Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة
  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Router address autocompletes with old URL

My router address with extensions is xx.xx.xx.xx/#/login. My previous router was xx.xx.xx.xx/cgi-bin/MANGA/index.cgi. When I type the IP address without anything after it… (read more)

My router address with extensions is xx.xx.xx.xx/#/login. My previous router was xx.xx.xx.xx/cgi-bin/MANGA/index.cgi. When I type the IP address without anything after it, the URL entry changes from the new address to the old one every couple of seconds. I can't log into the router because it keeps changing. I disabled URL autocomplete, but it doesn't change it. Whenever I enter the address, it still completes with first the correct and then the incorrect URL.

How do I stop this? Thanks in advance.

Asked by New New Spectre 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Firefox saves files that I only wanted to open

Firefox saves files that I only wanted to open with another application. I checked the previous solutions in the forum, but they did not work for me. (Windows 11) I ch… (read more)

Firefox saves files that I only wanted to open with another application.

I checked the previous solutions in the forum, but they did not work for me. (Windows 11) I changed in system> general > download , applications > the app to open that file type and it works, but besides this Firefox keeps saving the files in the default download folder.

I tried also about:config browser.download.improvements_to_download_panel to false. browser.download.start_downloads_in_tmp_dir change to true No change - still saving copies.

Asked by gsm600 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Google Apps UI Absent

Hi, I've been trying to transfer from Chrome to Firefox but have been experiencing a graphical error with primarily the toolbar in Google Docs. The places where icons sho… (read more)

Hi, I've been trying to transfer from Chrome to Firefox but have been experiencing a graphical error with primarily the toolbar in Google Docs. The places where icons should be denoting what each button does are empty - I do not have any extensions, plugins, or themes installed that would be causing this. I did install the Dark Reader extension to see if it would show icons when using it, which it did not. It actually is not exclusive to the toolbar, as drop-down menus that would normally have icons do not either. I tested in both Microsoft Edge and Chrome and this issue does not arise on either.

While Docs has been the primary issue, it persists across all Google Drive apps (Sheets, Slides, Drawings, and more). My version of Firefox is up to date and I am on an HP laptop running Windows 10. If anyone is able to help diagnose the issue at hand or direct me to another support thread where this issue has been resolved, it would be highly appreciated. Thank you so much!

Asked by Anya Elise 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

copy 2 folders from Desktop "Bookmark Toolbar" to another PC?

My wife has a desktop and a laptop. She wants to move 2 or 3 folders only, not the whole thing, nor merge ALL the bookmarks. Lets say 2 of the bookmark folders are cal… (read more)

My wife has a desktop and a laptop. She wants to move 2 or 3 folders only, not the whole thing, nor merge ALL the bookmarks. Lets say 2 of the bookmark folders are called "Eyes" and Birds. She wants to copy those 2 folders, with their links inside the folder from her desktop FIREFOX and want to add them to her laptop FIREFOX Bookmarks Toolbar. Add them, not replace any of the bookmarks on the laptop, not overwrite anything else. How do I copy a folder from one FIREFOX running computer and put it on a USB drive to then ADD to the Bookmarks Toolbar on her laptop? I can right click and choose COPY but then when I try to "paste" the "paste" is greyed out.

Asked by Vernon Jenewein 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

How can I revert to a prior version of Fire

I am very unhappy after 2 weeks using the current version of Firefox 109.0.1.8427 on Win 10. Most of my prior add-ons are gone or do not work, even though Firefox shows … (read more)

I am very unhappy after 2 weeks using the current version of Firefox 109.0.1.8427 on Win 10. Most of my prior add-ons are gone or do not work, even though Firefox shows them as installed.

I can't live with this version; most of my prior add-ons are not accessible (no symbols to click on even though Firefox says they are installed). The others are missing or require me to access the application menu plus several more clicks, instead of single-clicking an icon on the Firefox header.

How can I get back to the prior version (without having to determine and save/restore everything else that changed in my Win 10 sysres since the current Firefox was installed)?

Asked by car-nuts 1 year ago

Answered by car-nuts 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Sync is not appearing in settings

I don't know why but sync button is not appearing in my Firefox settings (image attached). I guess it's because something I've done in settings that has cause this to dis… (read more)

I don't know why but sync button is not appearing in my Firefox settings (image attached). I guess it's because something I've done in settings that has cause this to disappear. Can you help me? Thanks!!

Asked by wherewell 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Websites do not display correctly on Linux

Good morning, I have strange issue. Websites on my Manjaro Linux (GNOME desktop enviroment, using Wayland and Xorg) are not displaying correctly. Sometimes there are whit… (read more)

Good morning, I have strange issue. Websites on my Manjaro Linux (GNOME desktop enviroment, using Wayland and Xorg) are not displaying correctly. Sometimes there are white fonts on white background-color, sometimes black fonts on black background. Sometimes where the bg should be white, it is black. I have Firefox Sync between my firefox browser on Windows 11 and Manjaro. Every setting in both browsers are the same. I tried to follow the instructions, like removing history, cache, cookies, turning off hardware acceleration etc. I just have no idea what to do now.

Asked by DerekTDR 1 year ago

Answered by Mich 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

False https-requests?

Hello, Not sure exactly where the problem lies with this one. We have a local UrBackup server running, exposing its http-only web interface on http://hostname.local.domai… (read more)

Hello, Not sure exactly where the problem lies with this one. We have a local UrBackup server running, exposing its http-only web interface on http://hostname.local.domain:55414.

I can no longer browse to this address, Firefox responds with

Secure connection failed and the error code SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

Looking at the GET request, the scheme is set to https and there is only one request, no redirect.

I can however access the site fine by IP, http://192.168.x.x:55414, AND, by using hostname only, http://hostname:55414, letting Windows fill in our DNS suffix as the network is in an Active Directory domain.

I also have a local Apache server running on my machine, only listening on http on standard port 80. Accessing http://localhost is fine, accessing http://myhostname is fine, but accessing http://myhostname.local.domain again causes FF to switch to an https-request.

What makes me confused is that this behaviour is consistent across browsers, Edge, Chrome, Android on my mobile...

Using Bitdefender for AV/FW, disabling it makes no change.

Tried downloading an older version of Firefox (89) and it does NOT show the same behaviour, URLs load as plain http.

Finally, I tried to add test.subdomain.com as a zone in our DNS and add an A record for the IP of the UrBackup-server, and voila, Firefox requests that site as http without complaining!?

Has the global browser market collectively decided that non TLD:s can no longer be accessed using http, or am I overlooking something obvious?

Best regards Alexander

EDIT: I originally included "false HSTS-requests" in the subject, before realizing that this came from FF redirecting to 443 on my local machine, which has a docker instance listening on that port but using a cert for our public domain, not our local one.

Asked by alexander76 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Choose where bookmarks saved

Win 7 64 bit. 109.0.1 (64-bit) I have two admin user accounts. On number two when I bookmark a page it automatically puts a folder on the toolbar. in number one it put… (read more)

Win 7 64 bit. 109.0.1 (64-bit) I have two admin user accounts. On number two when I bookmark a page it automatically puts a folder on the toolbar.

in number one it puts in the bookmark pull down [where you click Bookmarks from the menu bar] and I can create a folder on the toolbar if I want. I want.

I do not want all boomarks to be on the toolbar but want the toolbar shown as i want to be able to add a folder

Asked by GardenSurfer 9 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

firefox always opens in small window, when I turn it on

Hello! When I turn on firefox in my laptop it always opens in small window, so it is very annoying and it happens every time. I know that, when I reset firefox to fabric … (read more)

Hello! When I turn on firefox in my laptop it always opens in small window, so it is very annoying and it happens every time. I know that, when I reset firefox to fabric settings, problem will go away, but for a couple days only and again it will be. So do you have any idea, how to solve this problem once and for all? Thanks!

Asked by matek90bat 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

why did firefox suddenly start asking for primary password after update?

I have never used a primary/master password. I updated to 109.0.1 on a computer that had not been used for a few weeks. I do NOT sync FF on any computer. "Use Primary … (read more)

I have never used a primary/master password. I updated to 109.0.1 on a computer that had not been used for a few weeks. I do NOT sync FF on any computer. "Use Primary Password" is NOW checked on this 2nd computer. (never used or needed before) In order to try to change this, I was required to enter my password. When I enter the password I use to access mozilla support (the only FF password I have ever had), nothing happens and I do not get any options, i.e., forgot password. I have never been requested to enter a password on any computer (to access FF; only to reach mozilla support.) On my primary computer, "Use Primary Password" is not checked, as it should not be. Thanks in advance.

Asked by LSR 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Changing primary password does not rewrite logins.json?

When changing the primary password I would expect the logins.json file being rewritten with new pairs of encryptedUsername and encryptedPassword (now encrypted based on a… (read more)

When changing the primary password I would expect the logins.json file being rewritten with new pairs of encryptedUsername and encryptedPassword (now encrypted based on a new primary password). But this is obviously not the case. But maybe I just didn't understand the way this works?

Asked by thefirefox 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Do CSS "widows/orphans" work in Firefox?

Firefox v109.0.1 opensuse tumbleweed linux 6.1.12-1-default x86_64 I have been trying to get a "media print" to format as I wish it to do so by using the widows and orp… (read more)

Firefox v109.0.1 opensuse tumbleweed linux 6.1.12-1-default x86_64

I have been trying to get a "media print" to format as I wish it to do so by using the widows and orphans CSS rules (among others). So far, regardless of the values assigned, the resulting print output still has widows and orphans.

Are those rules actually implemented in Firefox?

Asked by jimoe 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

My Firefox is broken.

When I open Firefox it's just a black page and anything I click on isn't responsive. I can't go into options or anything. Sometimes Firefox doesn't even load. It worked f… (read more)

When I open Firefox it's just a black page and anything I click on isn't responsive. I can't go into options or anything. Sometimes Firefox doesn't even load. It worked fine earlier than all of a sudden It stopped working today. Web pages don't load. Nothing works

I seen a post earlier that had a link to a supposed fix but I couldn't figure it out. So if anybody is able to help me it would be much appreciated. I am not an advanced user when it comes to Firefox

Asked by extraordinarycj 1 year ago

Answered by extraordinarycj 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Google Fi Microphone Permissions

Hi, I'm wondering if anyone can help me here. I use Google Fi to make and receive calls from my browser. I accidentally denied microphone permissions to Google Fi from t… (read more)

Hi,

I'm wondering if anyone can help me here. I use Google Fi to make and receive calls from my browser. I accidentally denied microphone permissions to Google Fi from the Firefox dropdown prompt and I cannot find how to get it back.

When I click the dropdown menu, I see no options to enable or disable permissions. I also do not see anything listed in the Security settings of the browser. When I check the google fi settings, I see it complaining about denied permissions though.

I've attached screenshots. Does anyone know where I can revoke the blocked permissions?

Thanks,

Asked by seankdavis24 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Code erreur PR_END_OF_FILE_ERROR

Bonjour, Depuis une semaine, j'ai ce message à l'ouverture de ma page d'accueil Orange, avec Firefox !! PR_END_OF_FILE_ERROR il n'y a qu'avec mon navigateur et pas … (read more)

Bonjour, Depuis une semaine, j'ai ce message à l'ouverture de ma page d'accueil Orange, avec Firefox !! PR_END_OF_FILE_ERROR il n'y a qu'avec mon navigateur et pas sur Chrome ni Edge. Avant, j'étais le seul impacté par ce problème et maintenant les trois P.C de la maison le sont. Deux W11 et un W10. En déconnectant le VPN le souci n'existe plus. Merci d'avance pour votre aide.

Asked by YAGO 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Theme creation question

I've been making my own Firefox theme using the Firefox Color extension. I uploaded an image but I can't figure out how to show the image on the new tab screen. Setting t… (read more)

I've been making my own Firefox theme using the Firefox Color extension. I uploaded an image but I can't figure out how to show the image on the new tab screen. Setting the new tab page color to transparent only makes everything white. I know the image is uploaded correctly because I can see some of it in the toolbar and tab list. Is it possible to show the image on the new tab page?

Asked by Peter Schachte 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Background Picture is getting cut off

Hello! I haven't been able to find a solution. So I'm trying to make a theme with an APNG of an ECG reading, but the bottom is totally cut off. I've tried aligning it di… (read more)

Hello! I haven't been able to find a solution.

So I'm trying to make a theme with an APNG of an ECG reading, but the bottom is totally cut off. I've tried aligning it differently, customizing the toolbar, and getting a smaller APNG with no dice. Is there a way I can extend it into the rest of the toolbar like so many other themes seem to do just fine?

Asked by Earthie 1 year ago

Answered by Earthie 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Can't Login Evernote Only Firefon on Desktop

Nice to meet you all. I have poor English skills, so I use a translator to post. Thank you for your understanding. I would like to report on a problem I found today. Fi… (read more)

Nice to meet you all. I have poor English skills, so I use a translator to post. Thank you for your understanding.

I would like to report on a problem I found today.

First of all, the symptom is "Unable to log in at Evernote.com".

To be precise, if you try to log in using a normal ID/PW on Evernote.com, it will respond as if the PW is incorrect.

However, since I checked the ID/PW several times, I determined that there was no problem, and as a result of trying the following combinations, I determined that it was a problem with Firefox for Desktop.

(1) Desktop , Using Firefox -> Can't Login. (2) Desktop , Using Microsoft Edge -> OK (3) Desktop , Using Google Chrome -> OK (4) Android , Using Firefox for Mobile -> OK (4-1) Android , Using Firefox For Mobile (Desktop Mode) -> OK (5) Android , Using Google Chrome -> OK

In the same experiment as above, each version is as follows.

Desktop Firefox: 109.0.1 Mobile Firefox: 109.1.1

My guess is that Firefox's anti-tracking privacy part has a problem with the evernote.com site at some point.

Turning off Privacy Tracking Prevention does not solve the problem. If there are other users reading this article and have an Evernote.com account, please try logging in.

For now, I'm using a different browser, but I hope it works out normally.

Have a nice day everyone.

Asked by Cha Se Hwan 1 year ago

Answered by Cha Se Hwan 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

FF is preventing me from accessing a website and fix instructions dont seem to apply

Via google search, I clicked on https://company.bk.com/pdfs/nutrition.pdf, where it said: Invalid SSL certificate Error code 526 Visit cloudflare.com for more informati… (read more)

Via google search, I clicked on https://company.bk.com/pdfs/nutrition.pdf, where it said: Invalid SSL certificate Error code 526 Visit cloudflare.com for more information.

[FYI, I don't care, but I never heard of cloudflare.]

I then click on 'additonal troubleshooting information.' on this failure page where it says:

Error 526 occurs when these two conditions are true:
   Cloudflare cannot validate the SSL certificate at your origin web server, and
   Full SSL (Strict) SSL is set in the Overview tab of your Cloudflare SSL/TLS app.

Resolution

For a potential quick fix, set SSL to Full instead of Full (strict) in the Overview tab of your Cloudflare SSL/TLS app for the domain.

So I go to Settings>Privacy and Security. First, no Overview tab. But under enhanced tracking protection, I have Standard selected and with strict one of the options, I think I'm where I supposed to be NO!. So I search for SSL, and there are no hits.

Thus I am in a total failure state, unable to do what should have taken 1 minute to easily find out!

WHY CAN'T I JUST TURN THIS OFF FOR THIS ONE INSTANCE???? I mean, it's Burger King, and all I NEED NOW is nutritional info for what I just ate and there is no way on that results page to temporarily turn off the problem. Cloudflare? CloutFailure is more like it. They have taken my choice to choose!

This so frustrating, such a simple thing, why isn't there something to temp turn off?

Asked by ChrisG 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago