• حُلّت

Canvas, Calendar and assignments not visible on firefox

Since the last update i have not been able to see my canvas student calendar or opens the assignments page in any course. I have tried the same in chrome and it works but… (read more)

Since the last update i have not been able to see my canvas student calendar or opens the assignments page in any course. I have tried the same in chrome and it works but when i tried to use safe mode and do the same in Firefox i wasn't able to get it to work. Video Link for the Screen Recording Done in safe mode

Asked by Bhalu 3 months ago

Answered by Bhalu 3 months ago

  • حُلّت

Space characters incorrect; button pointing to URL ending in hash (#) not working

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/ These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off … (read more)

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/

These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off Enhanced Tracking protection. I have made no changes to Javascript etc.

Issue 1 If I select a code example and try to run it in an external program (e.g. DAX Studio), it fails, and I have found that the reason is because the "space" characters are not ASCII code 32, which is a normal space, but instead ASCII 160. Another symptom of this is that you cannot unindent the paragraphs in a text editor (Vim), if you paste the code there. I have tested and this is not an issue with Chrome, Edge, or Opera. Also if I click on the "Try It" button, it takes you to a runnable version of the code where the spaces are correct. These are workarounds, but why is Firefox using the wrong space characters?

Issue 2 I have seen another response to this kind of question, but it did not exactly answer it: on the website as above, when you click on the "Copy" button, which points to https://dax.guide/now/#, the code is supposed to be copied to the clipboard, however it does nothing. This works without issue in the browsers mentioned above. I have noticed previously on other websites that URLs ending in hash / pound did not work in Firefox. Is this something that Firefox just does not handle, or is there a setting to enable it?

Thanks

Asked by MrDobbalina 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • حُلّت

YouTube aspect ratio off

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in … (read more)

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in standard mode. Refreshing hasn't fixed the issue, neither has restarting or shutting down my laptop, as it was turned off for 12+ hours and I still had the issue when using YouTube today. It's even an issue in incognito mode, but not an issue if I use a completely different browser. I can't find anything else that has been affected by whatever button I must have pushed. Laptop is a Dell G15, if that's relevant. Would love any tips to fix this.

Asked by rgold96306 4 months ago

Answered by rgold96306 4 months ago

  • حُلّت

Continually Get 'Access Denied' Messages

Hello, Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence h… (read more)

Hello,

Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence had the following reference no#:

Access Denied You don't have permission to access "http://www.nokia.com/phones/support" on this server.

Reference #18.9cf7df17.1669164130.8b3c1e51

If I employ other browsers like Safari or Brave, I'm able to successfully access both this page and others which are restricted on Firefox. So, what might be causing this to happen? Firefox is my preferred browser, therefore I'd like to find a fix. Any help would be greatly appreciated!

Asked by Miles 4 months ago

Answered by Miles 4 months ago

  • Locked

webcam

duplicate of /questions/1397567 thread. in Facebook when i try to to do avideo call to some one I can see me but not them it says they have joined but do not see th… (read more)

duplicate of /questions/1397567 thread.

in Facebook when i try to to do avideo call to some one I can see me but not them it says they have joined but do not see them odly it works in Chrome but not mozilla > I even tried diabling a ll add on and still can not get i have no idea why i reinstalled the camera i am on window 7 as my 10 is broken

 please  tell me what is  wrong
is it them or  me or firefox

Asked by Mary 4 months ago

Last reply by Dropa 4 months ago

  • حُلّت
  • حُلّت

Web Pages

FireFox V. 107.0 -MBP-High Sierra. Lately the last couple of months when I google search webpages then select them, Fire Fox doesnt bring up the article, Its been happe… (read more)

FireFox V. 107.0 -MBP-High Sierra.

Lately the last couple of months when I google search webpages then select them, Fire Fox doesnt bring up the article, Its been happening a lot and getting really irritating. So I bring up Google Chrome and it always brings up the article. SEE THE PICTURES. I use only Fire Fox as my browser, I keep Chrome around for when Fire Fox doesnt want to work properly. As you will see in the pictures the same website for both browsers. Fire Fox wont show the article no matter how many times I refresh the page or shut FF down, or reboot my MBP, but Chrome works perfectly every damned time. Why cant Fire Fox open the article but Chrome can? I need your help, any advice is greatly appreciated. SEE THE PICTURES.

Asked by SunnySkyez 4 months ago

Answered by SunnySkyez 4 months ago

  • حُلّت

Error 3000 in twitch

Hello guys, I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error me… (read more)

Hello guys,

I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error message on all twitch streams: "Your browser encountered an error while decoding the video. (Error #3000):. Keep in mind I have tried most if not every "fix" I've found. I've disabled the hardware acceleration, cleared cookies and cache, I've disabled the extensions, I've tried Incognito mode, I do not have a third-party anti-virus and I do not have a VPN. This works on all other browsers and it used to work on Firefox before I wiped my PC, so that I can install Windows again. I really do not want to use a different browser, I love everything about Firefox right now.

Any suggestions will do, thank you very much.

Asked by ae.dimitar 4 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

  • حُلّت

YouTube video not working,buffering?

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so i… (read more)

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so its definitely not my internet connection.

I've already tried clearing my cache, rebooting, clearing it again and refreshing Firefox and the issue remains. Disabled adblocker as well. I am currently on version 106.0.5

Asked by spaceferret 4 months ago

Answered by spaceferret 4 months ago

  • حُلّت

Between Oct 2022 and Nov 2022 Firefox has changed

My problem is a new issue with Firefox and CenturyLink. I tried chatting with Century Link and they keep referring me to Firefox so here is the issue. In October I was ab… (read more)

My problem is a new issue with Firefox and CenturyLink. I tried chatting with Century Link and they keep referring me to Firefox so here is the issue. In October I was able to log in to Century Link and view/download my current bill. This month when I try to view the bill all I get is a grey screen and no data. I have been forced to use Microsoft Edge which DOES allow me to view/download the bill. Also, the Chat feature on Century Link via Firefox does not work. It does work in Microsoft Edge. Something in Firefox changed in the past month and I haven't a clue what it is.

Asked by Rosaliy Lynne 4 months ago

Answered by Rosaliy Lynne 4 months ago

  • حُلّت

"Something went wrong" message

Hello. I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au… (read more)

Hello.

I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/ The main page and some pages are fine but all product pages returns "Something went wrong". E.g. Office Supplies/Pencils https://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/c/office-supplies/pencils?cm_sp=all:menu:office-supplies:::pencils I would like to know if this is Firefox's or the website's fault if so why.

Firefox 106.0.5 Windows 10 19045.2251

Regards,

Asked by qp 4 months ago

Answered by qp 4 months ago

  • حُلّت

i can't play some (but not all) youtube videos with firefox 106.0.3

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers. the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " i'… (read more)

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers.

the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " 

i'm using firefox 106.0.3 on linux suse tumbleweed. Before I upgraded to both of these the same videos were playing ok.

Asked by ruthtoby 4 months ago

Answered by ruthtoby 4 months ago

  • حُلّت

After using containers I lost the ability to log into Citibank

When I run Firefox in troubleshooting mode I can log into citibank. When I return to normal I cannot. I've turned one extension after another off. None of them seem to be… (read more)

When I run Firefox in troubleshooting mode I can log into citibank. When I return to normal I cannot. I've turned one extension after another off. None of them seem to be causing the problem.

This all started when I created a container for Banking. it has been a problem ever since.

Asked by James Elbert Bearden 4 months ago

Answered by James Elbert Bearden 4 months ago

  • حُلّت

Websites no longer allow navigation or refresh after an unknown number of pages on the domain

So this is an issue I've mainly noticed on my work computer, but it's really odd in how it breaks things. If I go to some websites (such as https://www.fandom.com/ or ht… (read more)

So this is an issue I've mainly noticed on my work computer, but it's really odd in how it breaks things.

If I go to some websites (such as https://www.fandom.com/ or https://forums.spacebattles.com/) and start browsing, the website will work perfectly until it hits an unseen limit at which point it refuses to change anything - even refreshing the page does nothing.

The only convenient work around I've found is to right click the link and press "Open in new container tab", where I can browse again before I hit the limit again - rinse and repeat.

Using Windows 10, latest update of firefox, cleared cache and cookies, and I'd like to find a method that doesn't involve me restarting the computer every time this happens. Thoughts??

Asked by faith_huff1 4 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

  • حُلّت

Website login problem after latest Firefox update?

Hello, I'm running Firefox 106.0.2 (64-bit) on Windows 10 (all updates applied) I'm not sure if this issue is related to a Firefox update yesterday (27/10/2022), but I ca… (read more)

Hello, I'm running Firefox 106.0.2 (64-bit) on Windows 10 (all updates applied) I'm not sure if this issue is related to a Firefox update yesterday (27/10/2022), but I can no longer log in to sainsburys.co.uk. I have used Firefox for years on this website and have never before encountered an error. I called Sainsburys support and I don't think anything has changed on their site. Their site uses two-factor authentication and after entering an email address and password, the site generates an error message asking the user to contact Sainsburys support. I have no problems with authenticating on other sites and I can log onto sainsburys.co.uk using Google Chrome. Any thoughts would be appreciated. Thanks.

Asked by james.kamblin 4 months ago

Answered by james.kamblin 4 months ago

  • حُلّت

dropdown lists not displaying contents when selected (Firefox for Fedora Linux 105.0.2)

Dropdown lists are not displaying their contents when selected on certain websites, including eBay. I have tried using Troubleshoot Mode and the dropdowns are still not… (read more)

Dropdown lists are not displaying their contents when selected on certain websites, including eBay.

I have tried using Troubleshoot Mode and the dropdowns are still not displaying.

Here's an example where I am seeing this behaviour: https://www.ebay.co.uk/itm/255536264049?var=555488018135

When I select the Resistance Level dropdown, nothing happens. It's the same for any listing that has a dropdown.

This issue occurs in both RPM and Flatpak instances of Firefox.

I have tried the same page in Chromium browser on the same computer and the dropdown functions correctly in that browser.

I have also noted the same behaviour on other websites, such as train booking sites, but I don't have any other examples to share at the moment. It isn't an isolated eBay issue anyway.

Any ideas? Is anyone else experiencing this issue?

Asked by greg_stedman 5 months ago

Answered by greg_stedman 5 months ago

  • حُلّت

Autoplay (STOP)

Hi, I would like a GLOBAL setting that will BLOCK/STOP all Autoplay period! Why does this not exist? The below is a "Chosen Solution" that does not work. Can this be rem… (read more)

Hi, I would like a GLOBAL setting that will BLOCK/STOP all Autoplay period! Why does this not exist?

The below is a "Chosen Solution" that does not work. Can this be removed? as it is no longer relevent? I have just wasted my time trying it.

cor-el

   Top 10 Contributor
   Moderator

1/8/21, 3:04 PM Chosen Solution

You can look at these prefs on the the about:config page to see what settings work for you to block autoplay.

   media.autoplay.default = 5 [0:allow;1:blockAudible;2:Prompt;5:blockAll]
   media.autoplay.blocking_policy = 2
   media.autoplay.allow-extension-background-pages = false
   media.autoplay.block-event.enabled = true 

You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I accept the risk!" to continue.

Thank you for any help in this matter. I am most deffintly not the only person having this issue.

Asked by Nate 4 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

  • حُلّت

Some pages of the site Mouser.com open incorrectly

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866). https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=… (read more)

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866).

https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=unwgFEO1A6taa4TM2WgIJg%3D%3D

I tried changing the user agent, it didn't help. I think the problem is in the Java engine.

Asked by Andrywy 4 months ago

Answered by Andrywy 4 months ago