connect to any website, with the page "Hmm. We’re having troub… (read more)

Sometimes, if the computer is offline and Firefox is open, when the computer goes back online Firefox can't connect to any website, with the page "Hmm. We’re having trouble finding that site.". The only fix is to close Firefox and open it again. Going offline doesn't always do this, and while I'm not sure of what exactly causes this to happen, a way to easily reproduce it is:

  • Turn off the Wi-Fi;
  • Reboot the computer;
  • Open Firefox;
  • Turn on the Wi-Fi;

After the computer is connected, refreshing the page sends you to "Hmm. We’re having trouble finding that site.". You have to restart Firefox.

A way that doesn't 100% reproduce it, but works enough times, is to reboot the computer without turning off the Wi-Fi, and open Firefox as soon as possible (before the computer manages to connect to the router, which is the part that isn't always consistent). Rarely, it happens after suspending the computer, or after a disconnection due to an unstable connection. I can reproduce it in Firefox's safe mode. I have a hunch that maybe this is related to networking drivers.

I'm using a Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 (Network controller: Intel Corporation Wi-Fi 6 AX200 (rev 1a)), Linux NixOS 22.11 (I don't know about Windows).

Ask me for any log you might need.

This is kinda a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1078253, except that their solution does nothing to me.

Asked by Martino 1 hour ago

Firefox vers 91.10esr(64bit):-"cannot load M3U8:levelLoadTimeOut"

Hi!, recently i have been having this browsing problem whenever I open the news website at https://www.cgtn.com/channel/documentary. The site wont load and error is shown… (read more)

Hi!, recently i have been having this browsing problem whenever I open the news website at https://www.cgtn.com/channel/documentary. The site wont load and error is shown- "cannot load M3U8:levelLoadTimeOut". Have tried numerous times but failed to load. However other web sites have no problem and prior to this I am able to surf at all times. What must I do to get back the browsing? Any help is appreciated. Thanks

Asked by xxmanreturns 14 hours ago

Last reply by xxmanreturns 14 hours ago

Tabs not visible

FFox 101.0.1 (64-bit) running in Linux Mint 20.3 Just installed the latest Mint (clean install) and the latest FFox. FFox tabs are arranged along the bottom of the window… (read more)

FFox 101.0.1 (64-bit) running in Linux Mint 20.3

Just installed the latest Mint (clean install) and the latest FFox.

FFox tabs are arranged along the bottom of the window! Tabs only appear below the bookmarks panel on the left. On the right, the browser panel is atop the tabs, so the tabs can't be seen. New tabs can't be seen. There appears to be no setting to control top/bottom tab placement -- of course, I want tabs across the top and visible, please. Help!

Also, above "Preferences" > "General" (about:preferences#general), there's an info box that says "Your browser is being managed by your organization". Help!


Regards, Mark.

Asked by Mark Filipak 1 day ago

Last reply by cor-el 16 hours ago

Map Icons

The Historic Houses Association (www.historichouses.org) site has an option to show a map of interesting places. When I view this map in Firefox on Android or Windows 11… (read more)

The Historic Houses Association (www.historichouses.org) site has an option to show a map of interesting places. When I view this map in Firefox on Android or Windows 11, the icons show up correctly. For instance in the example map, next to Lincoln. In Android/Windows the icon shows a small castle in a drop pin while here in a Linux desktop it just shows a cross hatched box. The link to the web page still works. The roads in the Android/Windows versions correctly show A1, A46 etc. But here in Linux, you can just make out the road numbers behind the vertical hatching. Over a long period I have seen this has occur on a number of sites but I think that the maps are probably (cannot prove it) Mapbox/OpenStreetMap. But when I look at OpenStreeMap it self, the Road Numbers are fine and when I add a layer involving tags, they show as normal.

I know I could address this inquiry HHA but they will simply say 'they do not support Linux'. The site works in other environments so why not Linux? Also, as I have said, it has occurred on other sites in the past (though I must admit I cannot remember which ones and when - I tried a few while writing this support request) Is it likely that the web pages are being downloaded with a catalogue of Icons but this fails in the Linux version of Firefox? Would this account for the road numbers being corrupted as well?

The PC is running a fairly new (last 10 days) installation of Linux Manjaro with Mate desktop. However, this has been happening for some time (a couple of years) during which time, I have used Linux Mint, Debian and Manjaro, with Mate and Gnome desktops. Firefox is used as provided by Linux Manjaro, including Noscript and Adblocker - I have tried viewing this page with both disabled. The only changes I have made to Firefox settings is to enable 'when you open a link .... switch to it immediately', 'search for text when you start typing' and set 'browser.tabs.closeWindowWithLastTab' to false.

I have put up with the problem because it only affects me, however I am about to load Linux Manjaro on to computers for other less computer literate/tolerant people who will be using similar maps. It would help them if I could get a fix.

Thanks for your time

Asked by clod 1 day ago

Last reply by clod 19 hours ago

Message "Browser being managed by your organization" is new.

The message about the "Browser being managed by your organization" that shows up in Firefox settings, is new. I've been using Linux mint with Firefox for over a year on m… (read more)

The message about the "Browser being managed by your organization" that shows up in Firefox settings, is new. I've been using Linux mint with Firefox for over a year on my own personal laptop and this message just showed up in my Firefox settings kind of out of the blue.. Can it be related to version 100? I was just trying to do something online. totally unrelated to the Firefox settings, and now I've spent a considerable amount of time trying to get rid of this policy. I tried to set the AppUpdate policy to true, but it still will not allow me to check for updates in the settings, or if I go under help, about. I do not use the laptop often, so this is the first time I've been unable to check for updates, and I would prefer not to have an enterprise security policy running on my personal laptop. I do not know how it came to be on the laptop but any help removing, or resetting the controls would be greatly appreciated.

Asked by artlawrence 1 day ago

Last reply by artlawrence 22 hours ago

AddBlock Plus

Hello, I've used AddBlock successfully for years but now , to my utter dismay, It has stopped functioning. I tried unsuccessfully to reset Firefox . Have just gone throug… (read more)

Hello, I've used AddBlock successfully for years but now , to my utter dismay, It has stopped functioning. I tried unsuccessfully to reset Firefox . Have just gone through the latest StartPage privacy protocol added to Firefox, but I am still beset with beastly adds. Hope you can help, Cordially, Joy

Asked by joy.breeze 4 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

Can Sync end up out of sync?

I have a spare computer I don't use frequently, but which has a synced Firefox installation on it. I am concerned that as I add and remove bookmarks, it will get further … (read more)

I have a spare computer I don't use frequently, but which has a synced Firefox installation on it.

I am concerned that as I add and remove bookmarks, it will get further behind and, when it is reconnected, will cause deleted bookmarks to reappear or new bookmarks to disappear. Alternately I'm concerned that the change queue might exceed some size and cause sync to generally fail across my devices. My tablet got "stuck in the past" once and couldn't send or receive new bookmarks despite Sync seemingly working and connected, so I'm worried that perhaps that's what happened already.

On the other hand, if I were to remove that device from Sync, what happens if I were to add it back to Sync?

...If I deleted its bookmarks during or after disconnecting it? I feel like this might cause the bookmarks on my other devices to get deleted too.

...If I don't delete its bookmarks? I feel like this might cause any bookmarks I deleted in the interim to reappear.

Also, is there a maximum size to Sync? I have several thousand bookmarks.

Asked by CallMeSteve 1 day ago

  • حُلّت

[LINUX][NON-WINDOWS][ONLY REPRODUCABLE ON LINUX] Sessionstore variables for OS restart don't do anything

browser.sessionstore.resuming_after_OS_restart = false. My browser still restores on os restart. Startup -> Restore previous windows and tabs is unchecked browser.sess… (read more)

browser.sessionstore.resuming_after_OS_restart = false. My browser still restores on os restart. Startup -> Restore previous windows and tabs is unchecked browser.sessionstore.max_resumed_crashes = 0 browser.sessionstore.restore_on_demand = false browser.sessionstore.resume_from_crash = false

I do not and will not manually close my browser session every time I want to shut down my computer in order to get it to do what it's supposed to. Linux sends SIGTERM to all running processes on shutdown. Firefox isn't handling this correctly, obviously, because if it was, then my settings would be getting respected. SIGTERM is the standard signal sent to windows that need to close gracefully and are expected to still be functional.

NOTE: Do not provide windows-specific support to this thread. I am not running firefox on windows, and I do not possess a windows computer or license.

Asked by ctrentsj 2 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

How do I make Firefox forget my primary password after suspend/lock

Hi, As it is, Firefox remember the primary password as long as the software is open and the computer not shut down. This is a very serious security risk! Firefox should f… (read more)

Hi, As it is, Firefox remember the primary password as long as the software is open and the computer not shut down. This is a very serious security risk! Firefox should forget the primary password after a certain period of time, even when running continuously. At least Firefox should forget the password after the session is suspended or locked. Could you please add this feature in your next release. Sincerely, -- Pierre

Asked by pablanche.az 3 days ago

Last reply by pablanche.az 1 day ago

Is there a way to get a list of all tabs open in all windows?

A long time ago, I saw a list of open tabs in all windows, not just in one window, as it is now. (By the way, Google has added such a feature to Chrome. Clicking on the a… (read more)

A long time ago, I saw a list of open tabs in all windows, not just in one window, as it is now. (By the way, Google has added such a feature to Chrome. Clicking on the arrow allows us to see any open tab and navigate to it.) I am currently using Tab Manager to search for a tab. But the tab manager is not the best option because it is too slow to open and requires too many resources. Can I restore the old behavior to see tabs in all windows?

Asked by YDUBINSKY 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Mozilla VPN doesnt work on Kubuntu or Ubuntu 22.04 LTS

Unknown error code 100 Could not find the program '/snap/firefox/1154/usr/lib/firefox/firefox' Please send a full bug report at https://bugs.kde.org. … (read more)

Unknown error code 100 Could not find the program '/snap/firefox/1154/usr/lib/firefox/firefox' Please send a full bug report at https://bugs.kde.org.

Asked by montana.angelborisov 2 days ago

Last reply by Paul 1 day ago

In my settings it says my settings are being managed by my organisation. I am not in an organisation.

In my settings it says my settings are being managed by my organisation. I am not in an organisation. I have changed my password onm sync so I presume everything is signe… (read more)

In my settings it says my settings are being managed by my organisation. I am not in an organisation.

I have changed my password onm sync so I presume everything is signed out everywhere but the message persists. Who has unauthorised access to my account and how did they get it? How do I secure my account?

Asked by James 2 days ago

Last reply by James 2 days ago

MALWARE, TROJANS, VIRUSES IN THE .CACHE FOLDER OF FIREFOX FOR LINUX

I KEEP GETTING MALWARE, TROJANS, VIRUSES IN THE .CACHE FOLDER OF FIREFOX FOR LINUX IS THERE SOFTWARE OR ADD ON THAT WILL STOP THIS OR AN ANTIVIRUS ? I USE LINUX MINT 20.3… (read more)

I KEEP GETTING MALWARE, TROJANS, VIRUSES IN THE .CACHE FOLDER OF FIREFOX FOR LINUX

IS THERE SOFTWARE OR ADD ON THAT WILL STOP THIS OR AN ANTIVIRUS ?

I USE LINUX MINT 20.3 CINNAMON 64 BIT

NO MATER WHAT WEBSITE I USE I GET THEM, AND COMODO FOR LINUX WILL NOT INSTALL CORECTLY.

Asked by maurice639 2 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

Other Bookmarks did not show up when I imported into Linux Parrot from Windows 8.1

I imported my bookmarks from a windows 8.1 computer to Parrot Linux Debian desktop (2 different computers). I am missing the everything from 'Other Bookmarks' after I imp… (read more)

I imported my bookmarks from a windows 8.1 computer to Parrot Linux Debian desktop (2 different computers). I am missing the everything from 'Other Bookmarks' after I imported it into the Linux computer, I can see all everything from 'Bookmarks Menu' though. The windows machine is not working anymore. But I have a saved copy of all the bookmarks from the windows 8.1 computer.

Is there a reason my import left out the Other Bookmarks but imported the Bookmarks Menu? How do get them into the linux firefox browser.

Firefox 78.15.0 oesr Linux Parrot home edition OS version 4.11

Thanks in advance

Asked by pocket123vpn 2 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

Load temporary add-on button not displaying popup

I'm trying to load a temporary add-on on my browser, but when I click the button "Load temporary add-on", nothing show up. I tried to look for errors in the console or de… (read more)

I'm trying to load a temporary add-on on my browser, but when I click the button "Load temporary add-on", nothing show up.

I tried to look for errors in the console or debugging tool, but nothing. With snap, I removed with the purge option my Firefox and install it again, but the issue still appears.

Some technical details: Ubuntu 22.04 LTS Firefox version 101.0.1 (64-bit) Mozilla Firefox Snap for Ubuntu canonical-002 - 1.0

Asked by rothan.benjamin 2 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

2FA generated code useless, kept getting pissed-off by email sent code

Hello Everyone. I've been using Firefox for the longest time I can remember. I loved it. And I also have found the Firefox Account function quite convenient and useful. A… (read more)

Hello Everyone.

I've been using Firefox for the longest time I can remember. I loved it. And I also have found the Firefox Account function quite convenient and useful. Also an avid fan. However, as of two months ago, I needed to re-install my Ubuntu OS on my laptop and of course Firefox as well. I enabled 2FA as I did before and it was a breeze. However, when I started using it (Account log-in/log-out) I keep getting asked to have the confirmation via my email and NOT via the 2FA app generated code I registered with it. At first, I still have the patience for it. But after several months, I am already pissed off. It's such an unbearable nuisance already, when I always have my 2FA app that I can always refer to in a snap. I really hate what's happening now. Can anybody please tell me what went wrong with Firefox 2FA account and why it keeps bugging me for email confirmation and not use the 2FA generated code? Makes me think all my efforts in setting the 2FA app useless and I've had enough already.

Thank you everyone for your help.

Asked by myzeroconf 2 days ago

Why are you so hard on people with disabilities? --Dark Mode

I was using Firefox and Owl (the addon). I just upgraded to Fedora 36. I treid installing Owl and an alternative called "Dark Reader" and both cause a message stating th… (read more)

I was using Firefox and Owl (the addon).

I just upgraded to Fedora 36. I treid installing Owl and an alternative called "Dark Reader" and both cause a message stating they are corrupted.

I enabled dark mode in the browser. Google immediately changed to a dark background which I can more easily see. This site ignores the setting and is forcing me to work with very limited ivsion

I can barely make out the UI. I found what might be a solution at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1356233 but after hours trying to read it I gave up and am wirting here.

It is very frustrating that other sites respond to firefox settings and your support site does not.

Asked by ThePowerTool 1 week ago

Last reply by Terry 2 days ago

Inconsistent behavior with date field in application on browser version 101.0.1

I have my web application built using angular v8.0. In one of the page, we construct a date field in the corresponding component.ts file as following. data: new Date(mod… (read more)

I have my web application built using angular v8.0. In one of the page, we construct a date field in the corresponding component.ts file as following.

data: new Date(modifiedAt).toLocaleDateString('en-US',
                          { weekday: 'long',
                             year: 'numeric', 
                             month: 'long',
                             day: 'numeric',
                             hour: '2-digit',
                             minute: '2-digit' }),

Here modifiedAt is variable of type Date. The data attribute is then passed to an HTML template in another component.ts file and using date pipe from angular framework, we format this value as shown in below code snippet to display it in UI.

<span class="table_data-wrapper" title="{{ data | date : 'dd LLLL yyyyy h:mm a' }}">
      {{ data | date : 'd LLLL yyyy h:mm a' }}
    </span>

Now in Firefox 101.0.1 when this page loads and tries to display this value, we are getting the following error in the browser console.

ERROR Error: InvalidPipeArgument: 'Unable to convert "Wednesday, April 13, 2022 at 09:08 PM" into a date' for pipe 'ht'.

The same piece of code with no change in the 2 code snippets mentioned above in bold works just fine with older versions of Firefox. For e.g. with v 100.0 it works just fine and renders the date value appropriately. This issue is causing other things to break on our application in production. Can some one please provide help on what might be going wrong here ?

Thanks, Maneesh Sharma

Asked by maneessh 3 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago