Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Suddenly I can't download anything with Firefox.

Using v. 60.1 64-bit. All attempts to download are borked. No error message, but checking Downloads shos that they all fail (wihout explanation, of course). I have tried … (read more)

Using v. 60.1 64-bit. All attempts to download are borked. No error message, but checking Downloads shos that they all fail (wihout explanation, of course). I have tried EVERY so-called solution for this I've seen on the 'net, and none of them worked.

Help, please.

Asked by majormajor 2 years ago

Answered by Shadow110 2 years ago

  • Solved
  • Archived

bookmarks do not sync across devices

Firefox no longer seems to be syncing my bookmarks among devices. In particular, the bookmarks I add on my work iMac do not sync to my android phone or my home macbook p… (read more)

Firefox no longer seems to be syncing my bookmarks among devices. In particular, the bookmarks I add on my work iMac do not sync to my android phone or my home macbook pro. I have done the following things to attempt to get things working:

1. Turned off firefox sync on all devices and then back on. 2. Deleted my firefox sync account and recreated it. 3. Deleted and reinstalled firefox on both my android phone and my macbook pro

I have also gone to about:sync-log and see that I seem to have lots of sync errors. I've attached a screenshot of the sync-log screen. I can't seem to attach the txt file of the latest error log, so I'm attaching two screen shots of it as well.

If anyone can help me out, I'd certainly appreciate it!

Edit: Here's a pastebin link of the error log: https://pastebin.mozilla.org/9086433

Asked by hartfordmove 2 years ago

Answered by hartfordmove 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How can I make google.ca my default search engine?

Until recently I was able to use google.ca as my default search engine. Now this is no longer the case. Since I am Canadian....and also live in Canada I would think that … (read more)

Until recently I was able to use google.ca as my default search engine. Now this is no longer the case. Since I am Canadian....and also live in Canada I would think that this would be a pretty easy task.....NOPE! Please fix. This is annoying enough to use a different browser and never look back.

It is pretty simple really. When I search from the address bar or search bar I need the search done from a Canadian prospective and as far as I can tell this is no longer an option? But it really should be.

Asked by FireGeek 2 years ago

Answered by jscher2000 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I get my New Tab page to show Top Sites again? After update it shows blank page.

Since the most recent update, opening a new tab does not show my top sites, it just shows a blank page. Top Sites is set to my home page. I saw another user had the same … (read more)

Since the most recent update, opening a new tab does not show my top sites, it just shows a blank page. Top Sites is set to my home page. I saw another user had the same issue but uninstalling and reinstalling Firefox did not fix it for me. How can I fix this bug? It's been giving me many headaches since I use top sites to access my most used webpages when opening new tabs.

Asked by MonsterTeegs 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 60.0.1 does not display some text correctly

Firefox 60.0.1 seems unable to display some fonts. Most of my e-mails and numerous websites exhibit this problem. I've attached an image of what Firefox displays. I've at… (read more)

Firefox 60.0.1 seems unable to display some fonts. Most of my e-mails and numerous websites exhibit this problem. I've attached an image of what Firefox displays. I've attempted to change the default font in preferences, but the problem persists. Have others experienced this problem. Have any solutions been discovered?

BTW, if I paste this giberish into a text editor, it displays the text correctly.

Thanks for your consideration.

Anuski

Asked by Anuski 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Got an error message "invalid RTMP url" How do I fix this?

Ever since the last Firefox update, (a few days ago), there are some sites that I have been visiting for years that no longer work. Several give 404 messages, and one g… (read more)

Ever since the last Firefox update, (a few days ago), there are some sites that I have been visiting for years that no longer work. Several give 404 messages, and one gives me "invalid RTMP url" message. What is it and how do I fix it.

Lynn1102

Asked by lynn1102 2 years ago

Answered by Tonnes 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Problems with Firefox 60.0.1 on Windows 10 1803

I recently updated Windows 10 to 1803. At the time, I had Firefox 59 and was having some issues with certain sites. I updated Firefox to 60.0.1, but the issues remain. E… (read more)

I recently updated Windows 10 to 1803. At the time, I had Firefox 59 and was having some issues with certain sites. I updated Firefox to 60.0.1, but the issues remain.

Every time I open Firefox, it asks me if I want to make it my default browser, even though it already is. I found another potential solution to this, which I will do later.

The default Mozilla Firefox Start Page won't load. I just get a message that access was denied, and "The file at about:home is not readable."

When I go to access Google Drive, the page will not load or function properly. This was never an issue before.

Also, when I go to LinkedIn, the page will not load completely. I am sure there are other sites having this same issue.

Asked by cpmccrory 2 years ago

Answered by Tonnes 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox randomly closes and reopens

My Firefox often closes and reopens itself quickly, sometimes clearing the open tab(s) or sometimes reloading them. This happens maybe once a day and it's getting really … (read more)

My Firefox often closes and reopens itself quickly, sometimes clearing the open tab(s) or sometimes reloading them. This happens maybe once a day and it's getting really annoying! Is this a bug?

Asked by Cubevoid 2 years ago

Answered by Cubevoid 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How to make search bar work again

My search bar at the top right stopped working after updating to version 60.0.1 I can type things, but enter, clicking the arrow to make it search, and the options to pic… (read more)

My search bar at the top right stopped working after updating to version 60.0.1 I can type things, but enter, clicking the arrow to make it search, and the options to pick which search engine to use are all non-functioning. I tried it in safe mode and it does work there, though. I looked up the problem and it's not a new one, but the solutions suggested in older threads don't work for me. I tried disabling add-ons, then removing them entirely. I tried turning compatibility mode on and off. Tried turning off hardware acceleration. Nothing works, so I'm at a loss for what else to try, since safe mode does work.

Asked by Zagil 2 years ago

Answered by jscher2000 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I add Private Browsing back to context menu?

Mozilla Firefox (ver. 60.0.1, 32-bit) lost "Private Browsing" option in taskbar-pinned right-click context menu when running on Windows 10 ver. 1803. I'm not sure where t… (read more)

Mozilla Firefox (ver. 60.0.1, 32-bit) lost "Private Browsing" option in taskbar-pinned right-click context menu when running on Windows 10 ver. 1803.

I'm not sure where to report this, so I'm making the same report in both Microsoft's and Mozilla's feedback tools. Until this silent upgrade iteration, I could right-click on my pinned Firefox icon and choose "Private Browsing" to start a "Private Browsing" session directly. But now I see only "Mozilla Firefox" and "unpin from taskbar" as options in the right-click context menu. It is not a good thing that users are forced to open a regular browser window before getting to where said user can open a "child" "Private Browsing" window. Who dropped the ball and screwed the pooch, so to speak?

Asked by OnyxStallion 2 years ago

Answered by Shadow110 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How to change default font weight ?

I would like to use Roboto Medium as my default font for firefox, but I am unable to select select a different font weight. I am on Linux. In Gnome settings, under Roboto… (read more)

I would like to use Roboto Medium as my default font for firefox, but I am unable to select select a different font weight. I am on Linux. In Gnome settings, under Roboto, I can choose various weights like Light, Medium, etc., but not in Firefox. It take the default normal weight. Is there an advanced configuration where I can change it ?

Asked by jayaura 2 years ago

Answered by jscher2000 2 years ago

  • Solved
  • Archived

"Restore previous session" suddenly gone on my Mac desktop?

I've had about 15 or so tabs that open every day on launch. That didn't happen yesterday, and "restore previous session" is no longer in the menu. I was keeping these tab… (read more)

I've had about 15 or so tabs that open every day on launch. That didn't happen yesterday, and "restore previous session" is no longer in the menu. I was keeping these tabs open for reference and I want to get them back. I'm not aware of having experienced a crash, although the previous session has always restored after a crash. Don't know if this coincided with an update, either, as I have FF set to update automatically. FF prefs are still set to "show windows and tabs from last time." I NEVER use “clear browser history.”

Any ideas about whether it's possible to bring back that last session after one or two days?? Tried to look back through Time Machine on my Mac but I have no idea of what file I'd even be looking for, where it would be, or whether that would actually restore the last session before this happened.

Mac 21.5" desktop, OS 10.113.4, FF 60.0.1

Help?! Thank you!!!

Asked by Mickey 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Macys.com Website Not Working Properly

I've been having trouble using the macys.com website with Firefox Quantum (but it does not happen with Google Chrome). Specifically, I try using the "sort by" button, an… (read more)

I've been having trouble using the macys.com website with Firefox Quantum (but it does not happen with Google Chrome). Specifically, I try using the "sort by" button, and after I change to a different selection, nothing happens. Additionally, when I try using the filters on the left to filter sizes, etc., they do not work, either. I tried clearing the cookies and cache, as well as the steps listed in this website: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems. The only thing that works is restarting FIrefox in safe mode; everything else, including refreshing my profile, does not work.

Asked by aznjon623 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Error code: MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FOR_CERT_MISSING

Hello, I see that mistake via https://lenuar.com.ua/ but here are my SSL certificate details: https://decoder.link/sslchecker/lenuar.com.ua/443 As you see, OCSP Responder… (read more)

Hello,

I see that mistake via https://lenuar.com.ua/ but here are my SSL certificate details: https://decoder.link/sslchecker/lenuar.com.ua/443 As you see, OCSP Responder returned "good" status for the end-entity certificate. So I have no idea what is the issue with this certificate and how to resolve it.

Asked by igor.g 2 years ago

Answered by igor.g 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Mediaplayback thread crashes on youtube videos

Whenever I try to load a youtube video - either embedded or directly through youtube.com, the tab will crash and present "Gah. Your tab just crashed." The issue does not… (read more)

Whenever I try to load a youtube video - either embedded or directly through youtube.com, the tab will crash and present "Gah. Your tab just crashed." The issue does not occur on other video streaming sites, and it does not occur in other browsers. The only plugins I have installed are Adblock Plus and RES - neither of which should affect YouTube.

I am on Firefox 60.0.1 and I was using this version of Firefox without issue. The problem only manifested after installing a new graphics card (AMD Vega 64) - I was previously using integrated graphics (Intel HD 4000). Before installing the new drivers I did remove all display drivers, and I made sure to install the new drivers while disconnected from the internet so Windows 10 wouldn't try to auto-install anything. Other apps/games are functioning as expected with the new graphics card.

Here's what I've done so far:

- cleared cache, cookies

- disabled hardware acceleration in options>performance

- in about:config, set 'browser.tabs.remote.autostart = false' - though this will make the Firefox app crash, not just the tab. I do not have a 'browser.tabs.remote.autostart2' setting

- uninstalled Firefox, cleared %APPDATA%/Firefox, reinstalled Firefox

- repeated the previous steps with the new install of Firefox



Here's my recent crash reports:

bp-a6aee1d3-4eda-400c-b0c7-b16b11180526

bp-cf39fb92-445d-4609-afec-6562e1180526

bp-aefa459d-c667-4496-8bd1-dd6471180526

Asked by haupia 2 years ago

Answered by haupia 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Audio issue with 6 channel selection

Hello, I have an audio problem with FF. Version is 60.0.1 , 64bit. Setup Win 7x64, xonar dgx sound card. This is a recent issue, from 60.0 I think. On some youtube/twitt… (read more)

Hello,

I have an audio problem with FF. Version is 60.0.1 , 64bit. Setup Win 7x64, xonar dgx sound card. This is a recent issue, from 60.0 I think.

On some youtube/twitter videos I only get sound in the left speaker if I select the 6 channel option. The selected output is headphones, but the card allows me to select from 2 to 8 input channels (which I use for 5.1/7.1 sources with dolby headphone (virtualization). If I select the 2 channel option then it works fine. I have tried it both with IE 11 and Opera and the sound is fine when 6 channel is selected. I have tried disabling all the addons, same issue.

Below are 2 links of videos in which the problem manifests itself (the subject of the videos is not relevant, they are just an example): https://www.youtube.com/watch?v=o9HdFgmsNos https://twitter.com/taylorswift13/status/969342733088444417

2 links of videos that work fine with 6 channel enabled: https://www.youtube.com/watch?v=hTvJoYnpeRQ https://twitter.com/taylorswift13/status/905811133210210310

Thanks.

Asked by JBR_02 2 years ago

Answered by JBR_02 2 years ago