Messages not showing

In a sub folder, no messages show, but, above where they should be (above the column titles), it tells me there are 2 messages. How do I get to see them and stop this eve… (read more)

In a sub folder, no messages show, but, above where they should be (above the column titles), it tells me there are 2 messages. How do I get to see them and stop this ever happening again?

Asked by agnarjohanson 1 hour ago

Last reply by agnarjohanson 14 minutes ago

Autofill address not working anymore

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore. Autofill card still works, bu… (read more)

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore.

Autofill card still works, but not addresses.

Asked by allanrivers99 4 hours ago

Last reply by allanrivers99 3 hours ago

cursor causes display to jump by zoom cannot control

I am using Bookworm 12.5.0 Debian with KDE current and Firefox 115.8.0esr long-term version. All appear current. Spiral Linux is the effective shortcut to the Debian l… (read more)

I am using Bookworm 12.5.0 Debian with KDE current and Firefox 115.8.0esr long-term version. All appear current. Spiral Linux is the effective shortcut to the Debian loading in its simplified installation. Firefox opens fine, but the field of display cannot be controlled well. I can use Ctl + 0 to somewhat manage, but otherwise any cursor movement sees the display go crazy. Trying to get the cursor over any point is simply impossible. I am using a different computer now to post this with the virtually identical software. This Intel pad differs from the Beelink Ryzen unit which is the unit going berserk. Is there anything that you can tell me other than the Ctl+0 to modify the operation of the unit. I had swapped out the monitor on the Beelink though I have no idea that the monitor is the problem as I do not have the same issue withDiscover or the desktop or any of the other software. I can open up Konsole and use that or open up OpenOffice or OfficeLibre with no similar issue. Would a different monitor act like that?

Asked by Mark Kropf 1 hour ago

Online calendars change reservation dates

I am encountering a repeated problem making online reservations in another country through Firefox, in which I select the correct date in the displayed calendar, submit t… (read more)

I am encountering a repeated problem making online reservations in another country through Firefox, in which I select the correct date in the displayed calendar, submit the reservation request, and then receive a confirmation for the day following the one I requested. It has now occurred multiple times in the last few months, involving reservations made at hotels, restaurants, and libraries through a variety of platforms (third-party consolidators, directly through the business's own site, etc). I thought at first it might have to do with the time zones--I made the first batch of reservations in the evening US time when it was already the following day in Europe, but it is now happening with reservations made at a time when the dates match. When I contact the businesses, they see no sign of error on their end. I feel like I am losing my mind.

Asked by radcrew96 2 hours ago

PDF files being saved in a different location than

Hii, I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default locatio… (read more)

Hii,

I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default location, i.e. C:\Users\kumbi\Downloads. All the files get saved in this location except those in PDF format.

The files in the PDF format, for some reason, get saved to the Temp folder: C:\Users\kumbi\AppData\Local\Temp.

I also use another system where the situation is the same.

I have checked all the configurations and settings and could not figure out a fix for this problem.

Please let me know how do I fix this. I am looking forward to your response.

Regards,

B. Bipin Kumar

Asked by Bipin Kumar 2 hours ago

Pages taking ages to load

Hi all, I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the proble… (read more)

Hi all,

I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the problem still persists.

When I load Firefox the pages take ages to load. It doesn't matter what the page is, it takes ages, except that about: pages load fine, no problem. When I say pages take ages to load, I mean that everything about the page takes ages, not only the next, not on the images and other content etc, everything. This only started happening today and I only created a new profile a month or so ago. I don't have many tabs open (maybe 20) of which 9 are pinned. I do have lots of extensions installed.

I've tried troubleshooting/safe mode, that makes no difference.

Private browsing and loading another profile are fine, they don't have this problem.

I've cleared all cache and data, cookies, etc, including startup cache.

I've deleted the content-prefs file, and removed places files.

I've tried disabling and enabling hardware acceleration.

I've tried disabling TRR.

Probably some other things too, but so far nothing has worked.

Suggestions please! :)

Asked by madbilly 1 month ago

Last reply by madbilly 3 hours ago

Firefox macOS Constant Crashes: no blob image template

Hi, I'm hoping someone can help me figure out why Firefox continues to crash on my M-series Mac, when visiting certain websites. I am getting an error, no blob image temp… (read more)

Hi, I'm hoping someone can help me figure out why Firefox continues to crash on my M-series Mac, when visiting certain websites. I am getting an error, no blob image template [ EXC_BAD_ACCESS / KERN_INVALID_ADDRESS ], on each crash. I've looked this error up, to little avail. Can someone please help diagnose some of these? Thank you in advance!

e0442e78-9ed4-4875-998f-6ff790240222 a2ae5006-07be-468c-b0d0-2c34c0240224 ee2b7825-9613-4ba6-af38-cfb6c0240224

Asked by czArmageddon 4 days ago

Last reply by czArmageddon 5 hours ago

Firefox is blocked (so slow than it seems blocked)

Hello, I have a problem with Firefox on (only) the vive.com site. It shows a fast (same as Chrome/Opera) loading, but only on firefox it stays @ 99% a very long time, whe… (read more)

Hello, I have a problem with Firefox on (only) the vive.com site. It shows a fast (same as Chrome/Opera) loading, but only on firefox it stays @ 99% a very long time, whereas on other browsers, in the instant, you can see the content of the page. You can test for example on that page: https://developer.vive.com/resources/vive-sense/

I work in a society where I need to have a brower with proxy support & security (firefox is the best to me) but that can work without waiting minutes to access a page, whereas it has been downloaded fast.

Opera is fast on vive.com, but that shit doesn't have proxy support, so I need configure firewall, put a gateway, and I really hate, it's a pure security fail (never put a gateway on windows, microsoft takes the control of your windows and scan your datas). We don't wish that in our society.

So I'm there to report you that, I think there is a problem and I really don't understand what can do firefox to make the user wait so much time, and it's not related to the processor, it's the same on my crappy laptop or on a brand new powerful 3D station. With opera, it's really in a second, and with firefox, it's a minute. Really weird.

Asked by Erlend Levin 5 hours ago

On macbook air m1 2020 /etc/hosts is ignored by Firefox 123

On my Macbook air (m1 2020 14.3.1 (23D60)) /etc/hosts is ignored by Firefox 123 i've tried multiple offered (old) solutions from stack but non work. FAILED ATTEMPTS: … (read more)

On my Macbook air (m1 2020 14.3.1 (23D60)) /etc/hosts is ignored by Firefox 123

i've tried multiple offered (old) solutions from stack but non work.

FAILED ATTEMPTS:

  • DNS over https -> off
  • network.trr.excluded-domains ... tried to add the domains in the dns over https exeptions ... didn't work either
  • added the domains to network.trr.excluded-domains
  • cleared cache
  • restart ff
  • migrating all my /etc/hosts config from multiple domains on a single line to separate lines did. Hope this helps someone.
  • network.ttr.mode = 5
  • sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder in the terminal


Background: I run my own server and I cannot access them over the internet if I am on the same network (rounter dissallows this) This is annoying as I cannot develop via my laptop.

/etc/hosts is changed and in the terminal all (ssh etc...) works fine.

What is the proper way of doing this these days?

Asked by bw 5 hours ago

Choppy video on some sites after update to Firefox 115.8.0esr

Video on some websites is choppy after updating to a newer version of Firefox (115.8.0esr). I have attempted to upload a video of the problem but it seems only still imag… (read more)

Video on some websites is choppy after updating to a newer version of Firefox (115.8.0esr). I have attempted to upload a video of the problem but it seems only still images are allowed and this doesn't illustrate the problem. An example website where this occurs is https://www.fiat.it but there are plenty of other examples. It looks as if the playback is jumping forwards and backwards between frames. Strangely Youtube videos seem OK.

Some information which may be of use

OS: OpenSuse Leap 15.5 HW: Dell Precision 7510 with Nvidia Quadro M2000M video card and driver version 550.54.14

I have also noticed that when starting Firefox from the command line I see frequent messages like

Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu/cpu0/cache/index2/size Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu/cpu0/cache/index3/size Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu/present Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu Sandbox: unexpected multiple open of file /proc/cpuinfo

Probably not relevant but I included it just in case it is useful

Any help you can offer with debugging would be much appreciated, thanks

Asked by Nigel.Woolaway 5 hours ago

Repeating "Welcome back" popup when starting Firefox

I have just upgraded to Firefox version 123. Now whenever I start Firefox on any of my profiles, it will immediately or almost immediately display a "Welcome back" popup … (read more)

I have just upgraded to Firefox version 123. Now whenever I start Firefox on any of my profiles, it will immediately or almost immediately display a "Welcome back" popup stating that "Here’s a quick reminder that you can keep your favorite indie browser just one click away." and provides a button to make the browser the default one. That's exceedingly annoying - I can understand that Firefox wants to notify my once in a while, but this happens at least once a day, probably more often than that. I looked over the source code and got that it is a "spotlight" feature, but I failed to find any settings that would turn it off. Any idea how can I disable this forever?

Asked by pepak 3 days ago

Last reply by pepak 5 hours ago

Local File Access

Dear Support Team, I tried enabling localfilelinks in firefox and found this thread https://support.mozilla.org/fr/questions/1264779 which mentions creating a "user.js" … (read more)

Dear Support Team,

I tried enabling localfilelinks in firefox and found this thread https://support.mozilla.org/fr/questions/1264779 which mentions creating a "user.js" file and adding this:

/ Create policy enabling http: or https: pages to link to file: user_pref("capability.policy.policynames", "filelinks"); user_pref("capability.policy.filelinks.checkloaduri.enabled", "allAccess");

// Sites to which the policy applies (protocol://hostname protocol://hostname) user_pref("capability.policy.filelinks.sites", "http://example.com http://intranet");

then reloading firefox.

The fix worked and i was able to use local files in firefox. My Problem now is reverting localfileaccess to default (blocked).

i tried modifying the "user.js", deleting it, deleting and reinstalling firefox, cleaning the firefox install and creating a new profile. when i deleted user.js the enabled options vanished from "prefs.js" but local file access was still enabled. I also tried to edit the generated options in about:config but i cannot get it to revert to localfile access beeing locked and couldn't find any way to fix my problem.

Is there an easy way to relock this?

Asked by dbvsjosgrb.5hawr 6 hours ago

Firefox automatically removing addons

Firefox search allows a range of useful search engines to be available. About every 2 weeks, Amazon UK is removed from the list available. Then I have to refind it and pu… (read more)

Firefox search allows a range of useful search engines to be available. About every 2 weeks, Amazon UK is removed from the list available. Then I have to refind it and put it back. Then repeat the process. This is getting boring.

Is there any way this search tool can be nailed into the search options?

Asked by cvhorie 8 hours ago

No links will open to web pages

Hello, I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times. I refreshed at least three times. I did the run command prompt exercise. I… (read more)

Hello,

I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times.

I refreshed at least three times.

I did the run command prompt exercise.

I went through the all troubleshooting methods possible.

Can you call me at [removed phone# from support forum]

Please have someone connect with me maybe through Google, take over my computer, and locate the problem.

Google and Edge browsers work very well. I wonder whether the competitors want you to fail for users to go with another browser.

Asked by onewalkdav 11 hours ago

Firefox Trojan

When launching Firefox Malwarebytes reports a trojan and shows blocked website verifications.io This happens just about every time. Wikipedia tells me "Verifications.io i… (read more)

When launching Firefox Malwarebytes reports a trojan and shows blocked website verifications.io This happens just about every time. Wikipedia tells me "Verifications.io is a defunct email-focused technology firm whose primary practice was to validate email addresses for email marketing platforms. The company's platform allowed for email marketing firms to submit lists to the company, which would verify the lists for valid email addresses."

Asked by rws.eighty 8 hours ago

After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling

Hi, After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling. - I noticed that "Ask to save passwords" is unchecked and not configurable(or grayed out). … (read more)

Hi, After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling.

- I noticed that "Ask to save passwords" is unchecked and not configurable(or grayed out). - I tried troubleshoot mode and did refresh too, no use. - History setting is set to "Always remember history".

Note: I see the banner: "Your browser is being managed by your organization.", There I dont see any of these settings controlled except primary password is turned off.

Asked by SatSat 1 day ago

Last reply by SatSat 10 hours ago

Picture in picture missing on Disney+ (plus)

Hello, Has anyone else had an issue with using picture-in-picture mode lately on the Disney+ website? I have Netflix, Youtube, etc. all open in other tabs with button… (read more)

Hello,

Has anyone else had an issue with using picture-in-picture mode lately on the Disney+ website?

I have Netflix, Youtube, etc. all open in other tabs with button available and working, but lately I am unable to use it specifically on the Disney+ website. It was working fine about a month ago, but haven't used it in a while (or noticed when the icon disappeared exactly). I included some images showing what I mean.

Any help is appreciated.

Asked by coopit 11 hours ago

Google services pages randomly not loading

Hello all, I've had some recent issues with my Firefox browser. All the Google services (Youtube, search, Gmail, Drive, GMeet) sometimes randomly do not load. The GET re… (read more)

Hello all,

I've had some recent issues with my Firefox browser. All the Google services (Youtube, search, Gmail, Drive, GMeet) sometimes randomly do not load. The GET request is sent, but there is no answer. All the other websites work perfectly, and when I make the same Google related request via a private window, it (usually) works. So it does not seem to be a connection issue.

This was due to an update to Firefox I did recently. I already encountered that problem after an update end of 2022, and I reverted to an older version to remove the issue (106.0.3). Unfortunately some services don't work with it anymore, so I updated to the most current version (122.0.1 64 bits) thinking that the issue would be fixed. Unlucky for me, the problem came back.

I tried quite a lot of the basic things:

  • Remove all the plugins
  • Remove cache and cookies
  • Uninstall Firefox
  • Restart the computer (Windows 10 by the way)

I saw on a lot of forums pages that what worked for most people was to to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config, which I did, but the problem persists. I also noticed that when I reset Firefox, some visuals from Google services will have trouble to load the first few times I go on the page (as shown on the image attached). Not sure if it is relevant though.

Would you have any idea what I could try? My job is primarely focused around the Google Suite, so that is becoming a significantly painful problem to deal with...

Thanks in advance for any help!

Asked by DalaFirefox 3 weeks ago

Last reply by DalaFirefox 12 hours ago

Detecting the right proxy in a Multiple Proxys enviroment.

Hello, We are using a PAC-File. In the Function: FindProxyForURL(url, host) you return the Proxy. We are returning the Value: "PROXY proxy1:3128; proxy2:8080" … (read more)

Hello,

We are using a PAC-File. In the Function: FindProxyForURL(url, host) you return the Proxy. We are returning the Value:

  "PROXY proxy1:3128; proxy2:8080" 

How Firefox determ wich Proxy is now active? We see that Firefox often takes the fallback Proxy. Which

Hello, We are using a PAC-File. In the Function: FindProxyForURL(url, host) you return the Proxy. We are returning the Value:

     "PROXY proxy1:3128; proxy2:8080".

We see that Firefox often takes the fallback Proxy. The connection via the Fallback proxy is much slower than the connection via the original proxy. 


My Questions: How does Firefox recognize which Proxy is now active? Is there away to debug the Proxy Selection? Can I give a priority to a Proxy?

Kind regards / Mit freundlichen Grüßen     Bernd Wollny Proxy Support Team

Asked by bernd.wollny 13 hours ago

Youtube not showing the full bottom of the video

Sometimes when I go to click on songs on YouTube it doesn't show the whole bottom part of the video's screen. It has some of it but does not show the fullscreen mode opti… (read more)

Sometimes when I go to click on songs on YouTube it doesn't show the whole bottom part of the video's screen. It has some of it but does not show the fullscreen mode option to click on. When i open up Chrome it's fine. I'm using the newest update of Firefox.

Asked by Camisha Taylor 2 days ago

Last reply by Camisha Taylor 14 hours ago