• حُلّت

Is there a way to disable the browser saving my input on text fields?

I'm talking about how when you go to fill out a text input, it'll suggest that input next time you go to a similar field. Well, that system just saved my social security … (read more)

I'm talking about how when you go to fill out a text input, it'll suggest that input next time you go to a similar field. Well, that system just saved my social security number as an input after I filled out a government form. I would like to turn this feature off now, and delete the history of it if I can. Is there a way I can do that?

I'd attach an example image of a different website, but the box goes away when trying to take a screenshot.

Asked by magicalusf 6 days ago

Answered by magicalusf 5 days ago

  • حُلّت

tab recovery?

Hi, my pc (I think the ssd/os) just quit on me, is there a way for me to build a new system (reformat) onto a new drive and either using the old drive (if accessable) or … (read more)

Hi, my pc (I think the ssd/os) just quit on me, is there a way for me to build a new system (reformat) onto a new drive and either using the old drive (if accessable) or "the cloud" recover all my old tabs from that pc onto the new one? I had a list of tabs saved, but it hasn't been updated in a couple months (yes, I have a lot and can't remember them all).

I'm hopeing it's as simple as putting the old drive as a secondary drive and copying the "appdata" folder or something to the new pc.

System: windows 7 (yeah, I don't want to give it up) on evga mobo with i7-x990 cpu and maxed out ram. Samsung ssd (2.5"). Most all "personal data" is stored and accessed from my nas, just don't know how to do that for the tab hostory.

Asked by Ace_boy2786 4 days ago

Answered by Ace_boy2786 2 days ago

  • حُلّت

Syncing passwords

I have both Win7 and Win10 on separate drives. I have been migrating from 7 to 10. From all appearances Firefox on both OS's are sync'd. I have asked for my passwords to … (read more)

I have both Win7 and Win10 on separate drives. I have been migrating from 7 to 10. From all appearances Firefox on both OS's are sync'd. I have asked for my passwords to be sync'd, yet they have not migrated to Win 10. Bookmarks have so I know something is working. Any advice? Thanks Chris

Asked by chris654 1 week ago

Answered by chris654 1 week ago

  • حُلّت

ABC.com Videos don't play

Hello, I have no problem playing videos from any site except for abc.com. For months now these videos just don't play. I've tried removing my ad blockers, cleared the ca… (read more)

Hello,

I have no problem playing videos from any site except for abc.com. For months now these videos just don't play. I've tried removing my ad blockers, cleared the cache & cookies. Still nothing. Until recently this was not a problem. Now I have to resort to using a different browser to watch these videos. It's only when I use FF that I have this problem.

Please help!

Thanks, Andre'a

Asked by DreaSpirit 1 day ago

Answered by jonzn4SUSE 1 day ago

  • حُلّت

bookmarks gone after doing a factory reset on my Macbook despite signing into same Mozilla profile

Hiya good citizens of the internet 👋 Please help me recover my bookmarks 🥺 I've gone through every single support article on this topic and tried everything suggested … (read more)

Hiya good citizens of the internet 👋

Please help me recover my bookmarks 🥺

I've gone through every single support article on this topic and tried everything suggested and still no luck. This is my hail mary.

How I got here I needed to do a full wipe and reinstal of my macOS; this was conducted with the help of the Genuis bar. Upon reinstalling Firefox, I signed into my account and my bookmarks are all gone, records of them empty.

I should also note that nothing else ported over. No passwords, no browser extensions. Nada. The passowrds and extensions aren't a big deal. I use a 3rd-party password manager and can easily re-download the handful of extensions/widgets. But I heavily relied on bookmarks for both frequently visited sites and ones rarely-used which I knew were important for future reference. And I cannot remember 80% of them...

What else I've tried other than what's suggested in help article:

  • Because I did not check to confirm which Firefox profile I've been signed into for ages and ages before doing the reset, I thought maybe I had just signed into the wrong one. I proceeded to try every other email address I have, including two from my old workplace. None of the other 5 emails had profiles created. I know this because it prompted the sign up userflow; create a password, etc.
  • But I also know for a fact that the bookmarks were saved as part of a profile because I used the profile sync feature to auto-port all my bookmarks when I first got this Macbook a year and a bit ago.
  • The folders where bookmark backup info is stored locally are empty... Clearly, it wasn't stored in my icloud documents (that's on me for not double-checking)
  • I checked my other device (mobile phone) to see if I had firefox downloaded and was signed into the same account as the original, with the bookmarks still visible. Of course I didn't. I only use Safari on my phone 😭

""Grasping at straws: the only other things I can think of""

  • Is there some way of linking my MAC address with my IP address and using those to triangulate the correct profile?
  • Because my computer got wiped and nothing is saved locally, my only hope is that my bookmarks are floating around the ether. If so, I just need to figure out how to find them.

Any and all help/suggestions are massively appreciated!!

Thanks in advance,

Lauren

Asked by Lauren G 1 day ago

Answered by jonzn4SUSE 1 day ago

  • حُلّت

Be descriptive

metadata> <identifier>ARCHIVEIT-4887-2022082403-00000</identifier> <archiveit-account-id>350</archiveit-account-id> <archiveit-account-organ… (read more)

metadata> <identifier>ARCHIVEIT-4887-2022082403-00000</identifier> <archiveit-account-id>350</archiveit-account-id> <archiveit-account-organization-name>National Library of Medicine</archiveit-account-organization-name> <archiveit-collection-id>4887</archiveit-collection-id> <archiveit-collection-name>Global Health Events web archive</archiveit-collection-name> <archiveit-job-type>TEST_SAVED</archiveit-job-type> <collection>ArchiveIt-Collection-4887</collection> <contributor>Internet Archive</contributor> <creator>Archive-It</creator> <date>2022</date> <mediatype>web</mediatype> <scandate>20220816132743</scandate> <scanner>Internet Archive Python library 1.9.5</scanner> <sponsor>National Library of Medicine</sponsor> <title>Archive-It Crawl Data: Partner 350 Collection 4887 Crawl Job 1659828 Job Type TEST_SAVED Started 2022-08-16 13:27:32.788531</title> <collection>ArchiveIt-Partner-350</collection> <collection>archiveitpartners</collection> <collection>archiveitdigitalcollection</collection> <collection>web</collection> <uploader>archiveit-uploads@archive.org</uploader> <publicdate>2022-08-24 03:31:44</publicdate> <addeddate>2022-08-24 03:31:44</addeddate> <access-restricted-item>true</access-restricted-item> <imagecount>14385</imagecount> <firstfiledate>20220816132743</firstfiledate> <lastfiledate>20220816162548</lastfiledate> </metadata>

Asked by Aung Ko 1 week ago

Answered by Aung Ko 1 week ago

  • حُلّت

Delete Accuweather

Mozilla added Accuweather to my New Tab page today. I can't use it because my VPN uses other locations. I attempted to remove it using the "solution" from another user's … (read more)

Mozilla added Accuweather to my New Tab page today. I can't use it because my VPN uses other locations. I attempted to remove it using the "solution" from another user's post 9 months ago. However, none of those things worked. There is no "Tools" option in the menu and I unchecked and blocked every item on the "Page Info" tab under the "Permissions" header. Zero result.

The Accuweather feed shows up in the upper left corner of the computer screen and does not have a "dismiss" option. I did notice that it has some entries in about:config. Is the solution to be found there?

Asked by opsec789 1 day ago

Answered by cor-el 21 hours ago

  • حُلّت

All icons are monochrome

I got an extension called BTRoblox and after installing it made most icons black and white. I uninstalled it and nothing changed, I tried changing my theme, restarting th… (read more)

I got an extension called BTRoblox and after installing it made most icons black and white. I uninstalled it and nothing changed, I tried changing my theme, restarting the browser, going in incognito tabs, and nothing has worked. I can't figure out for the life of me what this extension did to break Firefox.

Asked by Aidan 23 hours ago

Answered by Aidan 19 hours ago

  • مغلق

what does it mean browser not supported

duplicate of /questions/1451961 support forum thread. What does it mean browser not supported by the way I don't like reading so that's why I prefer to talk to a custom… (read more)

duplicate of /questions/1451961 support forum thread.

What does it mean browser not supported by the way I don't like reading so that's why I prefer to talk to a customer care representative

Asked by merrill-50 1 week ago

  • حُلّت

Firefox 128.0

Problem loading images on Home Depot website. It happens when you want detailed images of a product. This is not just one linux distribution. Its many of them. In the cas… (read more)

Problem loading images on Home Depot website. It happens when you want detailed images of a product. This is not just one linux distribution. Its many of them. In the case of Ubuntu same problem with Snap version. Whether .deb or Snap doesn't matter.

I've got a test machine with 10 ssd's in it. I switched over to Ubuntu 24.04 that I installed/configured several months ago. Before updating I checked Firefox. It was version 125. No problems with Home Depot. Updated system. Firefox updated to 128.0. Home Depot wouldn't load images anymore. Did all the usual stuff like disabling a couple of extensions. There are only two. Adblock Plus and Weather. Other than that no changes to Firefox that would be a problem.

I've got Google Chrome installed on these machines too. Home Depot no problem. Images of product load and display fine.

I don't order much on Home Depot so using Google Chrome is not a problem for me. But it is annoying and I know I'm not the only one. Seen it posted in a few forums with no resolution. Also, I have not had any problems with Amazon or Lowes website.They are similar in that they display detailed images of each product. I'm not implying that Home Depot is the only one. Just that its the only one I have discovered. If I recall correctly 127.x may have been where it started. The general images of many products don't seem to be a problem.

Thanks, Gerald

Asked by gerald100 2 days ago

Answered by gerald100 1 day ago