Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Version 71 FF Won't Run

Ever since my first ever use of FireFox the setting to "update" has been set to "Check for updates but let you choose to install them". Yesterday I clicked to accept the … (read more)

Ever since my first ever use of FireFox the setting to "update" has been set to "Check for updates but let you choose to install them".

Yesterday I clicked to accept the latest update (to 71.0 I think) at which point the programme simply crashed without warning.

I went through various processes to try and resurrect FF, but without success --- FireFox would not run.

I eventually resorted to installing Version 65.0 but, despite the update settings being set as above, Version 71 kept installing and making FF a "non-starter" again.

I made an alteration to the "about:config" which seems to have stopped the automatic updating, albeit the "FF Icon" still wants to function as "Updater" and I get a message (when started) saying FF is unable to update to the latest version - "click here to download etc.," which of course I don't do and FF continues to perform as expected - albeit 65 and not 71.

Is there a problem with Version 71 and (possible) Win 7 64 bit ?

How can I reconfigure the "FF Icon" to simply start the programme (version 65) in the normal way and not get involved with it wanting to update all the time?

Another peculiarity that has arisen is that, when I try to change the Default language from American English to British English I receive a message saying FF cannot change as it is not online. (Version 65 and it is definitely online)

I have carried out system scans for Viruses etc., perform really in-depth un-installations of FF, and no new applications have recently been installed.

Asked by Ian 7 months ago

Answered by Ian 7 months ago

  • Solved
  • Archived

All of a sudden cannot run videos in Firefox but run in Edge

Just recently (late Feb 2019) all videos stopped running - they start for a second or two and then freeze - they appear to be in a run mode but there is no movement - app… (read more)

Just recently (late Feb 2019) all videos stopped running - they start for a second or two and then freeze - they appear to be in a run mode but there is no movement - applies to videos on MSN, Facebook, and other apps - just started happening - they did work right after 1809 update occurred - Edge has no problem - downloaded videos have no problem (usually MP4 format) - tried all offered solutions to no avail.

Asked by Techproblem 1 year ago

Answered by Techproblem 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I use Bell Canada Web Mail - about every ten days it shuts down and I think the problem is with Firefox

My e-mail works fine for about 7 to 10 days, then I can't send e-mail although I can receive it. It seems to occur when I attempt to open Firefox and I see a box that say… (read more)

My e-mail works fine for about 7 to 10 days, then I can't send e-mail although I can receive it. It seems to occur when I attempt to open Firefox and I see a box that says It is necessary to close Firefox or cancel. No matter which one I chose, it doesn't help. If I shut my computer down for a day, it works works when I re-boot. I can receive e-mail as I mentioned but I can't sent it during this period. When I send an e-mail, the message I receive is as follows:

Error Wrong or missing login data to access mail transport server mtavip. Please check associated account's settings/credentials.

Asked by magie21 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Adblock Plus addon suddenly does not work; new download "corrupt" and solution does not work

All of a sudden, I got a notice that my Adblock Plus addon was disabled and needed to be updated. I went to their Web site and tried to download it again, but got a mess… (read more)

All of a sudden, I got a notice that my Adblock Plus addon was disabled and needed to be updated. I went to their Web site and tried to download it again, but got a message that it was "corrupt". Following their Help, I found this page: https://support.mozilla.org/en-US/kb/unable-install-add-ons-extensions-or-themes?redirectlocale=en-US&redirectslug=unable-install-add-ons-or-extensions#w_corrupt-extension-files

I deleted the files mentioned, which were all extensions.json plus one extensions.ini, then closed and re-opened Firefox and again tried to download and got the same message.

Asked by BlueIris 1 year ago

Answered by Chris Ilias 1 year ago

  • Solved
  • Archived

In TripAdvisor Reviews, down arrow READ MORE does not expand in V66. OK in V65 & IExplorer

With upgrade to Quantum 66 - when on TripAdvisor hotel reviews (any one), clicking on the down arrow (a toggle for READ MORE / READ LESS) no longer working. Works fin… (read more)

With upgrade to Quantum 66 - when on TripAdvisor hotel reviews (any one), clicking on the down arrow (a toggle for READ MORE / READ LESS) no longer working. Works fine in Quantu 65 (downgraded) and in Internet Explorer browser.

Asked by DEMONTESI 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Autoplay can't be disabled for Yahoo

I am aware of the change in settings for the latest versions of Firefox. They work just about everywhere but on Yahoo.com. In addition to the global settings, I have ex… (read more)

I am aware of the change in settings for the latest versions of Firefox. They work just about everywhere but on Yahoo.com. In addition to the global settings, I have explicitly disallowed autoplay on many Yahoo domains(e.g. https://news.yahoo.com). However the videos with sound still autoplay there, and sometimes on Fox.com (not sure whether they all do, since I seldom use that site).

How can I make Yahoo.com respect my desire not to see or hear their videos?

I've seen other topics like this, but they all are marked as solved, yet people like me keep posting in those threads, that this isn't solved. I filed a bug report, but nothing has changed in a couple releases since then.

Asked by MozInAZ 1 year ago

Answered by koooper 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Website uses alt commands as shortcut. Firefox 65.0.2 just opens menu now

Firefox 65.0.2 no longer supports my service desk context menus. Firefox 64.0.2 worked fine. The service desk webpage we use has context based alt+<q,w,s,letters> … (read more)

Firefox 65.0.2 no longer supports my service desk context menus. Firefox 64.0.2 worked fine.

The service desk webpage we use has context based alt+<q,w,s,letters> commands that now dont work. The alt+s should save and instead now opens the bookmarks instead. It didnt used to.

theres also a time additon button that tabbing now jumps over when it used to stop on it.

Ive tried the nightly build same issues. Ive tried changing alt to ctrl for menu access in firefox same issue. Ive done a full uninstall and a full package download and install for FF65.0.2

Can anyone suggest anything else?

Asked by Mike_Hindle 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

my bookmarks disappear

I have a lot of bookmarks sorted in folders. firefox keeps randomly loosing either whole folders or just individual bookmarks. This caused me to migrate to chrome for abo… (read more)

I have a lot of bookmarks sorted in folders. firefox keeps randomly loosing either whole folders or just individual bookmarks. This caused me to migrate to chrome for about a year, but I really want to support Mozilla, so I'm back again.

I really cant stand this bookmark issue though.

Any help would be appreciated

Cheers

Asked by Thomk 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

My Heritage website is very slow using Firefox.....

......so I have been forced to make Chrome my default browser ( I prefer FF) as I like to use split screen with other genealogical websites. I caled MY Heritage but they… (read more)

......so I have been forced to make Chrome my default browser ( I prefer FF) as I like to use split screen with other genealogical websites. I caled MY Heritage but they couldn't help. Any suggestions?

Asked by rogtut 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

add a location to firefox weather

I believe it was in Jan 2019 when i added five locations to the weather app. This capability has been upgrade to a cloud! Now when "view my locations", entering a new c… (read more)

I believe it was in Jan 2019 when i added five locations to the weather app. This capability has been upgrade to a cloud! Now when "view my locations", entering a new city only changes to current location rather than be added to the list of cities. Does anyone know the key to adding a city to thew "My Locations" list? Thanks

Asked by oldTrail 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

youtube not loading in firefox 65

Hi All other borowsers load youtube but not firefox it hangs on loading youtube on red like above at quarter fill and the buffering ring keeps en-circling like a shark. … (read more)

Hi

All other borowsers load youtube but not firefox it hangs on loading youtube on red like above at quarter fill and the buffering ring keeps en-circling like a shark. It has occured since update to Firefox version 65.0.2 on 64bit. Please fix this and kindly get back to me. I checked my router, dns, ethernet adapter etc. and all my pc's have this issue since this version of firefox came out. I am throughly fed up. Please get back to me asap. I am not a noob and have exhausted all possible troubleshooting steps. Refreshed firefox, reinstalled it after removing it with proper scrubbing software, checked the about:config everything I can possibly think of and even scoured the forums. I just spent 4 hours of my life trying to fix this and even did a previous windows backup restore to no avail.

Asked by sortmyit 1 year ago

Answered by sortmyit 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Bookmark toolbar will not display.

I set the Bookmark toolbar to display, but, it never shows up. I tried using right click in the interface as well as using 'customize' from the menu and right click and s… (read more)

I set the Bookmark toolbar to display, but, it never shows up. I tried using right click in the interface as well as using 'customize' from the menu and right click and selecting to show it. How else can the toolbar be displayed?

Asked by MaggieS 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox completely locks up and can't click on pages, switch tabs or open menus. FF 65.0.2 64bit, Win10 Pro 10.0.17763 build 17763

This happens while browsing different pages and doesn't seem related to a single web page, around 10 tabs open none using much resources. Computer CPU usage and ram usage… (read more)

This happens while browsing different pages and doesn't seem related to a single web page, around 10 tabs open none using much resources. Computer CPU usage and ram usage are at under 50%.

I only have a single extension, lastpass, which i disabled and still get the same results.

Asked by craniumboy 1 year ago

Answered by craniumboy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Import bookmarks, cannot find "profile" from my library

My old macbook air crashed but thankfully the hard drive was salvaged. I am trying to transfer bookmarks from the old hard drive onto my new computer. Unfortunately I nev… (read more)

My old macbook air crashed but thankfully the hard drive was salvaged. I am trying to transfer bookmarks from the old hard drive onto my new computer. Unfortunately I never created an account through Mozilla so I didn't have a profile. Is there any way to find these bookmarks from the old hard drive? I've taken the steps to try to find them, but I don't even have a folder called "profile" where it seems the bookmarks should be saved. I have posted a screen shot of what is in my Mozilla folder.

Asked by avp_987 1 year ago

Answered by avp_987 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Windows 10 no sound for 2nd user to log in

User 1 logs in to Windows, runs Firefox, does not log out, locks Windows. User 2 logs in to Windows. Windows sound does not work in ANY application *except* for the samp… (read more)

User 1 logs in to Windows, runs Firefox, does not log out, locks Windows. User 2 logs in to Windows. Windows sound does not work in ANY application *except* for the sample played when changing the volume. No sound is available through the HDMI port, or the onboard sound chip. User 1 unlocks session and closes Firefox, then locks again. User 2 unlocks session and sound is working normally on all devices and applications.

This scenario happens regularly but not all the time. I believe Firefox is using hardware acceleration and might not be releasing its sound resources.

Latest Windows 10 version updated the Realtek driver, but the driver only affects the Realtek outputs, not HDMI which is also affected.

Asked by rob-j 1 year ago

Answered by rob-j 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do I unblock all blocked email senders in Firefox?

I was able to start fresh in earlier versions of Firefox, but now get a "Blocked Senders Failed to Add" message when I try to block a sender. I suspect I have reached th… (read more)

I was able to start fresh in earlier versions of Firefox, but now get a "Blocked Senders Failed to Add" message when I try to block a sender. I suspect I have reached the limit (1,000?) for blocked senders and would like to delete all of the blocks and start fresh. Thanks, Orville

Asked by Sarge70 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

2nd YouTube video selection causes multiple Firefox crash windows, can you help?

YouTube plays the first video fine, but when I select any other video from the browser window I get multiple Firefox crash alert windows. Nothing happens when I click the… (read more)

YouTube plays the first video fine, but when I select any other video from the browser window I get multiple Firefox crash alert windows. Nothing happens when I click the "Close the Program" option in the Crash Alert. Firefox remains open and eventually after a slight delay, the video selected will play, but the crash alert keeps popping up. -Began yesterday (3/11/19), no known changes to browser or system -Refreshed Firefox (did not help) -Attempted in Safe Mode (did not help) Thanks for any recommendations.

Asked by brob153 1 year ago

Answered by brob153 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Why when i'm chose install firefox without yandex, whatever i'm get firefox with yandex ?

Hello. I'm from Russia, because of this when i'm trying download firefox, it's offers download with yandex. But i'm not need it, and i'm download without it, in bottom se… (read more)

Hello. I'm from Russia, because of this when i'm trying download firefox, it's offers download with yandex. But i'm not need it, and i'm download without it, in bottom section of page. After install Firefox have "yandex", as if i'm installed version with "yandex" Even after download from "en-US/firefox/new/", problem still exist, after restart Firefox, "yandex" installing automatically.

For better understanding, i'm recorded video - https://www.youtube.com/watch?v=gSKYwbzAeCQ

OS - Windows 10 1809(English)

Asked by BP8b7ME 1 year ago

Answered by James 1 year ago